Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   RPG (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=26)
-   -   World of Warcraft (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=125457)

Fidusss 01-10-2007 09:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Karl0ss (Post 1674566)
@Topic
Undeadowi zawsze widac kręgosłup xF?

ta...kości też mu zawsze wystają, taki jego urok :D

Kejmilo 01-10-2007 15:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fidusss (Post 1675431)
ta...kości też mu zawsze wystają, taki jego urok :D

Nie wspomnę o jego szczęce... Chodź i tak male jest ładniejszy (OMFG >.<) od female :F

Ahriman 01-10-2007 17:01

Co wy wacie do undeadów ?? co wy nie widzicie tego monetnego kregosupa ??:D

Vrael 03-10-2007 11:15

Undeady są zajebiste, po prostu trzeba to dostrzec. Miałem w WoWie taki czas kiedy lubiłem draenei i nie lubiłem undeadów. Teraz Draenei male to dla mnie największy gej wśród gejów.

Jako typowy "hordziak" jak to kiedyś ich określałem, z alliance nie lubię wszelkiego rodzaju gnomów, draenei, trochę ludzi (takie sztywne placki xP), a z hordy orców. :P

Wracając do spraw pala i rogala - jak mówiłem głównie prot paladyn ma szanse go pokonać, a u paladyna liczy sie resilience i dmg reduction z armora. Ja teraz sobie gram rogalem bo mnie paladyn znudził, to na 38 lvlu ubiłem skull retri paladyna xP. Miał około 50+ lvl. Wszystko zależy od umiejętności gracza, a tamten był troszkę żałosny. (Nie dało się go wziąć z zaskoczenia bo widział mnie na kilometr)

kołbaś 03-10-2007 13:58

jedyne co mi sie nie podoba w hordzie to troszke slaba muza w ori(w porownianiu z SW) oraz ilosc czasu jaka sie bije ten 10 lvl hunterem jak jests orc lub troll. Ja nie wiem jak wy ale ja 10 lvl bije okolo 1 dnia(od 5 rano do 21) a NE hunterkiem nabilem 10 lvl z okolo 3.5h

Bluray 03-10-2007 14:55

Co wy macie do wyglądu? Undedka wcale nie jest taka zła, zależy jak się postać zrobi.

malkolm 03-10-2007 15:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vrael (Post 1678071)
Wszystko zależy od umiejętności gracza, (...)

Blee,
Fakt sporo zależy od umiejętności gracza, ale nie wszystko. Na przykładzie rogala o którym wspominasz masz co najmniej dwa inne czynniki:
- build, rogal w subtelity jest zupełnie od rogala na buildzie rajdowym (combat), ten drugi jest warzywkiem w porównaniu do pierwszego,
- gear, możesz trafić na gościa z założonymi śmieciami, byle tylko coś było bo i tak go ktoś boostuje, możesz trafić na twinka; możesz trafić na gościa z pve gearem albo na gościa z pvp gearem z 300 resilence.

Lord Dreathan 03-10-2007 17:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kołbaś (Post 1678126)
jedyne co mi sie nie podoba w hordzie to troszke slaba muza w ori(w porownianiu z SW) oraz ilosc czasu jaka sie bije ten 10 lvl hunterem jak jests orc lub troll. Ja nie wiem jak wy ale ja 10 lvl bije okolo 1 dnia(od 5 rano do 21) a NE hunterkiem nabilem 10 lvl z okolo 3.5h

Pamietaj ze strefa startowa dla NE jest baaaarrrrdddzzzoooooo mala i wszystkie questy sa upakowane na malej powierzchni. Przez co nie trzeba daleko biegac.

kołbaś 03-10-2007 19:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lord Dreathan (Post 1678368)
Pamietaj ze strefa startowa dla NE jest baaaarrrrdddzzzoooooo mala i wszystkie questy sa upakowane na malej powierzchni. Przez co nie trzeba daleko biegac.

nie tylko ja hunterkiem q u orcow ktorych sam nie wykonam(lub bedzie ciezko) jest ze 4 a ne tylko 1. Ale to ze sa upakowane obok siebie to tez + =P
btw ktora rasa hordowa tez ma tak przyjaznie hordowo nastawiona pozycje startowa ??

maki98 03-10-2007 19:56

Sam zaczołem grać w to pół roku temu. mam już 66 rogala na anachronosie ;]. jakby ktoś tam chciał zacząć grać to msg do kogoś z Light Defenders. (najlepsza polska gildia). :]

Upupupup@@: haahahah orc hunter w 16h? i to 10lvl? ja 10 bije w 3 godziny max : ]. (aha ps LD jest w ally)

Vrael 03-10-2007 20:50

@Malkolm: Jego eq wyglądało na w miarę przeciętne, a mój rogal to assassination/combat czyli jak to określasz warzywko :D

kołbaś 03-10-2007 21:54

no widzisz a mi idzie jak po grudzie. Btw chcesz moze nabic 10 lvl w wolnej chwili orciem hunterem na trialu ?? bo ja akurat wolne 10h nie mam =P

Lord Dreathan 03-10-2007 23:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kołbaś (Post 1678522)
btw ktora rasa hordowa tez ma tak przyjaznie hordowo nastawiona pozycje startowa ??

Nigdy nie gralem za duzo horda, ale ponoc odpowiednikiem Teldrasill island, jest kraina startowa Undeadow.

dartra111 04-10-2007 00:19

Gra wymiata. Chociaż gram na priv (nie mam kasy na globala ;/) to mi sie ta gra b. podoba. Zrobiłem sobie Szamana i dodaje w Enhancement.

Mam jeszcze 1 pytanko: jaką profesją bym najwięcej zarabiał?

kołbaś 04-10-2007 07:50

skining mining sie najlepiej zarabia. ewentualnie skining herbalism.

=Pekin= 04-10-2007 09:02

Ja zaczelem grac na blobalu z dodatkiem i powiem ... ze jednak najlepszy mmorpg wszechczasow wedlog mnie :S Przy smierci nie tracisz doswiadczenia i tego nad czym pracowales calymi dniami(Tibia) lecz przenosi Cie na cmentarz i duszkiem musisz dojsc do Ciala :D jest to fajna kara wedlug mnie bo jest naprawde duzo chodzenia. Roznorodnosc profesji tez wymiata jednak najlepsze co moze byc w tej grze to pvp :D:cup:
Na duel zapraszasz kogo chcesz a o zwyciestwie decyduja umiejetnosci i klikanie poszczegolnych czarow, ten kto wali na oslep nie po kolei itd przegra :>
Gra wymiata questy non stop bez nudow ;>

kołbaś 04-10-2007 10:47

no i co rozni wow'a od tibii w wow'ie expisz an q(i to tylko na nich sie oplaca to robic) a w tibii za q dostajesz tylko itemki i to na poczatku takie plewne co ci sie wogole nie przydadza. Wogole q nie sa przystosowane do potrzeb graczy. Np q a noble armor oraz crown helmet na 35lvl ?? ludzie toz tego nikt nosic nie bedzie a jak by taki 15/20 lvl mogl to wykonac to super. Jedyny powazny q na jakis taki 20 lvl to desert q reszta plewy a w wow'ie tego nigdy nie uswiadczysz zawsze jest to cos co ci sie przyda.

Lord Dreathan 04-10-2007 16:30

Ze nie wspomne o tym ze jak idzie sie na inst'a to trzeba dobrze dobierac druzyne, a nie jak w tibi: im wiecej wiary tym lepiej i nie ma za bardzo roznicy kogo sie bierze ( nie mowie o q typu wrl q czy banshe, bo tam musza byc blokerzy i shooterzy)

Bluray 04-10-2007 20:00

Nie mówiąc już o klimacie...

sexiu 04-10-2007 20:44

ja gram na bl'u -ally-ne Warrior 55 lvl juz chyba z 2 miechy i mi tez sie bardzo podoba =d ja ktos gra na bl'u , ally to pisac na pm =d

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:56.