![]() |
Cytuj:
Może jest skończony, ale Ty za to jesteś skończoną idiotką :) |
powiedzialbym ze ci dam jak mi zrobisz p*** ale ... kobiety z bialaczka nie sa w tym zbyt dobre...
|
Cytuj:
"Dissujecie" sie chlopaki na tym forum jakbyscie niedorozwinieci byli =] |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
idiota? moze. nikim? napewno reprezentuje soba wiecej niz ty... mi nikt nigdy nie powiedzial ze jestem zdrajca, frajerem, nikogo nie okradlem, nie oszukałem... (i nie mam maniery z bloga ;s) pozatym o czym ja w ogole z toba rozmawiam, i tak wszyscy wiedza ze jestem wg. ciebie nikim tylko dlatego ze cie 'nie lubie' i jestes dla mnie 'nie fajna' :D @2up jakis ziomek z aldory poczytaj wszystko co pisalismy... to nie byla taka opjca jaka robil harcesh ze sami mu dawali oni byli w sobie 'zakochani' ;> on jej zaufal ona mu ukradla 2.5k ;> |
Przepraszam Master of Puppets. tylko ja bede wiedziala czemu to zrobilam i Vision..
Hail dusk/vision jak kto woli... i zachowajcie swoje durnowate komentarze na mój temat dla siebie |
no to mamy pojedynek Ada vs Reszta Swiata...
|
@Qel.
Myślałem, że się pomyliłem co do Twojej strony, jednak nie.. Ale mniejsza o to. Ja poprostu mówię co myślę i tyle. W jednym sie z Tobą zgodze, komentarze sa durnowate.. Ale Twoje też. Także spadam, narazie... ;] |
SZANUJE TO
|
ALE MY NIE SZANUJEMY CIEBIE
|
Droga qel odpowied zmi na jedno .... czemu zrobilas to mi ,nam a nie pastuchowi? bo tylko go nie zrokowalas wiec nie rozumiem wytlumaczysz mi ?czy urazilem ciebie tym z bialaczka?:S ale cóż prawda boli wogule nie zrwacaj na to uwagi ;*
|
Cytuj:
Proponuje Załozyc kolejny temat o tobie a nie spamowac tutaj. Ratilltek hacked? |
Qel @
Nadal te same miejsce zamieszkania Zielony Jar?B) Evil@ ~ moze jestes ze slodkich? |
Peace and love xD
Gooosh;/ "dissuice" sie tu dalej...ja przynajmniej moglam sie posmiac z debili... ciao misie i misiaczki=** @Zielarz997 To samo... Mozesz na priv pisac jak chcesz.. bo mi sie juz nie chce tu siedziec juz:/ |
Czekam na odpowiedz, jezeli nie odpowiesz to... pokazujesz jaki mialas stosunek ze nawet staremu koeldze z guildi nie odpowiesz:///
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Qel a moze podam twoje gg to tam sobie pogadacie?
|
@Thenooblet ->Pytać możesz wiedzieć nie musisz..
TAK WSZYSCY MNIE POKARALISCIE NA FORUM I UCIEKAM =( |
zwaaaaaaaaaaaaaaaałaaaaaaaaaa
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:17. |