![]() |
U nas w kule lecą i coś mówili, że za tydzień dopiero będą wyniki. Czternastego jeszcze pojawie się w szkole sprawdzić.
Btw. jak nie można być zadowolonym z 90pkt? ;) Mi w sumie wystarczy 60 z egzaminu, żeby się dostać tam gdzie chce (ze świadectwa mam prawie maksymalną ilość pkt). |
Cytuj:
|
14 lub 18 (18 z powodu takiego iż bo ponieważ był przeciek i nie wiadomo było z początku czy egzaminatorzy mają poprawiać część mat-przyr)
Na stronie MEN-u jak czytałem widnieje 14 czerwca... |
W Toruniu wyniki były już znane od piątku. :)
|
Cytuj:
Ja liczę na nie-wiem-ile z egzaminu, 32 z ocen i 2 za osiągnięcia, więc (egzamin:2)+34 pkt będę mieć. |
65/100 z egzaminu, 42 pkt z ocen, jest niezle :)
|
U mnie wyniki będą dopiero w poniedziałek.
Liczę na 80-85pkt. z egzaminu, 44-50pkt. z ocen i 3 za "działalność charytatywną". W sumie nawet 75pkt. z egzaminu mi styknie i będę hepi ;] Łódzkie. |
dostalem 83 pkt.
Do liceum mam: 83 + 16 + 16 + 16 + 20 + 7 = 158 punktow rekrutacyjnych, czyli w praktycznie jestem juz przyjety do 'mojej' szkoly ; ] |
Cytuj:
|
79 ( 34 pol, 45 mat)
Liczyłem na więcej ale za dużo wpadek na otwartych z polaka, no cóż lepiej tyle niż mniej. Z ocen będzie dużo narazie mi się nie chce liczyć. Gratulacje dla innych |
U nas wyniki jutro.. :D
|
No i są wyniki... u mnie planowane 85:P
|
75 i jestem zadowolony (ale ulga) XD
|
Wyniki już są:P
83 punkty mam ;] |
43 matma, 44 humanistyczne, 87 w sumie. Moze byc. ; )
|
76 punktów
Matma 37 Human 39 |
Jak zobaczyłem, że Ripper ma 90, to pomyślałem 'no to 85 max ;s' (tak, pomyślałem emotkę ';s'). A tutaj szok. 96. 49 hum, 47 mat-przyr. Jestem zadowolony jak sam sk*rwysyn =)
|
65 punktów przy średniej ocen 2.79:P
|
Cytuj:
|
hm, widze dwie mozliwosci.
Albo ten test ukladal jakis pajac bez szkoly albo w tibie graja sami geniusze, którzy wyciagaja tylko 70+ punktów, a wiekszosc 90+ Szkoda ze ta druga opcja nie jest mozliwa. cut the crap, i piszcie prawdziwe wyniki, bo nie sadze ze szpanowanie na forum daje wam satysfakcje. @ temat z osiagnieciami sportowymi 'rzucam 100 m. pilka palantowa, jezdze na rowerze w tunelu aerodynamicznym 200 km/h, a na tescie gimnazjalnym mialem 96 pkt.' /robocop 07' not |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:16. |