![]() |
Teraz prosze panstwa o w miare szybka odpowiedz ; ).
Wlasnie mi firefox siadl. Obrazil sie. Za kazdym razem jak go wlaczam to sie wiesza, w menadzer zadan ma cpu bliskie 100... O co chodzi? Nie chce korzystac z ie... |
@Up
Odinstaluj i zainstaluj ponownie ? |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Rejestr? A jak.. to zrobic? Prosze o jakies lopatologiczne wyjasnienie.
|
start->uruchom->regedit -> ok i wyszukujesz wpisów FF i usuwasz.
|
Nadal nic. Usunelam wszystko, co mialo w nazwie firefox w rejestrze i lipa. Znow wisi...
|
Zainstaluj na innej partycji używając innego pliku instalacyjnego.
|
Nic. Nadal to samo.
|
To jest goły FF czy instalują się wraz z nim jakieś pluginy?
|
Goły. A tak ladnie chodzil... Juz nawet probowalam wylaczyc wiekszosc programow w tle, tez bez efektow.
|
Mam problem
Włanczam kompa i niedziała mi ani myszka ani klawiatura.
Włanczam ponownie i działa tylko klawiatura. Uruchamiam ponownie i wtedy wszystko gra ale po 2-3 godzinach znowu siada myszka -.-. Co Robic ; dac kompa do naprawy (jest na gwarancji) czy kupic nowa myszkę? Aha chciałem jeszcze dodac, że jak gram w csa to mi się same bronie zmieniają i niemoge wtrafic do wroga... PS Kompa mam dwa lata |
@Slythia
To ściągnij sobie Opere. ;-p |
Tyle to i ja wiem ;). Ale ja chce firefosia! Ledwo sie do niego przyzwyczailam... Jeszcze opera siadzie i bedzie ciekawie :P
|
@Up
To chyba przydałby się format. ;-p @Down Poproś Glamriego. |
To po kolei. Jestem dziewczyna, nie znam sie na komputerach, formata sama nie zrobie. Nawet nie wiem czy rejestr dobrze wyczyscilam. Poza tym za duzo na dysku. Glupia neo, wszystko przez to g... Chyba bedzie powrot do ie. Wieszal sie, ale nie az tak. Jeszcze okolo 3 miesiace i mam to wszystko gdzies...
Pomoze zainstalowanie starszej wersji firefosia? @up Aktualnie jest zajety ; P. |
Cytuj:
|
Cytuj:
A tak wogole, to prosze Was o pomoc, a nie Glamriego! : P |
Tak to przeglądarka stworzona pierwotnie bodajże na makówkę, od niedawna dostępna na winde. Bardzo podobna do FF.
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:32. |