![]() |
@Tenshi
Account Information Position: Tutor @Nirek Trzeba być tutorem? :baby: |
The test server is currently offline bla bla bla (???)
Tak, jestem tutorem . . . |
Wydaje mi się że Niz raczej zbyt wielkich szans na zwycięstwo tym razem nie ma...
17:59 Nizahe Inferno [184]: this time it will be easier than any war since the beginning of morgana Co o tym sądzicie? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@tensh
Z forum dla tutorow mr.mozg...
|
Cytuj:
no jestem juz wiem jak to zrobic eh ale sorce malo bija 191 ms wali z sd w pvp max 350 ;/ |
Cytuj:
|
dider zabil smoka na 4 hity a najwiekszy hit z gsa 399 w hydre ;| bede mogl se pograc knightem na azurce
|
I znowu bedzie moda na palki i knighty =)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
To musicie sie spieszyc, bo uptade spiepszy wasze SD. . . po ~80 bedziecie bic xd
#edit Czy mógłby ktoś sprawdzić z tutorów od ktorego lvla można "właściwie" posługiwać się fire axe/knight axe? :> |
Cytuj:
K Axe chyba 25 War Hammer 50 D lance 60 P bolt 55 itd x) |
Cytuj:
|
@ up
Trochę już zmęczony dziś jestem, więc może ktoś logicznie przeanalizować sytuacje i napisać jak będą się kreować ceny "starych" questowych broni typu bright sword itp. Tendencja spadkowa??? |
nom knight rox ;d tlyko trenic sie nigdy niechce ;d
P.S. pewnie wiekszosc z Was juz to wie ale zostalem poproszony zeby to oglosic publicznie. Senoth zostal sprzedany. Old owner sam nie mogl tego samemu napisac tutaj, poniewaz ma problemy z zalogowaniem sie tu na forum a nowego acc niechcialo mu sie robic. Pozdro od Old Seniego ;) |
No, no. Widać że nowy owner zaczął już PG.
Jun 13 2007, 13:32:08 CEST Died at Level 102 by a thornback tortoise Jun 12 2007, 17:43:33 CEST Killed at Level 103 by Trixtara and by Jessie Drestas :D:D:D |
Shavo Hunter
Jun 14 2007, 22:38:56 CEST Killed at Level 72 by Natiol and by Darendius Eldiwo Jun 14 2007, 23:00:08 CEST Killed at Level 73 by Jebcok and by Natiol |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:50. |