Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Selena (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=201)
-   -   Wojna Fraternity vs Cruoris (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=130215)

chosen_one 14-06-2007 14:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ushka (Post 1484480)
Nie chce mi się, zaczynam grać w nową grę, rl life sie nazywa!! o.o

Ja rowniez polecam ta gre. Tez mozna trenowac skille, zarabiac kase i co rok awansujemy na wyzszy poziom.. Tylko, ze z tej gry mamy jakies namacalne korzysci a nie kilka pixeli B)

Ushka 14-06-2007 15:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez chosen_one (Post 1484517)
Ja rowniez polecam ta gre. Tez mozna trenowac skille, zarabiac kase i co rok awansujemy na wyzszy poziom.. Tylko, ze z tej gry mamy jakies namacalne korzysci a nie kilka pixeli B)

A masz do niej kody?? :/
A może są jakieś boty jak coś to pw :D
@Down;
To co teraz wank w kibelku?!?!??!

Kery_Zorro 14-06-2007 15:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Darco (Post 1484440)
Ushka Przesadzasz. Kery moze wiecej niz myslisz...

Wreszczie jakis moj zwolennik :)

Flopik 14-06-2007 17:14

ej , nie wiem czy to jest na tym forum ale nie widzialem bo czytalem od sstrony 30 + i nie moglem znalesc wiec zapytam was sie czemu Alucard przeciedl do Cruors ? czy jakos tak , gralem kiedys na selenie i czasami zaglądam na te forum ale i tak zbytnio nie wiem o co chodzi moze ktos zrobi jakies krotkie streszczenie wojny? bo jak widze non stop lecicie po sobie to jest temat o wojnie a nie o rl life!!:P sorki za bledy , czekam na odpowiedz

Xyriela 14-06-2007 17:41

Wojna wyglada tak:
Alucard de'Moon, Tiases, Dark Aqual, Lizard Feleon odeszli w wojny (nie jestem pewna kto zaplacil, kto nie). Poza tym Alucard~ doszedl do Cruoris. Dlaczego? Moim zdaniem zrozumial swoj blad :P
Master Macavelli sieje spustoszenie... Szkoda tylko, ze na forum tibia.com ;)
Bedac w Cruoris spokojnie expie gdzie chce i kiedy chce.
Fraternity powbijalo bany (Ezekiel Vidfamne, Shadar Ray), Orux Tozz mial haka i odszedl z Seleny (chyba), reszta za wiele sie nie loguje, ale czesto pekuja na noobcharach (np. Pirreus).
Nie mam pojecia, czy Fraternity lub Deesse Misericordia maja jakies zaplecze z nowa sila bojowa, ale jesli nie, to marny ich los.
Osobiscie licze jeszcze na troche akcji.. ;) I wciaz trzeba uwazac na sneaki ofc.

Oprocz tego przez grozby Macavellego, gildia Ventrue moze zostac wplatana w wojne, i to raczej na korzysc Cruoris, ale to nie jest pewne. Tylko spekulacje chyba.. :confused:

Jesli cos pominelam, albo zle napisalam, to prosze mnie poprawic, tylko bez bluzgow :(

Pozdrawiam,

Xyriela

crosscut 14-06-2007 17:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xyriela (Post 1484948)

Jesli cos pominelam, albo zle napisalam, to prosze mnie poprawic, tylko bez bluzgow :(

Pozdrawiam,

Xyriela

Alucard jest pizda, jak reszta z krk, i sprzedalawal zeby podlizac sie swe, pozatym "sprzedal" chara tak jak to "podobno" zrobil lars (czytaj laros)a dolaczyli sie z obawy o swoje chary <oh ah>

Pozatym droga Karolino, my wszyscy Cie bardzo lubimy, i nie widze powodow dla ktorych ktos mialby Cie bluzgac

krytyk44 14-06-2007 17:52

Karolinka mnie nie lubi:((( nikt mnie nie lubi:< good bye cruel world

Burnio 14-06-2007 18:19

Slyszalem ze Alucard doszedl do Cruoris zeby zmniejszyc sobie paymenta lub nie miec go wcale. Ale pewien nie jestem.
No i licze na to ze zobaczymy nie dlugo jakiegos sneaka z ktorejs strony bo selena staje sie powoli nudna ;)

Rasse 14-06-2007 20:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Darco (Post 1484440)
Ushka Przesadzasz. Kery moze wiecej niz myslisz...

btw. Pozdrowienia Odemnie, Vivy , Larego (Alerix Sary):D (Jestesmy razem na obozie w Poznaniu:D).

Szkoda, ze nie pojechalem nie?:D Lary ale z ciebie kinda joker:PP (czytaj: owner nie wiadomo kogo) <chlip> <chlip> :baby: 3mcie sie.

@Xyriela, ale ciebie PAkerka, woahah, a tym swoim knighcikiem to wiesz..pozniej sie nie skarz i nie mow ze "to wszystko to moja wina" Dobra dobra, koncze bo se juz w ogole narobie ;( :evul: (xx)

(xx)-skopiowany podpis Ijomeraa XDD

Btw, 5 dni i wakacje?

Ushka 14-06-2007 21:34

@xyriela~
Widać że dużo wiesz o wojnie w której jesteś!! :o

vuxes 14-06-2007 23:01

Cytuj:

Bedac w Cruoris spokojnie expie gdzie chce i kiedy chce.

Spokojnie..? Wczoraj pokazałaś to "spokojnie"... Szkoda, że w żałosnym stylu.

Cytuj:

I wciaz trzeba uwazac na sneaki ofc.

I na admina, który "rusza" kablem. Z tej okazji trzeba zbluzgać pierwszą lepszą osobę, która jest w pobliżu i expi tam gdzie Ty chciałaś. W końcu co taki 70 paladyn Ci zrobi, co nie? A, nalurujesz mu potworków... W końcu był pierwszy i sobię nie poexpisz, to co, taki śmieć będzie expił, zamiast Ciebie?

Cytuj:

17:12 Xyriela [103]: jestes jednym z jeb*nych cwaniaczkow
18:37 Xyriela [104]: Twoja stara
20:45 Xyriela [104]: juz placzesz debilu
20:45 Xyriela [104]: jaka ciota

17:16 Xyriela [103]: Mowisz co myslisz
17:16 Xyriela [103]: ja robie co chce
:]

Burnio 14-06-2007 23:32

Wreszcie ktos pokazal prawdziwa twarz slodkiej Xyrielci :)

sir Tifejo 14-06-2007 23:47

@Kogut: HUNTED!

KubaGuzikkk 15-06-2007 00:00

@up;
STFU NOOB!
@meh;
Out of responde for a weekend prolly o.o

Tininho 15-06-2007 00:44

No,no Kogucik piekna robota uchwyciles co "trzeba" idealnie =D Pozdro dla Ciebie =D i paly Kiszka ( ktorej zapewne nie ma) :-)

crosscut 15-06-2007 01:05

Xyriela got pwned : O

Czy determinizm paliatywny w kategoriach absolutnych antycypuje adekwatnie percepcję aliceptów transcendentalnie permanentnych?

Tak ?
Nie ?

sir Tifejo 15-06-2007 11:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez crosscut (Post 1486088)
Xyriela got pwned : O

Czy determinizm paliatywny w kategoriach absolutnych antycypuje adekwatnie percepcję aliceptów transcendentalnie permanentnych?

Tak ?
Nie ?

ok trade!!

Hevender 15-06-2007 17:19

Jun 15 2007, 03:45:53 CEST Killed at Level 158 by Lila'Mi
and by a fire elemental of Hevender

Xyriela bedziesz nastepna :<

Ushka 15-06-2007 17:34

:\ Nie mow tak o niej bo to jest wysoko poziomowa postać!!!! :\
Widzę że też z bb aka bielsko-biała jesteś o_O
@Downl
:| !
Tyle samo co ty!!!! :| :| :| :| :| :| :| :| :| : |: |: | :| :| :
;\

Iomer Thunderblade 15-06-2007 17:57

Ale hefender ma durzo latuw a ty mosz mało :| !

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:52.