![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
A może są jakieś boty jak coś to pw :D @Down; To co teraz wank w kibelku?!?!??! |
Cytuj:
|
ej , nie wiem czy to jest na tym forum ale nie widzialem bo czytalem od sstrony 30 + i nie moglem znalesc wiec zapytam was sie czemu Alucard przeciedl do Cruors ? czy jakos tak , gralem kiedys na selenie i czasami zaglądam na te forum ale i tak zbytnio nie wiem o co chodzi moze ktos zrobi jakies krotkie streszczenie wojny? bo jak widze non stop lecicie po sobie to jest temat o wojnie a nie o rl life!!:P sorki za bledy , czekam na odpowiedz
|
Wojna wyglada tak:
Alucard de'Moon, Tiases, Dark Aqual, Lizard Feleon odeszli w wojny (nie jestem pewna kto zaplacil, kto nie). Poza tym Alucard~ doszedl do Cruoris. Dlaczego? Moim zdaniem zrozumial swoj blad :P Master Macavelli sieje spustoszenie... Szkoda tylko, ze na forum tibia.com ;) Bedac w Cruoris spokojnie expie gdzie chce i kiedy chce. Fraternity powbijalo bany (Ezekiel Vidfamne, Shadar Ray), Orux Tozz mial haka i odszedl z Seleny (chyba), reszta za wiele sie nie loguje, ale czesto pekuja na noobcharach (np. Pirreus). Nie mam pojecia, czy Fraternity lub Deesse Misericordia maja jakies zaplecze z nowa sila bojowa, ale jesli nie, to marny ich los. Osobiscie licze jeszcze na troche akcji.. ;) I wciaz trzeba uwazac na sneaki ofc. Oprocz tego przez grozby Macavellego, gildia Ventrue moze zostac wplatana w wojne, i to raczej na korzysc Cruoris, ale to nie jest pewne. Tylko spekulacje chyba.. :confused: Jesli cos pominelam, albo zle napisalam, to prosze mnie poprawic, tylko bez bluzgow :( Pozdrawiam, Xyriela |
Cytuj:
Alucard jest pizda, jak reszta z krk, i sprzedalawal zeby podlizac sie swe, pozatym "sprzedal" chara tak jak to "podobno" zrobil lars (czytaj laros)a dolaczyli sie z obawy o swoje chary <oh ah> Pozatym droga Karolino, my wszyscy Cie bardzo lubimy, i nie widze powodow dla ktorych ktos mialby Cie bluzgac |
Karolinka mnie nie lubi:((( nikt mnie nie lubi:< good bye cruel world
|
Slyszalem ze Alucard doszedl do Cruoris zeby zmniejszyc sobie paymenta lub nie miec go wcale. Ale pewien nie jestem.
No i licze na to ze zobaczymy nie dlugo jakiegos sneaka z ktorejs strony bo selena staje sie powoli nudna ;) |
Cytuj:
Szkoda, ze nie pojechalem nie?:D Lary ale z ciebie kinda joker:PP (czytaj: owner nie wiadomo kogo) <chlip> <chlip> :baby: 3mcie sie. @Xyriela, ale ciebie PAkerka, woahah, a tym swoim knighcikiem to wiesz..pozniej sie nie skarz i nie mow ze "to wszystko to moja wina" Dobra dobra, koncze bo se juz w ogole narobie ;( :evul: (xx) (xx)-skopiowany podpis Ijomeraa XDD Btw, 5 dni i wakacje? |
@xyriela~
Widać że dużo wiesz o wojnie w której jesteś!! :o |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
17:16 Xyriela [103]: Mowisz co myslisz 17:16 Xyriela [103]: ja robie co chce :] |
Wreszcie ktos pokazal prawdziwa twarz slodkiej Xyrielci :)
|
@Kogut: HUNTED!
|
@up;
STFU NOOB! @meh; Out of responde for a weekend prolly o.o |
No,no Kogucik piekna robota uchwyciles co "trzeba" idealnie =D Pozdro dla Ciebie =D i paly Kiszka ( ktorej zapewne nie ma) :-)
|
Xyriela got pwned : O
Czy determinizm paliatywny w kategoriach absolutnych antycypuje adekwatnie percepcję aliceptów transcendentalnie permanentnych? Tak ? Nie ? |
Cytuj:
|
Jun 15 2007, 03:45:53 CEST Killed at Level 158 by Lila'Mi
and by a fire elemental of Hevender Xyriela bedziesz nastepna :< |
:\ Nie mow tak o niej bo to jest wysoko poziomowa postać!!!! :\
Widzę że też z bb aka bielsko-biała jesteś o_O @Downl :| ! Tyle samo co ty!!!! :| :| :| :| :| :| :| :| :| : |: |: | :| :| : ;\ |
Ale hefender ma durzo latuw a ty mosz mało :| !
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:52. |