![]() |
Tak Białystok
|
Ojaaa Finix, Finix jak zwykle zabawny! 8o
ale niestety mnie twoje zarty nie bawia - SORRY RZECZYWISTOSC :< |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Nie obraż się śledziowaty dzieciuchu, ale na Mazurach tak się na was mówi :confused: No, ale fakt, bo jak się z chaty nie wychodzi to się nie wie co dzieje się na świecie :P
Nie mam zamiaru grozić Tobie, bo to nie w moim stylu. |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Ja tam nie lubię w takich tematach wczytywać się ileśtam stron wstecz kto zaczął, kto skończył, kto zboczył z tematu. Po prostu w pewnym momencie albo posypią się bany na uspokojenie albo się zamknie temat na jakiś czas... Przemyślcie to.
W tym momencie ucinają się wszelkie offtopy i wracacie do dyskusji, która nota bene zapisana jest w nazwie tematu. Jeśli nie - to wiadomo, o co cho. |
nie lubie VU ;p bo to bociarze ;p co z reszta widac ;P....
|
@up
W tych czasach kazdy chyba uzywa bota. :/ Niema wojen bez botow. Czy to BZN czy vu to kazdy uzywa. @BZN Juz po wojnie? Niepoddawajcie sie chlopaki!! Trzeba wyrzucic to scierwo z servera! |
Cytuj:
Vu trzeba wy****ć na zbity pysk ;< hihihiih:evul: |
Muszeu sieu zgodzic z Lukim , chociaz nie umie spiewac ;/
|
Cytuj:
Zawsze się ze mną zgadzasz;< ;( |
aka good snikers
@ Suzne :)
gogo BZN wezcie za**erdolcie te VU bo jak patrze ze celandi sie znudzil sorc i sobie postanowil zrobic 100+rp to żal sciska dupe bo po co jak i tak padnie ?? :PP |
@up
Jak padnie dalej bedzie mial 100+ palka -.- |
Bo VU to lamy, jak byla wojna z ordo to im kibicowalem bo myslalem ze bedzie lepiej, jednak sieu przeliczylem chyba ordo by bylo lepsze xD
|
Niewiem poco ich jedziecie, prawie na kazdym servie jest tak ze gildia ktora ma wladze sie dzieli, bo komus niepodoba sie cos tam i walcza, ale i tak mam nadzieje ze BZN cos zrobi. Go go BZN!
|
Co do wojny bo widze, ze malo Newsow - Royal Matej 119 rp zostal 'zdegradowany' do rooka : ) Widac, ze VU ma honor, swoich trak traktowac.. brak slow
i tak BTW jak juz pisze w tym temacie Vura Soth 200 ; P |
Name: Royal Matej
Level: 1 Residence: Rookgaard Name: Zieger'Virgos Level: 124 Banished: until deletion because of excessive unjustified player killing Tak koncza ci ktorzy juz nie sa potrzebni. Drogi "czlonku" VU zanim rozpakujesz nowego bota NG od Hespiosa, pomysl dwa razy. Moze ty tez nie jestes juz potrzebny? |
Wiem byłem niepotrzebny... Wiec drogi Safe wielki poszkodowany, miłosierny samarytanin który pójdzie kupić bless. Wszyscy wiemy jak to się skończyło... Tak wiec proszę nie pisać głupot na temat tych charów.
Pozdrowienia z zimnego dziś Krakowa zasq :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:51. |