![]() |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Zaczyna się robic ciekawie....B)
|
Posty Nargoriela w stylu jaki to jestem kozak, jestem liderem Xereny i mogę rozstawiać wszystkich jak chce nawet Blokkaha itp. to już nawet nie jest śmieszne. Wątpie, że Nargoriel wykona jakiś ruch np zabicie Blokkaha bo nie ma jaj żeby zaryzykować postać. ( bo co by robił jakby mu jego prawie 200 rp shuncili :( )
Sad but true ! |
zwroc uwage ze padl Agent Pro a BLokkaha online niewidzialem ;d
|
A tak wogle to o co poszlo?
|
Cytuj:
|
agent pro oput i blokkah zabili jokeza co sie nie spodobalo nargowi i teraz agent ma hunta :p
|
No właśnie, Agent :P sam Jokeza nie zabił
|
Cytuj:
|
Tylko Agent Pro jest , jeśli można tak powiedzieć, jednym z nowych którym się udało wbić jakiś konkretny level, a więc wielki wodzu Nargoriel może z niego zrobić kozła ofiarnego mimo, że atakowało Jokeza więcej osób.... ale jak już pisałem Nargoriel nie ma jaj żeby ruszyć kogoś ze starego składu :)
|
Wiem, że było to dawno ale ciekawe o co poszło...
Karim Vegetaz Oct 08 2007, 03:23:06 CEST Killed at Level 138 by Satlomos Był kiedyś w Tengu, Teraz Oni jego biją ? o0 |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
gnidroc 67 rp red skull
10k za jego smierc |
Cytuj:
|
Cytuj:
Nov 03 2007, 18:06:36 CET Killed at Level 67 by Arefrius dzieki napisz w grze msg lub na forum tu lub na tibi com w jaki sposob chcesz otrzymac swoja swietnie zasluzona kase btw nick w grze to woah berry jerry :p |
up: Widzę, że masz jeszcze dużo hajsu, jak dajesz 10k po stracie bohów :D
Przyznaj się wszystkim, ile płakałeś po stracie tych kozaczków ;]? Teraz masz erekcję i chwalisz się każdemu, jakbyś to ty go zabił. |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:39. |