![]() |
Mniejsza z tym kto na kim grał , wazne ze NF "wraca".Wiekszosc charow z LRa to tez kupione postacie itd wiec na jedno wychodzi. xd
|
Nf idzcie EXPIC WYGRALISCIE AZ 1 (WY?;>) OB !!111111
|
Cytuj:
Grunt że nie padłem. :cup: |
Czyli jesteś 'loyal to the end' .Już paru takich było lecz nie wszyscy byli 'loyal to the end'
xDDD sry ze tak pisze chaotycznie ale spac mi sie chce! dobranoc. |
Nie oczekiwany zwrot akcji :)
|
Cytuj:
@0lik Nie oczekiwany - piszemy łącznie (jaki? - przymiotnik). Anyway ja tez sie ciesze ;) |
Wow Nide Wune ;) widze ze masz zaj.biste podejscie do sprawy:)
"Dobrze ze nie padlem " i co na vencie mowiles ej chlopaki nie mam pz daje loga <lol2>. Dobry szef jestes :D A tak sie szpunciles swoimi kolegami ktorzy po przegranym battle tlumaczyli sie ze prawdopodobnie uzywali NG bota Pzdr koles : * |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
e nide i tak sie dowiemy jak sie nazywasz! pewnie grasz hanasem! |
hanasem gra swe :D
|
Cytuj:
I dalej się cieszę że jestem z LRA. :| "Jest jedna rzecz której nieznacie "Wierność" dzisiaj wrogu wczoraj bracie." :cup: I nie czekałem do 1 okazji loga - zanim logłem miałem już dużo okazji. Zresztą co Ty o tym wiesz - Niewiesz nic a gadasz głupoty... :| |
MUHAHAHHA sry za ten smiech ale rozbawiles mnie .
Myslisz ze nie wiem nic? Wiem wiecej niz Ci sie wydaje no ale przyjmijmy opcje ze nic nie wiem GL :) |
Cytuj:
Bez obrazy, dobra źle to napiałem, z tym "nie wiesz nic - a gadasz głupoty" chodziło mi o Twoją wiedzę na temat "mojego loga". |
Cytuj:
|
@Nide Wune
"Jest jedna rzecz której nieznacie "Wierność" dzisiaj wrogu wczoraj bracie." :cup: chociaz raz sie moge z Toba zgodzic :D |
podobno Nide Wune <-> Aesmon =) prawda panie pro?
|
hanasem to chyba w sumie z 10 osob gralo w tym ja 3 razy ..huahauha a teraz gra jakis znobialy swe juz ktorys raz zreszta. gz dla nf wygrajcie z tymi smieciarzami
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Znacie już jeden nick z moich 2 charów, został wam do odnalezienia już tylko jeden, wierze że się wam uda :cup: + czasem gram pewnym sorciem :cup: Aesmon wybłagał invita i nic mu nie mówią? xD No może wy wiecie lepiej po co się kłócić xD Do gildi nie dołączyłem tym charem wcześniej bo chciałem sobię nim jeszcze trochę poexpić żeby free fraga niebyło (nieźle trafiliście, 50% Kyry wie że to nide xD długo wam to zajeło xD) Ten char jest moim ulubionym bo sam go wyexpiłem :cup: |
Cytuj:
|
Cytuj:
Hahahahahaha zal pana i nie sciemniaj o 2 harze 89 lvl pro ? i po co sie chwaliles kim ty tu nie grasz A pro po jestes z krk:>? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:43. |