![]() |
Cytuj:
EJ CZMEU kdAfES nie JEst W Wri ? |
a ty czemu nie jestes w psychiatryku?
|
Hektor
Wojne wypowiedzałem bo 1. West Club i Morki Warrior próbowali mnie zabić. 2. Elaro miał dosyć twojego gadania. A z tego co mówisz to nawet nie wiesz z kim jesteś w gildii bo Neriust był w TD w momencie wypowiedzenia wojny(nawe byl nieudany masslog na niego). @Silny Może już ich w gildii nie ma ale smród pozostał, a Angelo zazdroszcze tylko tego ze jest slynny nawet na innych światach( ostatnio na Xerene ktos pisal pod depo ze na elysii jest kretyn co ma 2x 170 pala i 140 ms). |
Cytuj:
|
Cytuj:
Nie będę pisać Na forum Wazanek to Xhilijian (czyli Xhilijian) widzę, że masz problem z czytaniem ze zrozumieniem. Przeczytaj coś 1x, 2x, 3x, 5x, 10x, a potem pisz posty :):baby::] |
a ten xhihijijan to ojciec czy syn ,panie kolego ?
|
Chciałbyś mieć taki lvl jak baxik, ale co to za pociecha. On niema time na rl życie chyba, że botuje albo sharuje.
|
Prawdopodobnie...
Yvonne withme < Elaro nowy char |
Cytuj:
|
Cytuj:
@Eneris Cytuj:
|
Cytuj:
666 ownerów :) |
ja baxa nie lubie bo mnie oszukal,ale zemscilem sie zabilem go ,wiec jestesmy kwita. Obiektywnym trzeba byc, raczej nie sharuje :p Raczej,bo go nie znam :] A co do rl life,no to rzeczywiscie jego sprawa,jesli zdecydowal sie go nie miec ,jego wybor.
btw zauwazylem 1 rzecz. TD siedzialo cicho poki jako takie szanse na wygrana dla FL byly. A teraz nawet na forum pyskuja :] Cóz enjoy Elysia |
Cytuj:
Huahuahuahua FL i sznase na wygraną to jakieś żarty? O lol Twoje ideologie mnie rozbawiły. Temat sie zaczął bo Wazanka zabili a nie dla tego ze Fallingi jak zwykle batów dostali. |
ej Bax to ty naprawde ty?!
Co do rl Baxa macie racje a w sumie teraz 170 rp to szybko expi. Fl nie miało szans wygrać? Tak masz racje, ale Gipo mogło 2, a TiHWD wygrało bo to arioc proponował pokój z payment 25k od głowy. |
Hummm
Yours Angelo. |
Cytuj:
|
Małe szanse na wygraną. Połowa PL trzęsie gaciami przed ariocem i udają deadsa jak go widzą a druga nie gra już, bo jak tu expić z huntem od 250rp ;]
|
Panie Angelo dziękujemy za wyczerpujący komentarz.
@Fl Było, minełom nie wróci i nie ma nad czym teraz płakać. TEMAT ZAMKNIĘTY. W sumie to bym sobie z Baxem pogadal tak na poważnie o pewnych rzeczach ale... |
Cytuj:
Każdy pewnie chce wyj**** SWE z elysi ale niestety tak narazie musi być i nic na to nie poradzi gipo złączone z Fl bo żeby wygrać muszą najpierw pogodzić sie Polacy a potem wszyscy walczyć wtedy masz 100% wygrana. Może w niedalekiej przyszłości tak sie stanie ;) |
Ten o czym myśli, all pl razem? marzyciel :P
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:44. |