![]() |
Cytuj:
Kto ty wogole jesteś że przychodzisz se tak nagle i wozisz sie na forum ;d? @Poreda Power abuser :( |
Moze jest jakims BR bossem 8o Nauczyl sie polskiego i szpanuje u nas na forum B)
|
To TAXO VERT o ile się nie myle :evul:
|
LOL ! Ja na pewno nie jestem Draxvim... Mam tu 27 kine ale Draxvi to nie ja.... pare osob z tego forum zna moj nick ;s
btw. kto ci powiedzial ze ja to Draxvi? ;> |
Ov : Nie jestem taxem
Większość zna mnie pod nickiem Royal Voltex (sprzedany) Sir Doxvi/Doxvi (sprzedany) a starsi gracze z pod Draxo Fawen Frycek sam jesteś br boss :P |
Taxo to Taxo, Doxvi to Doxvi :p
|
Royal Vortex.. kojarze Cie :) jakos tak kojarzysz mi sie z Veno ;)
|
Voltex hmmm ja Cie kojarze jako jakas ciote i poj*** bez urazy :P
|
Shaka'Frukt - zmień gildię ;) (w opisie na tibia.pl ciagle masz FTP academy ) jeśli faktycznie zmieniłeś ekipę :)
poreda -- jak zawsze za bardzo przeżywasz :) looz men pobol - potus - gratz konsekwencji w grze :) :cup: all :cup: Edit Gratz all adwansow |
dobra czyli miałem "chrzest" ale mam sprawę czy wiecie kto zrobił całego dream challange quest? Jeśli ktoś taki na silverze istnieje ;p
|
@Lenidas
Jakoś mi się nie chciało :S i nie myślałem o tym ale ok zmienie ;d. |
Cytuj:
OV? Hmm nie wydaje mi się żebym to ja Cię osądzał że jesteś taxem więc nie kieruj tych słów do mnie xD @Seliar No mi się też coś tak wydaje..8o |
Cytuj:
Kojarze voltexa że miał nie wyparzon ryj, i był strasznie wyszczekany... O ile to był on xD |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
taki mały offtop
Wie ktoś o co z tym chodzi, bo mam cos takiego, że jak, np. pisze to zaraz przestaje, bo się tak jakby odznacza. Albo jak gram w coś to mi się samo minimalizuje. :S |
wydaje mi sie że jakis wirus ;p
przeskanuj kompa antyvirusem ; d Edit: Proponuje format ;d |
@up
Skanowałem Nortonem 2007 i Hijackthis(usunąłem dwa szkodliwe, słabo wykrywalne pliki) i dalej to samo tyle, że to nie trwa ciągle, ale często :X. |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:50. |