![]() |
Cytuj:
|
Strzały pod samochód to klasyk. Dziura w scianie bloku sasiada to fakt: /
|
Cytuj:
@PanWszechwiedzacy a ty co keyloggera masz zamiar wrzucic, ze 1 dnia juz tak spamujesz. w sumie gdybys to pil te 11h + posilki to by dalo rade, ale malo prawdopodobne, ze bedziesz sobie rownomiernie dawkowal, pewnie flachy juz nie bedzie o 23 i bedziesz spal albo probowal zasnac. A jesli ty akurat dasz rade, to nie ma szans, zeby all z tych 22 osob sie pilnowali. Na pewno beda jakies alkusy, co jak siadaja to flaszek to koncza jak nie ma juz wodki(wiesz, w tempie 'na 17 nozke' itd), albo jak juz nie daja rady. |
@up
Mam mieszane uczucia co do tej ilość kobiet..: x A co do picia w odpowiednich dawakach.. Swieta racja. Ja ostatnio od 21 do 7 rano pilem wodke. Wypiłem sporo, ale czułem sie swietnie. A co dziwniejsze kaca nie bylo! Polecam Maximusa! A przed nim rosołek. |
Cytuj:
|
U mnie pod blokiem zucali tak zwane "draski" przed jadace samochody, smialem sie z tego przez kolejne 3 dni xD Ale po jakichs 10 minutach przyjechala policja i ich pogonila :(
@EDIT A ja niemam zamiaru pic zbyt wiele. Wydaje mi sie ze bedzie to tylko lampka szampana. |
A ja to podsumuje w taki sposób że Lass jest pizdąąąąą jak chuj : ).
|
Rosół,śledzie i damy radę ;p
|
Mieszkam w blachowni (taka wieś 14km od częstochowy) i tam niedaleko mnie jest taka droga polna, ogólnie są dobre tereny do off-roadu patrolem(NISSAN) i innych militariów, ale nie ważne, chodzi o to, że tam czasem wypuszczają krowy na takie pole małe i te krowy w sylwestra uciekly, rozpieszchły się po wsi, a głupawe dzieci rzucały w nie petardami. Drastycznie wygląda taka krowa bez pleców wszędzie krew itp. (tak co roku jest :))
|
Ległem w gruzach : D.
@down Ja wiem... Ty? |
Cytuj:
@Suen: pf, kto by się takim norweskim brudem jak Ty przejmował :> |
O jaaa...hahahaha
Po.1 Kto zimą krowę wypuszcza? Po.2 jaka petarda rozwali krowie plecy ? |
No te fajerwerki całe, nie lubie mangi tylko taki avek fajny znalazłem, krowy uciekły i te inne byki. Zaraz będzie 17 lat :P (za kilka dni)
|
przypomniała mi się taka piosenka...
"Nie musisz mieć pleców, po prostu bądź!(...)'' :D |
owned x2 <uahahauhaa>
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
To już wiemy czego słucha pan z Blachowni i ewentualnie czego będzie słuchał na sylwku ;)
|
Jak będą latające świnie to mi powiedz! na pewno przyjadę;)!
Cytuj:
|
@UP
Kupi sie rakiety ziemia- powietrze i jechane ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:11. |