Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Sylwester ;] (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=159141)

Xelius 29-12-2008 22:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lasooch (Post 2400061)
Ta, u mnie dzieci strzelały rakietami, jedna nie wyleciała z butelki a druga, ustawiona w lekkim kanistrze (na szczęście nie po benzynie, bo mogłyby jakieś opary być ; p) się przewróciła i strzeliła pod samochód...

Mój sąsiad miał rakiety i wbił kijki gdzieś w polowe i one zamiast wylecieć to mu wystrzeliły na balkonie:S mało co mu okien nie wywaliło.

Gelt 29-12-2008 22:57

Strzały pod samochód to klasyk. Dziura w scianie bloku sasiada to fakt: /

Exodus 29-12-2008 23:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gelt (Post 2399843)
Nie samej znajomej się boję. Raczej jej znajomych. Dziewczyna uczęszcza do szkoły dla dziewczyn więc przeważającą płcią będą kobiety. A kobiety wiadomo - bywają ładne i "cała reszta".

chwalisz sie czy zalisz, bo nie wiem xd

@PanWszechwiedzacy
a ty co keyloggera masz zamiar wrzucic, ze 1 dnia juz tak spamujesz.

w sumie gdybys to pil te 11h + posilki to by dalo rade, ale malo prawdopodobne, ze bedziesz sobie rownomiernie dawkowal, pewnie flachy juz nie bedzie o 23 i bedziesz spal albo probowal zasnac. A jesli ty akurat dasz rade, to nie ma szans, zeby all z tych 22 osob sie pilnowali. Na pewno beda jakies alkusy, co jak siadaja to flaszek to koncza jak nie ma juz wodki(wiesz, w tempie 'na 17 nozke' itd), albo jak juz nie daja rady.

Gelt 29-12-2008 23:02

@up

Mam mieszane uczucia co do tej ilość kobiet..: x

A co do picia w odpowiednich dawakach.. Swieta racja. Ja ostatnio od 21 do 7 rano pilem wodke. Wypiłem sporo, ale czułem sie swietnie. A co dziwniejsze kaca nie bylo! Polecam Maximusa! A przed nim rosołek.

Xelius 29-12-2008 23:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Exodus (Post 2400078)
chwalisz sie czy zalisz, bo nie wiem xd

@PanWszechwiedzacy
a ty co keyloggera masz zamiar wrzucic, ze 1 dnia juz tak spamujesz.

w sumie gdybys to pil te 11h + posilki to by dalo rade, ale malo prawdopodobne, ze bedziesz sobie rownomiernie dawkowal, pewnie flachy juz nie bedzie o 23 i bedziesz spal albo probowal zasnac. A jesli ty akurat dasz rade, to nie ma szans, zeby all z tych 22 osob sie pilnowali. Na pewno beda jakies alkusy, co jak siadaja to flaszek to koncza jak nie ma juz wodki(wiesz, w tempie 'na 17 nozke' itd), albo jak juz nie daja rady.

Nie wiem dlaczego ale akurat mi głupio się pije wódke w setkach :/

Prototyp 29-12-2008 23:04

U mnie pod blokiem zucali tak zwane "draski" przed jadace samochody, smialem sie z tego przez kolejne 3 dni xD Ale po jakichs 10 minutach przyjechala policja i ich pogonila :(

@EDIT

A ja niemam zamiaru pic zbyt wiele. Wydaje mi sie ze bedzie to tylko lampka szampana.

Dark Sven 29-12-2008 23:07

A ja to podsumuje w taki sposób że Lass jest pizdąąąąą jak chuj : ).

PanWszechwiedzacy 29-12-2008 23:08

Rosół,śledzie i damy radę ;p

Drezynka 29-12-2008 23:13

Mieszkam w blachowni (taka wieś 14km od częstochowy) i tam niedaleko mnie jest taka droga polna, ogólnie są dobre tereny do off-roadu patrolem(NISSAN) i innych militariów, ale nie ważne, chodzi o to, że tam czasem wypuszczają krowy na takie pole małe i te krowy w sylwestra uciekly, rozpieszchły się po wsi, a głupawe dzieci rzucały w nie petardami. Drastycznie wygląda taka krowa bez pleców wszędzie krew itp. (tak co roku jest :))

Dark Sven 29-12-2008 23:13

Ległem w gruzach : D.

@down

Ja wiem... Ty?

Lasooch 29-12-2008 23:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Drezynka (Post 2400107)
Mieszkam w blachowni (taka wieś 14km od częstochowy) i tam niedaleko mnie jest taka droga polna, ogólnie są dobre tereny do off-roadu patrolem(NISSAN) i innych militariów, ale nie ważne, chodzi o to, że tam czasem wypuszczają krowy na takie pole małe i te krowy w sylwestra uciekly, rozpieszchły się po wsi, a głupawe dzieci rzucały w nie petardami. Drastycznie wygląda taka krowa bez pleców wszędzie krew itp. (tak co roku jest :))

Nie zdradzaj takich szczegółów w internecie. Pewnie co drugi fanatyczny tajbijczyk wpadnie teraz do Blachowni i będzie szukał szesnastolatka z mangą wypisaną na twarzy rzucającego w krowy petardami, po czym krzyknie 'wyskakuj z kasy na paka'.

@Suen: pf, kto by się takim norweskim brudem jak Ty przejmował :>

PanWszechwiedzacy 29-12-2008 23:15

O jaaa...hahahaha

Po.1 Kto zimą krowę wypuszcza?
Po.2 jaka petarda rozwali krowie plecy ?

Drezynka 29-12-2008 23:18

No te fajerwerki całe, nie lubie mangi tylko taki avek fajny znalazłem, krowy uciekły i te inne byki. Zaraz będzie 17 lat :P (za kilka dni)

Snopeczek 29-12-2008 23:20

przypomniała mi się taka piosenka...
"Nie musisz mieć pleców, po prostu bądź!(...)'' :D

PanWszechwiedzacy 29-12-2008 23:20

owned x2 <uahahauhaa>

Drezynka 29-12-2008 23:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Snopeczek (Post 2400132)
przypomniała mi się taka piosenka...
"Nie musisz mieć pleców, po prostu bądź!(...)'' :D

Bez Ciebie schne jak mokry chomik na patelni :D

Prototyp 29-12-2008 23:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Drezynka (Post 2400127)
No te fajerwerki całe, nie lubie mangi tylko taki avek fajny znalazłem, krowy uciekły i te inne byki. Zaraz będzie 17 lat :P (za kilka dni)

LoL byki?? Jak by w byka zucili to bal bym sie o zdrowie, ale tych dzieci xD

PanWszechwiedzacy 29-12-2008 23:26

To już wiemy czego słucha pan z Blachowni i ewentualnie czego będzie słuchał na sylwku ;)

Xelius 29-12-2008 23:26

Jak będą latające świnie to mi powiedz! na pewno przyjadę;)!

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Drezynka (Post 2400139)
Bez Ciebie schne jak mokry chomik na patelni :D

Owned xDDD

Prototyp 29-12-2008 23:27

@UP

Kupi sie rakiety ziemia- powietrze i jechane ;)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:11.