![]() |
ale rozjeb łoooooooooooooooooooooł xDDDDDDD
|
Dobra panowie noga sie zagoi po krejzi densingu, zalewamy mesia i mozna zajechac do viluna. Szacun VILUM!!!!!!!
|
A to peszek :D
|
A to peszek :D
|
A żebyś wiedział Bolter że pójde levlować,ty w tym czasie zacznij sie zaznajamiać z każdym najdrobniejszym sqm jakiegoś pz,raczej dp svar,bo i tak tam mieszkasz.
Owned panowie :) Ależ dostałem prezencik na urodziny,jeszcze troche i koniec wara ;) Bedziecie wpadać ujebać 1-2 osoby od nas a potem wszyscy będziecie padać,miłej zabawy. |
Cytuj:
@down A przedstawić się nie łaska? Nawet Fakro się odważył 8) |
No, panowie. My expimy wy kupujecie blessy ;*
|
Jesteś pewny ? powodzenia daje wam max 2-3 miechy i skonczy sie wasza fiesta
Jeśli stanie sie to co usłyszłem i to bedzie przełom tego serva to bede miał z was wieksza zlewe niż możecie sobie wyobrazić !! XD! |
Valor zartowałem UHASUHASUAHUSUAHS US HUA rooka może bym zrobił ale ja sie nie poddam !! XD
:*************** |
@Kiko
bo jestes zaduza pizda zeby sie zrokowac hahahahaha =) @Xiro oddalbys mi domek wkoncu ;/ wracajac do opena miło sie wojowalo tylko ktrotko ;/ albi dzieki za bohy hahaha i gz dla vaxa krola dzisiejszego opena :) nastepnym razem niedawajcie mu takiego chara bo szkoda ;/ i nastepnym razem vaxe wylacz bota na exure no chyba ze sam sie tym leczyles hahahahaha :) aha i nieprzyjedzcie do mnie na rl tylko bo sie boje ok ? ;/ |
No to selenka wita panowie ;<
|
Cytuj:
Chyba jesteś niepoważny.. ;> Lepie idz na Berylie... =) |
Jaka selena , przeciez pomoc nadeszla ze strony waspow
No to Kampimy pz lati :/ |
@Kiko: fiesta
xDDDDDDDDDDDDD a tak na temat, nie ma co plakac, wy expijcie w wakacje (dobri pomyzł), a my wracamy po, na nowego wara :D ciekawe kto z kim tym razem |
Albi oni naprawde mysla ze sie naciesza ta wladza dluzej niz 2 miechy.
|
Huehue
jaka władza ? gdyby ramsy nie byl totalnym pokurwem i niewypuszczał ludzi prawie za darmo to by takiej sytuacji niebylo wy czekacie az my sie rozpadniemy a ja czekam az wy zaczniecie o*******ac sie nawzajem znowu czekam az ktos do mnie napisze "zrokowali mnie" albo "shaczyli mnie" to tylko kwestia czasu az ramsemu braknie kasy ;] |
Cytuj:
|
Stan: Usunięty
Imię: Floov Profesja: Master Sorcerer Gildia: Para Squad Świat: Titania Poziom: 140 Poziom mag.: 80 140lv?80mlv? co tak skromnie mordo ;D tak btw oddawaj sdki geju a nie o domek srasz |
Chris i Floov bylo mi was szkoda troche...Ale teraz serio zauwazylem ze jestescie
ci.tami, ktorzy nie potrafia zyc bez komputera!!Do przeczytania waszych postow to was szanowalem(chodzi mi o posty BfB ).Nam chyba przerwa w grze dobrze zrobi bo po was widze ze idzie ladnie na leb dostac.Wiec zycze wam szybkiego powrotu do zdrowia,a jesli ktos sam sobie nie moze z takim czyms poradzic to zapraszam do Kościana.U nas jest szpital, ktory leczy takie przypadki... |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:50. |