![]() |
Cytuj:
Gratz Szkapa & Griti |
Hacked ;x, lost 5kk~
gdyby ktos widzial typa, ktory na trade sella NK shield, mms/g legs itd, to prosilbym o nick pozdro |
Proler'do & Mari'sa żal dupe ściska?:):)... Gram sobie z nudów a nie booce jak Ty Proler:)... Niestety za niecały miech popie*****c wraca;/;/... Obyś next bana załapał i DELETE i podziękujemy panu za gre:):)...
Griti jak coś pisz!! Możesz na mnie liczyć!!!!;* |
japierdole, szkoda griti, ale mam nadzieje, ze bedziesz gral? gl i sie nie poddawaj xdd
|
@Greaster
Mnie tez hackli na 5,5kk :S , niejestes sam ... TIBIA ZŁO ! pzdr |
Ehh... współczuje, ale mam nadzieję, że bedziesz dalej grał :)
|
Cytuj:
Nie bocisz? 2 dni przed rozjebaniem gildi, "zejdz affe z lizardow, bo chujowy exp" zarabiales na pacca na bocie na lizardach, malpach i to nie raz, nie dwa. O mojego bana sie nie martw ;] Pozdro falszywy cw elu ;] Btw. Griti wiadomka, jak potrzebujesz kasy to pisz na gg. @ down: rotfl, a Tobie co? o hacku dowiedzailem sie dopiero po poludniu od Szkapy na vencie. |
O Grita Ty sie nie martw ;)
Juz mu duzo osob pomoglo ;p Nawet Ja ;) |
Po 3h czekania na resp xd http://i149.photobucket.com/albums/s...apa/95rzal.jpg
Potem Yakchal we dwóch z Thorianem: http://i149.photobucket.com/albums/s...jakchallul.jpg I wymęczony lvl: http://i149.photobucket.com/albums/s...a/szkap961.jpg Btw, ja też niedługo pewnie będę hacked :p |
Morth~
bawisz sie w szkape h/online od Prolera sie odwal Bo to ze jestes falszywy kazdy wie Szkapa~ uwazaj bo on cie kiedys ojebie... ; / Dzis hacked mieli Taziela morda i Greaster ;] Ja mialem tydz temu xd i chuj narazie sobie przerwe zrobilem : ) "jak jestem online to nie ja ;d" Zjazdy mile widziane i tak mam na was wyjebane Xd |
@Kubq
Nic nie sciagales , nie logowales sie u qmpla albo gdzies?? Tak poprostu hack...:o |
Ty Xaszkil weź się odwal bo to nie Twoja sprawa:):)... Gówno Ci do tego i sam jesteś fałszywy:):).. A co do Prolera to ku rwa od 1lvl jechałeś na boocie jak ciota!! Nie umiesz grać i zacieszasz morde;];]... pozdro noobie;]
|
Morth
Widzisz morth myslalem ze tylko ja sie na tobie przejechalem ,ale jak widze jest wiecej osob .Mam nadzieje ze te 350k na ktore mnie wyjebales wsadziles se w dupe i dzieki nim mogles wiecej maniakowac przed kompem ;)
odpisuj co chcesz odemnie i tak masz na forum ignora. |
Esclude
Ciesze się, że Ciebie ojebałem:D:D... Bo jesteś ciotą dla mnie;D:D... Hmm... a expić będe tyle ile będzie mi się chciało:D:D...
|
Ale Wy Macie Najebane Welbach
|
też ciebie speedy kocham:D:D:D;*
|
Omg... jeden boci drugi kradnie (niektorzy poswiecaja przyjazn dla kasy) i jeszcze sie tym szczyca :(
Pozdro Szkapek ale full pirate lepszy :P Btw. Kebq nie poddawaj sie :P |
Z pewnośścią szkoda tego hacka, ale chciałbym się dowiedzieć w jaki sposób bijesz te hff. Na e ringu?
|
Cytuj:
z Pewnoscia bedzie to reszta Twojego nedznego zycia :baby: Falszywy nie jestem.. Ciekawe jaka twoja lojalnosc bd Szkapa sie zaniedlugo o tym przekona z pewnoscia.. Nie bd sie udzielal w tym temacie juz bo nie chce zeby im temat zamkneli przez takiego Lamusa jak TY. |
Pierw zobacz na swój i potem stwierdzisz że sam jesteś lamersem:):)... Nie martw się nikt Ciebie tutaj nie chce:):)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:57. |