![]() |
Teraz sie pozmienialo i sila leczenia zalezy najbardziej od mlvla wiec uh-y zostaly ´´zniszczone´´. Nikt ich nie uzywa przynajmniej knightci bo jest to nieoplacalne.
Mam nadzieje ze pomoglem. Qlos |
Hmm , mam do was pytanko , wlasnie zrobilem sobie nowego hara, zamierzam grac knightem , ale nigdy nie gralem knightem , i nie zabardzo czaje jak mam to rozegrac np co mam miec na sobie do trenowania , i gdzie jak i na czym... prosze o pomoc Pozdro:confused:
|
Jest oddzielny (przyklejony) poradnik na temat treningu...
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=7102 @down Wystarczy trochę poszukać. |
wielkie dzieki :D
|
Fajny poradnik ale jak do ch**a zdobyć tyle kasy na k set & dragonkęna 20 lvl ??
|
Cytuj:
Na noob-pvp gorzej ale zawsze zostaje poczciwy tomb ;D |
Niczego nie brakuje,10/10.
Genialnie. |
Cytuj:
|
Poradnik jest super wiecej takich
|
Cytuj:
Hmm, co do ostatnich 2 update, raczej nic nie poprawiles co do expienia na nowych potworkach. Czesto ek siedza na Bog raiderach, gs island, kopalnie w sva, kulty na goromie i lb, a co do facc to fibula(dragi), crus helmet i demona (wrl) :) Tabelka z skillami, wg mnie jest zbyt zanizona, aby moc sie bawic porzadnie ek to juz na 25-30 lvlu powinno sie miec ten 75-80 skill. PS. Napisz cos wiecej o (sword/axe/club) ringach, to troszeczke co napisales jest zbyt malo :P Ps 2. A moze by tak tabelka z jakim eq i skilami na czym skilowac ? (moze poradnik dla knighta w jednym miejscu a nie latac po 2 poradnikach dotyczace skilowania i knighta ?) Sry, ale troszke sie uczepilem ciebie :P hehe nie miej tego za zle :P |
@up - nadpisałem 2 rzeczy. Nie mam za złe, jeśli ktoś umie krytykować. Ty posiadłeś tę umiejętność ;)
Uwaga do wszystkich: NIE BĘDĘ POPRAWIAŁ PORADNIKA SAM, PONIEWAŻ NIE GRAM (NIE MAM CZYM ;d) A PRZEZ 2 UPDATE TROCHĘ SIĘ POZMIENIAŁO. PROSZĘ O WSZELKĄ POMOC. |
nice XD
Bardzo fajny poradnik ja zawsze gram knigtem :D jak dla mnie najlepsza profesja gralem przez troche palkiem do 50 lvl ;s ale wkurzalo mnie to ze co jakis czas musialem isc do dp po spears ;// Teraz mam prawie 49 knighta x) ze skilami 72/71 jak dla mnie to nie sa zle ale mogly by byc lepsze ;D ale to z czasem... xD
pOzdRo 4all ;> :)):cup::D |
Osobiscie nie gram knightem i raczej nie bd ale twoj poradnik mnie wciagnal ...xDD dla mnie 9/10
|
ja tam se siedze na trollach do 55/55 wchodze na trole w thais wlaczam skrypta ! i skill leci tam sie skilluje fajnie prawie caly czas pusto !! i jak ujebe jednego trolla odrazu jest drugi tak jak na slimach !!
|
Baardzo dobry poradnik.
Aktualnie gram pallkiem ale kiedy jak kina gralem to wlasnie wzorowalem sie na tym poradniku :)) 10/10 |
Spoko poradnik :)
|
Parę błędów stylitycznych i klawiaturowych ;).
Przykłady 1. Przy trenowaniu na slime Orignała <- powinieneś napisać oryginała (dobrze też "matki"). 2. Minusy axe Knight axe i inne dobre topory), obrona. <- niepotrzebny nawias 3. Blokowanie podczas kiedy inna profesja/profesje go ubija/ją. <- zmień na "ubija go/ją" 4. Sporo niepotrzebnych "enterów" (zakończeń linijki) w środku zdania. Ogólnie dobry poradnik. |
Bardzo ładny poradnik zapewne sie przyda= d 10/10
|
gratulacje
jeden co pomyślał zrobić poradnik co do nowych uptade, wszystko bardzo dobrze napisane, skille, expowiska ,eq. Sam mam 38 knighta skille 78/78(skilluje do 80), eq:rh, dsm, k legs, boh,steel, demon shield, p ammy, bs. Expie na mintwalin albo monsterum....aaaa zapomniałeś napisać coś o dc, słyszałem że tam knightem jest expik miodzio ale i tak 10 na 10 |
Super
Super jestem knightem. Przyda mi sie ten zawalisty poradnik ;)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:42. |