![]() |
Bo tych wszystkich dziwnych meczach, ostatecznie stawiam na Rosje.
|
Cytuj:
@down a to szwecja jest?! o kurde!!!1 ale siaaaara |
Cytuj:
Flagi Swe? |
a ja jeszcze obstawiam irlandie.
|
Ja mam głęboką nadzieję, że Euro wygrają Turcy, choć musiałby się stać cud, żeby wygrali z Niemcami. A jednak wierzę w nich :D.
|
Z bramkarzem na obronie? :p (bo czytałem, że taka opcja ich może czekać wobec plagi kontuzji/kartek)
|
Cytuj:
I mimo to wygrają z Turkami, bo inaczej być w końcu nie może...;] PS. Anglia i Irlandia ładnie grają, ale z Niemcami i tak nie wygrają ;( @down OK, ty stawiasz :P |
Cytuj:
No to co, panowie, oblewamy dziś zwycięstwo i awans Niemców do finału Mistrzostw Europy 2008 ? |
Aaaa i 1:1 dla Niemców :p
Mam nadzieję, że Fanta starczy do końca dnia...;] |
Turcy graja ladniej, wiecej atakuja tylko brakuje im skutecznosci. Ale znajac zycia jak zwykle nieuczciwie, przypadkowo, szczesliwie wygraja Niemcy.
|
Yeah! Turcja na szczęście wyrównała. Zasługuje na wygraną i mam nadzieje, że będzie w finale. Powodzenia.
@edit Kufa, nie zasłużona, 3 bramka dla Niemiaszków ;s @edit2 Szkoda mi Turków, grali lepiej a przegrali ;/ |
No szkoda Turkow, szkoda :) no ale nie trzeba bylo tyle kartek zbierac w sumie. Ladna byla ta druga bramka dla Turkow, no ale trzeci gol Niemcow tez byl swietny. Czekamy na final ;D
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Ps. Ciekawy jestem czemu nikt nie przykleił tematu Wydarzenie Sportowe... |
Bramkarz na obronie, 9 rezerwowych... aż strach się bać, jakby mieli pełny skład. xd
|
Yeeee :) Wierzylem w Niemcy, uf. Zapowiada się dobry finał
|
Cytuj:
2. Anglia się nie zakwalifikowała?! Pierdolisz :/ 5 stów postawiłem, że euro wygra. |
Jakoś ostatnio polubiłem Ballacka. Cieszę się, że Niemcy wygali, choć może niesprawiedliwie (szczęśliwie).
@up Przyjmuje ! |
Cytuj:
A co do meczu turków i niemców, to byłem wręcz pewny, że dojczland zwycięży, mimo świetnej gry przeciwników :). |
Brawo Niemcy, tak trzymać. W niedzielę jak wygrają stawiam kolejkę dla wszystkich :p
Co do dzisiejszego meczu to nie wiem kto wygra (i tak obojętnie skoro przegrają w finale), ale prcent szans jest 60-40 dla Hiszpanów, bo w końcu pokonali już raz Rusków i to 4:1. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:14. |