![]() |
Majówka dziś była obecna. Kazik znokautował, mega zabawa! Coma nieco gorzej, nie wiem czy to przez dobór piosenek, czy może przez me bycie daleko od sceny, czy przez brak "nocy".
|
Pojawila sie rozpiska Sonisphere Festival w Warszawie:
14.00 – otwarcie bram 15:00 - 15:30 – Behemoth 15:50 - 16:35 – Mastodon 16:55 - 17:40 – Anthrax 18:00 - 19:00 – Megadeth 19:30 - 20:30 – Slayer 21:00 - 23:00 – Metallica Jak dla mnie troche chujowo, ze koncerty zaczynaja sie juz o 15. Jezeli otwieraja bramy o 14, to w godzine nie sa w stanie wpuscic wszystkich czekajacych, to jest niewykonalne. Na takiej Madonnie trwalo to o wiele dluzej rok temu. Behemoth to akurat mala strata, ale po to place 400 zl zeby przynajmniej miec mozliwosco obejrzenia wszystkich zespolow, a nie gnicia w kilometrowej kolejce. Przesuneliby start na 16 i byloby zajebiscie |
@up
Ehh, mi jest tylko szkoda, że Megadeth, Slayer i Anthrax będą tak krótko grać :/ A Metallice sobie odpuszczę, zawsze te 2 godziny szybciej w domu ;P |
Ja jade glownie na Metallice wiec jestem zadowolony ;) To ze Meta zagra najdluzej bylo wiadomo od poczatku, gwiazda wieczoru zawsze dostaje pelny set do zagrania. A pozostale zespoly i tak dostaly wiecej (chyba w wyniku oburzenia ludzi ktorzy jada) bo poczatkowo rozpiska zakladala 30 min dla Anthraxu, 35 dla Mastodona, 40 dla Megadeth i 45 dla Slayera ;) Obecne dlugosci setow sa jak najabardziej ok, normalne dla festiwali.
A na Metallice mimo wszystko polecam zostac, na zywo roz*******aja ;) |
Raczej się nie wybieram, ale i tak jestem zdania, że Slayer powinien grać 4 godziny, pozostałe zespoły odpowiednio krócej, a panowie z Mety powinni brać do buzi w golden circle (w ramach pokuty za swe gorsze albumy) ; )
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Dla mnie to, że Pan Lotress wyraża subiektywne zdanie było jasne od początku i nie potrzebowałem wcale wypowiedzi zaczynającej się od "Jedyne co możesz powiedziec... " aby to do mnie dotarło. :) |
Jeśli się nie mylę, to pan Lotress zawsze wyraża się o muzyce, że x jest zjebane a y dobre.
|
Kto jedzie ze mną na koncerd Lejdi Gagagagagi? :cup:
|
Cytuj:
@down: jak najbardziej podlegają, to przysłowie to bzdura ; ) Pewnie, że ktoś mógłby tak powiedzieć o moich ulubionych zespołach, ale zdania nie zmienię. |
Cytuj:
Gusta, mój drogi, nie podlegają dyskusji ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Coś w stylu "nie słuchajcie tamtego bo to gówno i darcie mordy, x jest lepsze" Ale dobra, eot. Widzę, że nie ma co dyskutowac. |
Cytuj:
Swoją drogą formułka "Ale dobra, eot. Widzę, że nie ma co dyskutowac." musi być całkiem wygodna kiedy po prostu kończą się argumenty. |
Cytuj:
Wszystkie moje argumenty zostały podane w pierwszym poście - on nie jest wyznacznikiem zajebistości muzyki. A co do tego co zacytowałeś - po prostu nie chcę dalej offtopowac. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:35. |