Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Morgana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=188)
-   -   Morgana Pogaduszki ;] (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=184892)

Jaz' 11-08-2008 12:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez xBardolekx (Post 2223622)
głównie przegraliśmy z elfbotem, kasą i spy

Elfbotem? HAhaha, elfbota miało może 6-7 osób z czego tylko praktycznie ja jedynie go używałem 8o

@gimli

Mylisz sie

Gimli From Kazz 11-08-2008 12:55

w takim razie sorry

strasznie dawno nie gralem tutaj

:) jednak moglo by sie cos zmienic bo od kad pamietam czyli od paczatku Morgany bylo tylko Avis ;))))

xMaGiCx 11-08-2008 16:53

Carlos W Avis :O o Kuffa Co sie dzieje na tej morganie :( Zeszła juz totalnie na Psy :(

Kafffar 11-08-2008 20:53

@Sibuna
Nie miala by szans z Avis moim zdaniem.

@Tenszin
Jeden z bardziej aktywnych ludzi w Rise.Jedna z nielicznych osob ktorej mimo ,ze
nie uwielbiam to ma u mnie wielu szacunek.Wyplacil sie bo wojna sie skonczyla.Normlana sprawa.Sam bym sie wyplacil gdybym mial mniejszy peyment.
Wiec z lapami precz od niego ^^

@Carlos
I po co takie glupoty piszesz? Mogl bys juz to zachowac dla siebie.Straciles w moich oczach w tym momencie.Nie chodzi mi o dojscie do Avis bo to juz inna sprawa.Nie dziwie sie bo 99% ludzi gdyby miala taka opcje to tez by doszla.

Pzdro

konstantynopolitanczyk 11-08-2008 21:57

@Zero-max

Ty grasz na morganie ????

I taka jest prawda , jak by te 6-7 osób nie miało bota to by nie zabijali gości z jednego comba z sd i kto wie jak by się losy potoczyły.

Pensive 11-08-2008 21:58

Krótko.. Ci co mają najwięcej do powiedzenia teraz, skaczą z gębą ; E Zero, jak widać po twoim nicku jesteś zerem i nie pouczaj lepszych graczy, którzy więcej wiedzą od Ciebie ;/

konstantynopolitanczyk 11-08-2008 22:10

Ciągle słysze , że po wakacjach znowu będzie wojna. Czy ktoś coś o tym wie ???

MatiStw 11-08-2008 22:41

Ludzie no i co sie tak podniecacie ze w Avis jest :D Tam jest kazdy kto ma kolegów (wysoko postawionych) [LUB DOBRZE WAZELINĘ SMARUJE] X( A Carlos bardzo dobrze zna Rogstaha [który teraz rządzi tym światem].

Ale tak poważnie to wiecie po co Carlos w Avis? Bo ktoś w końcu musi zmniejszyć te paymenty XD

Kafffar 11-08-2008 23:13

To chyba mnie nie lubi za bardzo bo mi w gore peyment poszedl Xd

Vohyt 12-08-2008 00:03

No mi tez za free X(:evul:

Vidmo 13-08-2008 05:47

lol ja jeszcze pamietam jak pkowalem Druid Carlosa na TROLLACH xDD
a ten pisal '' Czemu?'' xDD
A teraz taki kozak ... smiac czy plakac? gdyby nie vic to bys byl niczym ...
Btw. Znasz mnie i z dawnych czasow .. i z Iridii ;>

MalutkiDrut 13-08-2008 06:40

Mysle, ze raczej plakac :/ Bo to, ze ktos patrzy na kazdym kroku patele jeb***, jest zalosne :<

Macjei 13-08-2008 08:49

On zaczynal od "czemu" a doszedl do "pay boh" a Ty zaczynales od "free items plz" i doszedles do "offer protection" wiec zamknij morde i zrob cos aby to o tobie pisali na forach.

Druid-Carlos 13-08-2008 10:23

@Vidmo

No chyba kazdy od czegos zaczynal, nie wiem o co Ci chodzixd Moze i mnie zabiles na trolach w thais ,tylko ze ja od tego czasu wbilem troche lvli a Ty nadal jestes noobem z thais :p

Wiecznyodpoczynek 13-08-2008 10:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Druid-Carlos (Post 2226721)
@Vidmo

No chyba kazdy od czegos zaczynal, nie wiem o co Ci chodzixd Moze i mnie zabiles na trolach w thais ,tylko ze ja od tego czasu wbilem troche lvli a Ty nadal jestes noobem z thais :p

Tylko, ze Nagron poziomy wbijał wtedy, gdy Tibia wymagała jakichś umiejętności, gdy grało się magiem/druidem. Ty Karolku, wybiłeś się w momencie, gdy byle kto może mieć 100 lv. ;)

@ Macjei
Nie znasz go, to się nie wypowiadaj. ;)

MatiStw 13-08-2008 10:42

Drugi sie odezwal nie znasz go to sie nie odzywaj buahauahuahuuahua. MACIEK TO SA PK Z THAIS UCIEKAMY !!!!!!!!!!!!;(

@down
Downie nie o Carlosa chodzi.

Gondzio 13-08-2008 10:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wiecznyodpoczynek (Post 2226725)
Tylko, ze Nagron poziomy wbijał wtedy, gdy Tibia wymagała jakichś umiejętności, gdy grało się magiem/druidem. Ty Karolku, wybiłeś się w momencie, gdy byle kto może mieć 100 lv. ;)

@ Macjei
Nie znasz go, to się nie wypowiadaj. ;)

spedzil z nim na vencie 6 miechow wiec troche go na pewno zna lol

Druid-Carlos 13-08-2008 10:44

LEJEXD hahaha

Wiecznyodpoczynek 13-08-2008 10:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gondzio (Post 2226737)
spedzil z nim na vencie 6 miechow wiec troche go na pewno zna lol

Inaczej, 6 miechów na vencie nie może równać się znajomości trwającej kilka lat, prawda?Nie mówię tutaj o sobie, bo kontakt z Nagronem straciłem dawno (:(), ale o ludziach, którzy nadal z nim kontakt utrzymują.
Mam nadzieję, że wątpliwości zostały rozwiane przynajmniej częściowo.

@ MatiStw
O nie taki "zajebjaszczy pro-elo" plejer mnie zjechał. ;(;(;(
I to taki co zna wszystkich ;(

No flame mi, nou keal mi, mi pej...

MatiStw 13-08-2008 10:48

O ch*j wam chodzi nygusy??? Przeciez byl w dobrej gildii i teraz jest w drugiej dobrej gildii :cup:

@up
Ktos musial scierwo z blotem zmieszac.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:00.