![]() |
Kiedy mana się regneeruje ? Co trzeba zorbić ? Wiem ze gdzies pisało ale nie pamiętma już gdzie :/
|
RE@ mistrzowski rook
To proste przecież. Wyszedłeś z rooka na 10 poziomie a nie na 8. Temu teraz będziesz nieco upośledzony z maną... Jeżeli tak nie było to raportuj buga GMom ;) RE@ Lemon Wojownik Dostałeś odpowiedź w temacie który założyłeś więc uważam pytanie za nieważne B) RE@ madalioni Odsyłam do http://forum.tibia.pl/showthread.php...amy+nowe+czary |
????????
Nie wiem co mam zrobić z pustym runem. Tak jak pisze biorę go w rękę i wpisuję magiczną formułkę: np adevo grav flam. I.. nic, mam 9 mlvl druida na 15 lvlu. Many tez mam 240 czyli tyle ile potrzeba. Kto to tak dokładnie wytłumaczy...?? Mam w plecaku też ten run, czyli Fire Field, ale chcę zrobić z blanka runa jeszcze jeden fire field. Czar na tego runa tez mam on chyba za 500gp.
---- pozdro dla fanów Tibii |
moze zle wpisujesz formułke czaru ... albo nie masz czaru..
|
re
Czar mam kupiony, nawet w plecaku mam runek taki i mi działa. Trzymam w rece blanka i wpisuje Adevo grav flam. Oczywiście tak jak wspominałem nic się nie dzieje tylko na dole wyświetla się napis: A magic item is necessary to cast this spell. Pomocy.
|
A w którym miejscu trzymasz blanka? Trzeba mieć go tam gdzie broń. A po update na GFB potrzeba 23 levela więc raczej go sobie nie zrobisz.
|
dzieki
Pomogło. Dzięki wielkie Alphadron!! Trzymałem wczesniej blanka pod bronią w miejscu gdzie narysowana jest strzała...
Thx. Pozdro |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Witam
Jestem nowy i mam pytanie. Jak działają nowe ruszczki. -czy nimi sie sprzela na odległość? -czy tak jak mieczem sie bije? pls o szybkom odpowiedz. |
mysle ze temat jest przyklejony ale nei jestem pewien na 100% , tak wiec: kazda rozdzka (dla druida laska) ma okreslone pole razenia 1-3 kratki od ciebie. pierwsza jaka dostaniesz strzela na odleglosc 3 kratek itp. natomiast nosi sie ja jak zwykla bron (miecz topor obuch)
|
mysle ze temat jest przyklejony ale nei jestem pewien na 100% , tak wiec: kazda rozdzka (dla druida laska) ma okreslone pole razenia 1-3 kratki od ciebie. pierwsza jaka dostaniesz strzela na odleglosc 3 kratek itp. natomiast nosi sie ja jak zwykla bron (miecz topor obuch) - nie mozesz uzywac jednoczesnie rozdzki i miecza
|
Ale dlaczego niemozna uzywac mieczai rozdzki naraz?
Chodz faktycznie to bylo by zbyt piekne ;P Jak knight z dodatkowa rozdzka :p Ale jesli wezne w jedna lapke jakiekos sworda[cluba czy axe] a w druga rozdzke.Podejde do potworka i wezme atak to co sie stanie? |
No więc mam problem. Mam sorca 11 lvl i 2 m lvl (PACC) i chce kupić "exori mort". Gdy w gildi w Carlin sorcuw pisze hi>force strike to ona nie odpowiada :( Co mam zrobić??
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Czym sie różni magia runiczna od spontanicznej?
|
Cytuj:
|
Ale mi chodzi o to czy powiedzmy spontaniczną można wykożystać wiele razy jak się raz kupi?
|
Cytuj:
|
A mam jeszcze pytanie czy rycerzowi bez paca potrzebne są magiczne levele, i jeżeli tak to co dają?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:53. |