![]() |
Cytuj:
Alabama i NY płoną, są miliony ofiar, Rosja wystrzeliła pociski.. to już koniec, wiecej was nie zobaczę, chmura radiooaktywna dotrze do nas za 2:30 min. wszyscy zginiemy, żegnajcie. A ta całkiem serio, oto zdjęcia tego, co zaobserwowano dzisiaj w nocy- 15 minutowe światło nad Finlandią- http://asd.fi/~petri/valot/ Trudno stwierdzić czy ma to związek z sprawą. |
Czujecie już jakieś zmiany? Mnie swędzi pięta, ale to może być równie dobrze nowotwór, a nie zwiastun kosmitów :)
|
Ja dziś widziałem jak mój pies spał pod drzewem, a nigdy pod nim nie spał, musiał mieć styczność z kosmitami, muszę go unicestwić!
|
Chcialbym zeby przylecieli, ale z drugiej strony wiem ze to nie mozliwe.
|
Księżyc wczoraj zajefajnie jasno świecił, UFO pewnie właśnie odpoczywają na księżycu przed ostateczną napaścią na ziemię !
|
Spokojnie...
USA dopiero się budzi... ;) |
Do mnie ma przyjechać ciocia, mogę to zaliczyć jako wizytę UFO ?
|
Cytuj:
@Down: Ale taką dużą widziałem tylko raz w życiu - wczoraj. |
Cytuj:
|
Lepiej nie kpijcie z kosmitów, bo zobaczą wasze posty, i będziecie mieli przesrane...
Tak na serio, to te zdjęcia wydają się być prawdziwe... |
A oto moja profesjonalna symulacja ataku UFO
..... /-\ <=======> ...... l l ...... l l ...... l l .\\BUUUM// Ugnijcie swe kolana przed mocą UFO. |
@UP - MISZCZU, GDZIE TO LEŻAŁO? :p
Polecam Parapedię :p takie przeróżne dziwne rzeczy 8o : http://www.parapedia.pl/polish/index.php |
Zepsuł mi sie cs : | moge to zaliczyć jako sprawke ufo?? : |
|
Te wasze posty mnie dobijają.
Tak na serio to zaczynam w te Ufolądy wierzyć te światła nad Finlandią trochę mnie przeraziły. 8o |
widziałem dzisiaj człowieka :////////
|
ej a jak 2 dni z rzedu jak oddaje eq jak mnie pkuja gdy skilluje na knajcie to oni mi je oddaja i nie zabijaja to tez sprawka kosmituw?:baby::baby::baby::baby:
|
Mapa_Europy podrapał się po jajkach*
Nadchodza :\ |
jak już będą ci kosmici to puśćcie strzałkę, blz bo chce porobić sweet fotqi na naszą klase =*
a co do tych świateł w Finlandii- czy to nie zorze polarne? ;o |
Użytkowników czytających ten temat: 5 (zarejestrowanych: 3, gości: 2)
.Ryuuzaki., skuug, Ufocznik H@H@H@ sorry ziom ale jak zobaczyłem twoj nick to padłem xDDD Pomyślałem sobie jakiś kretyn zapewne specjalnie zrobił se konto zeby sie tu wypowiedzieć wchodze a tu normalny użytkownik xDD uhahahah xD To chyba przez te UFO xxDDD |
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:22. |