![]() |
tak, tam pisze ta gwiazda, tylko że nie pisze nic pozatym, dlatego nie płaczecie, u tych na S~ znaleźliście kilka liczb + powiązanie z jakąś konkretną planetą przez coś i już wielkie halo
jezus ludzie opanujcię się, przypóźmy że zaraz wpadnie tu jakiś geniusz w wspólnymi siłami rozwiążemy tą zagadkę, i powiedzcie mi co zrobicie, gdy będziecie mieli racje, że to coś za 4 lata w nas pizgnie? do kąd zmierza ten temat? |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Grue - możesz mieć racje. Ale jak mówiłem - każdy widzi to inaczej. Acz masz sporo racji. ;P ja to jednak rozumiem dosłownie jako gwiazde.
-------------------------------------- No może chodzić bardziej o określenie "gwiazdy na niebie". Chodzi mi Yoh o to, że mówimy ogólnie jako gwiazdy na niebie a nie osobno gwiazdy, planety, księżyce, komety. Myślę, że ten fragment jest po prostu ogólnikiem do ciała niebieskiego.;) Od razu mi pasuje taka dyskusja. |
...
Czy mi się wydaje czy ktoś tu porównał Nibiru do Nemesis? 0.o A co do tematu: poje... was? 0.o Jak macie wymyślać sensacje to chyba lepiej wymyślić coś przyjemniejszego niż jakiś w pizdu zaje... planetę/gwiazdę/inne cholerstwo które zgładzi 666% ludzkości... ps: Wiem, moja ironia wcale nie była śmieszna. |
Cytuj:
|
Ilosc teorii i sprzeczne informacje dowodza o tym ze to nieprawda.
|
Cytuj:
Sprzeczne informacje są wszędzie. Tyle jest ich o Nibiru, ponieważ z braku dokładnych szczegółów stara się ją podpiąć pod różne teorie. Weryfikacja nastąpi w ciągu najbliższych lat (zakładając, że Nibiru jest i że się "zbliża"). |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
chesz traktowac apokalipse doslownie?
|
Heheh oczywiście, że nie. Jeśli apokalipsa była by dosłowna to nie pisałoby tam gwiazda czy Piołun, a Nibiru czy Planeta X.
A ja ją traktuje symboliczne. Fakt faktem wers ten pasuje do Nibiru jako planety, która według teorii zbliża się do nas. :) |
Cytuj:
|
Yoh wpłynie na nasz klimat kiedy się zbliży. Oczywiście jeśli teoria o tym, że się zbliża i będzie u nas w 2012 roku jest prawdziwa. Wtedy zacznie oddziaływać na nas.
|
Ale teraz gadamy o wersji z apokalipsy. A w niej jest napisane, że spadła z nieba wielka gwiazda. Nibiru nie ma nas spaść. I dobra, nie interpretujemy tego dosłownie - więc co ?
|
To jesli teraz jest to mały punkcik, to wytłumacz mi, jak możliwe jest pokonanie tak ogromnej odległości w cztery lata?
|
Cytuj:
|
Według pewnej teorii, taka jedna teoria głosi, powstała ciekawa teoria, a wiecie, że według tej teorii...
A są jakieś dowody na potwierdzenie którejkolwiek z nich ? Jakieś konkretne, a nie nieścisłości, do których można sobie dorabiać ideologię ? |
co do samego obserwowania , niektorzy pisza ze juz ja zobaczono, inni ze jeszcze nie.
jezeli prawda jest ze do tej pory jej nie zauwazyli, jest to dosc duze ZA , do tego ze ta planeta nie istnieje, ludzie sa wstanie juz wykrywac czarne dziury, wiec raczej z taka planeta nie mieli by problemu. a co do tego czegos za plutonem, nadal uwazam ze to wlasnie czarna dziura :P |
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:46. |