![]() |
Ja miałem liste charów, kilka razy był error, a teraz jest ciągle
"Connecting to the game world. Please wait" -.- już chyba tak z 15 min ;d |
podetnijcie sobie żyły bo nie można wbić na testa...jeżeli nie możesz wbić potraktuj to jako znak od Boga, że nie powinieneś dzisiaj grać, tylko zrobić coś innego xD
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
w sumie, ide cos zjesc i zrobic porzadek XD
|
a mi zaladowala sie lista, wybralem chara, potem kolejka a potem blad 200002;\ ojejq ide sie ded w rel
|
Aby wbić na test:
*Wpisz passy 150 razy (może się uda) *Nie udało się? A to nooby:( Wpisz passy kolejne 200 razy (teraz przecież musi się udać!) *O gratz właśnie wbiłeś się na liste charów! *Teraz wybierz swojego ulubionego i kliknij OK *Teraz musisz poczekać 5h aż wejdzie kolejka *Jak wejdzie kolejka, poczekaj 10h aż wejdziesz *Brawo udało Ci się! *O nie, ubili Cię;( Teraz musisz powtórzyć wszystkie punkty od nowa:o *Miłej Zabawy! |
pol h ladowania i disconnected
|
mi sie co chwile juz wlacza lista harow tylko znow blad 200002 :D
|
|
Cytuj:
hahahahaha dobre xDD |
Załadowała mi się lista charów :D Kilkadziesiąt błędów 200002 a teraz "Connecting to the game world. Please wait."
|
|
Tu trzeba trafic na wolna linie jak w TVN te konkursy ; <
|
3 razy pod rząd wbiłem się do wybierania charów i w każdym przypadku błąd 20002 czy cus :>
Zauwazcie , jest wielki + tego TS'a dla H-lvl xD 46k ludzi online Normalnie by bylo 55k~ Wiec wiecej expowisk wolnych xD |
|
45 min przerwy ;D HAHA
|
http://img56.imageshack.us/my.php?im...nectingha8.jpg
Nareszcie connecting xDDDD |
Takowy czerwony napis zniszczył mi zabawę
18:19 server will be back in about 45 minutes |
Ej IdŹcie Na DfÓr Albo CoŚ Inneko Plax?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:24. |