![]() |
Ciekaw jestem jak Ty się składasz pajacu, bo mogę się założyć że jesteś dzieckiem którego nie zaakceptowali koledzy i pokazujesz jaki jesteś kozak na 4um. A i fajnie się wyśmiewać że ktoś nosi okulary? Nosi je około 38% całej populacji więc masz się z kogo nabijać :)
|
Cytuj:
@edit a te miesnie to sa dlatego ze mnie koledzy (moi najlepsi) bili i musialem pokazac jaki jestem kozak...masz racje :D |
|
Okulary dają +5 do inteligencji oraz +8 do uroku osobistego(Ziz przyznaj mi rację)a to że jesteś duży to nie znaczy że umiesz się bić leszczu*
*Upadłem tak nisko jak Ty hahauahuahauhauha Pogrzebałem w archiwum: Don Kustosz (8-10-2008 19:50) oo widze cie;p Fllint (8-10-2008 19:50) xd Don Kustosz (8-10-2008 19:50) przystojniaku ;p Fllint (8-10-2008 19:50) pedau Don Kustosz (8-10-2008 19:50) ale masz ladne oczka : * UHAHUAHUAHUAHUAHUAUHAUHA OWN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pozdro grubens ; dd |
Gratki Valdasq :D
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Gz panowie ;) wrzucajcie wiecej zdjec |
Kupic wam bota? Tyle umiecie pedaly i spamowac inne fora? Stolcie pyski bo was zal.
|
Idz oceny popraw :D i prosze cie nie wypowiadaj sie na temat botow :)
|
Cytuj:
|
yhy, niedawno sie chwaliles jakie ocenki na semestr przez Tibie masz xDDDDDDD
|
"stolcie" lol...chyba stulcie
|
|
Mam blackd ;(;(;(;(;(;(;(;(;(
Najlepsze jest to,że tu się tyramy,a na gg normalnie gadamy XD |
Gz. ;)
Więcej zdjęć bo spam się robi.:confused: |
Cytuj:
|
|
gz maslakczu, ciekawe kiedy tera padniesz :D
|
Po przeczytaniu tego tematu stwierdzam ze Maslak'hols i jego "pro" koledzy z refugi to skonczeni idioci i blazni.
pOzdro P.S. Meros czemu Kuba nie gra :< |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:41. |