![]() |
Wczoraj zdaje się że o północy mieliśmy na Refugi najazd wilków na Ab!
W ataku brały udział zwykłe wilki i wilki wojny; Tylko jedna osoba poległa. Ale widać że zaczyna coś się dziać! Oczywiście nie były to bobry, ale wilki też są grożne:p |
No a dzis o 15:30 na calmie wyskoczyl Morgaroth jak ktos nie wie to ten sługa The Ruthless Seven :p , a jescze niedawno byl najazd wolfów na ab'dendriel :P
|
Lucera:
"00:39 Unusual numerous Quara fin have been sighted in the seas around Liberty Bay." :) |
Z Istniena pojej postaci (Jamera) pamietam:
2x Orsh Na Edron Plagi Ratow na Thais (najczesciej) Ancient Scaraby na Ank Elfy na Veno Piraci na Liberty Bay Quary na Liberty I Dzisiaj bez komunikatu Quary scouty we wsztskich rodzajach =]] |
Ja przezylem nazajz ratow w THAIS . Napad Elfof Scoutow w Venore i najazd Orkow . Na razie tyle . Ale w zadnej w tych nie uczestniczylem aktywnie ( no moze troche najazd orkow :p )
|
chyba wczoraj na luminerze był wjazd elfów na venore :)
a poza tym to widziałem chyba 2 akcje ratów na thais ;) |
ja widzialem atak ratow na rooku i w thais :p
|
Xerena - Rook: Raty.. hohhoo niewiem czemu ale na dachu domu się pojawiały.. nie centralnie w mieście.. a czemu to chyba wiadomo..
Carlin.. Raty, Orki.. Thais - hahaha tu chyba codziennie.. najazdy cave ratów. ale niexle sie epxi nawet z fb :) Orki.. |
W czoraj mnialem na Danerze najazd wolfów i war folwow na AB, a i na POH albo LIberty Bay (nie pamietam) był najazd GS
|
A JO MIOLEM ATAK GROLOWA WTHAS ALE BYLO DEDUW HOHO..
JA TESZ PADLEM;(;(;( Im noob ,so sorry ;/. ;* |
@UP
Po1 słownik Po2 nie Grolowa tylko Grolrama Po3 to nie najazd tylko ktoś lurnoł @Topic Jakoś w styczniu był najazd Orców na Thais(na Luminerze) |
wczoraj na Kałerze był najazd Moragothów
|
wczoraj byl atak orkow na thais nie uczestniczylem w tym :(
|
Lumienara: Niedawn byl najazd orcow na thais a jakis tydzien temu najazd crave ratow tez na thais ;)
|
uuu ja to juz duzo najazdów ta postacia przezylem: okolo 10 rat plague thais, najazd orców na thais (omal nie padlem), najazd wilków na ab, ze 3 najazdy borsuków na ab, odrodzenie sie orsha, 1 najazd quar, 2 najazdy piratów na lb i chyba 1 nomadów na ank... a pozatym bylo jeszcze duzo grynch clanchów na all miasta :D
|
Na Saphirze od czasu mojego bycia na mainie były 2 ataki szczurów na Thais i 1 atak Orshaballa :evul: na Edron i poleciał Thunder Hammer 8o
|
1. Rat plague, w ch razy.
2. 3 quara raidy na LB. 3. Nomady w ank 4. Ferumbras, zbierał się big team zbierał z 6h i nagle okazało się że w Brazylii jest ~3:00 i poszli spać... 5. Grynch clan goblin raidy, tylko Carlin bo facc :/ 6. 2x War wolf raid. |
Otóż tak ja uczestniczyłem w takich najazdach:
Liberty Bay: Piraci, Quary 2 razy Darashia: Nieumarli Ankh: Scaraby Thais: 50x raty i 2x Orci Więcej nie pamiętam aha ps. Grynch clan goblin ;D wszystkie miasta po 20 razy ^^ ;););););););););) ps2. Ab: War Wolfy |
Zazdroszcz bo ja nic nie widziałem :(
|
Cytuj:
NOOBS PLAX:baby: @maki98 W archeologa się bawisz odświeżając temat sprzed miesiąca?!X( hmm Ja tylko przeżyłem mnóstwo plag ratów i 2 najazdy orków, i na Darashi nieumarli, jescze minishaabal, i scaraby na ankh oraz piraci na liberty bay. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:09. |