![]() |
nie maja spy ja tylko słysze ich rozmowy telepatycznie na vt .
Co do wojny to mhmm Bardol jest patriotą:P |
Cytuj:
Zdziwią się, gdy będzie już za późno i okaże się, że ludzie nie chcą pomagać, bo byli w taki, czy inny sposób olani przez Flow. Pozostaje nadzieja na to, że obie gildie się doszczętnie powybijają i ktoś trzeci ogarnie serwer. :) Edit: No, może z drobnymi wyjątkami :p :mag: |
Cytuj:
|
Cytuj:
Ale generalnie chętnie bym zobaczył jak np. ktoś w stylu pacyfistycznych Opus (bez urazy oczywiście) rządziłby serwerem. Z czystej ciekawości. :mag: |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Siema.
Mam na sell 2 pacci po 90dni za 300k each. Pisac w grze albo na gg 5212317 kto chetny. |
Cytuj:
@Jacek? Co do tych slow "200 ek 208 rp i 130" to dolicz jeszcze Ahazin 130 ms , Cherres Capone 130 ms , Slic 290 rp ,Raistlin 130 ms , Oddi Feld 130 ed , Solle 170 ms wiec jak wy nie potrafiliscie nabic wiecej niz 18 fragow przez 2 tygodnie bez tych osob to jak chcecie wygrac wojne z jeszcze dodatkowymi osobami ktore doszly do Avis w zasadzie jest jakas szansa ale wg mnie nikla ;x |
kafar~ jednak juz sie nie powybijamy ! :)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
glhf. 3 dni pacca i mnie nie ma D": |
A gdy dni swe nastana kazdy wasz czyn bedzie rozliczony...
Czasem oplaca sie byc dobrym bo teraz bez wyrzutow sumienia odchodza ;) |
Cytuj:
|
Dziś o 12:00 każdy w oknie niech postawi świeczkę.. Taki pomnik pamieci po naszym Kafarku. Z Bogiem i zycze Tobie przyjemności na innych servach bo Morgana to śmietnik. Btw. nigdy nic do Ciebie nie miałem, zawsze Cie szanowałem i do dziś się tego trzymam. Byleś jedna z małej grupy osób we Flow która wie ze tibia jest tylko grą a nie jego sposobem na życie. Pozdro i 3maj się:)
Gremb. |
Cytuj:
Tanio i skutecznie. |
lolfuckshitomfg.. jestem wstrząśnięty, naprawdę :(
|
Uwazaj bo ciebie tez wyniucham i bedzie rana do konca zycia.
I wogole do all. Wezcie sie w kupe albo odejdzcie z honorem. A ja ide dalej grac i patrzec jak wy sie meczycie. |
Cytuj:
@kafar Ale bez kitu kto jak kto ale Kafar to rowny gosc w zasadzie kazy we Flow byl spoko ale oczywiscie do czasu. Kafar Gl in rl ; P no chyba ze amsz zamair worcic do tibii czego nie polecam xD |
JAWOR KAFAR JEST TWARDY A NIE "MNIENTKI"!!!
XD da rade wyexpić sobie sorka albo kupi chara XD Z tego co ja wiem to nie było comandera żadnego wiec nie wyszliśmy :] i dlaczego to my musimy wychodzić jak wy chcecie ob i macie 100 noob charów gotowych plus 20 majnów z ownerami flow i 30 z furory ? XD |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:34. |