![]() |
rotfl...
Człowi... tfu... Wielbłąd dobrze nie zdążył jeszcze pozwoleń ustawić, a już się wszyscy skapnęli... ;) Oficjalny nius się pewnie pojawi z dalszymi informacjami ;) |
@up
Znaczy, ze... Bedzie ich wiecej? *W tym momencie w winampie zaczyna leciec piosenka Big Cyc - Atakuja klony.* |
I co? Tylko dwoje? Pffh.
I chaos powróci za 3 tygodnie. Nie żebym uważał ich za złych modów, ale... |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Przeciez drom zaczal nadawac uprawnienia dopiero 5 minut temu. Poczekajcie jeszcze chwile ^^ |
Cytuj:
|
Dromusiu, może znalazł by się taki malutki moduś na maciupcie blogaski? Taki tyci tyci.
|
*Tompior
Wybacz, właśnie oglądałem 'Szybki jak błyskawica'. I tak gratuluję i o ;] *Gonzo Vońka - na pierwszej stronie tego tematu masz odmieniony mój nick. *temat Od razu apel do nowych modków - dział zdjęcia, a w szczególności temat z Nerany potrzebuje pilnej moderacji (10-20 ostatnich stron to spam). |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
O, właśnie przeczytałem posta Vonieka (czy Vońka?)!
Ducha nie znam, ale Lidia zasłużyła sobie wytrwałą pomocą w dziale Inne. :) Gratulacje! |
Hmm, gratulacje, ale liczyłem, że nowych modów będzie chociaż tych 3, bo to forum potrzebuje nieco lepszej moderyzacji, za dużo na nim nieaktywnych modów :P
|
@up
Jeden/dwoch no-life/'ow na wszystkie dzialy i sprawa zalatwiona. @Ryba Ale brakuje modow na dzialy: Dla poczatkujacych i Inne. |
Cytuj:
@down Showgroups.php niczego nie dowodzi ;) |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Hint: po wejściu na dane forum można zobaczyć na dole po prawej stronie przypisanych do niego moderatorów... ;-)
Tompior - "chwila" jest pojęciem względnym... Dla mnie te całe wybory w sumie trwały "chwilę"... Więc może to będzie dla niektórych chwila, dla innych wieczność... ;) Cytuj:
|
Cytuj:
@down Rybe piszemy z dużej, nobie. |
Cytuj:
@Topic: Gratuluje tym, co zostali juz wybrani ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
choc... z drugiej strony moze to byc subtelna prowokacja ;) |
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:47. |