![]() |
@Aragorn Brogre
wzruszyłem się ;( a tak na poważnie to, owszem masz rację, tylko po co się tym przejmować :) @T wiadomo czy coś więcej wartościowego leci z Meduski czy tylko shield i ammy ? ;> |
Jeśli jest to forum, na którym panuje wolność słowa, a temat nazywa sie "Test Server 2009 - komentarze" to każdy ma prawo napisać swoje zdanie nt. nadchodzącego updatu, lub samego tsa. I to niezależnie od tego, czy gra/nie gra w tibię, czy zmiany mu się podobają/nie podobają, czy wolał starą/nową tibię, a to czy ty to wyrażanie swojej opinii nazwiesz marudzeniem albo narzekaniem nie ma tu żadnego znaczenia. Jeśli uważasz, że pisanie o czymś negatywnie w sytuacji gdy nie da się tego zmienić jest pozbawione jakiegokolwiek sensu - to twoim zdaniem temat powinien zawierać x stron postów w stylu "o ale supcio i słitaśnie, nie mogem siem doczekać apdejta, bo bende mugl potrenic na tych trejnerach xDxD iksde"?
|
Cytuj:
@Topic Ludzie nie płaczcie pomyslcie rozsadnie i w czasie terazniejszym podam lekkostrawny przyklad tibi 7.5 (wasza ulubiona): LP huncący Dragi w Venore bo nie ma frostow, no ok jeszcze demce zostaja ale ile jest teraz 200,300,400+ leveli... |
Cytuj:
Jednym, niezwykle wartościowym i o nienagannej składni zdaniem, przekonałeś mnie! Tibia 7.4 (na której zaczynałem) była chujowa, bo moim 400lvl-em mogłem tylko demony huncić : / Inni pewnie też podzielają moje, wyrobione przez Ciebie oczywiście, zdanie : ) @Topic IMO zmiany na plus. Motyw z questem polegającym na zapalaniu pochodni przezajebisty. |
10:00 You see Fortinbrae Ferumbras (Level 400). She is a sorcerer.
Character Information Name: Fortinbrae Ferumbras Sex: female Profession: None Level: 1 World: Antica Residence: Rookgaard Last login: never logged in Account Status: Premium Account Zgadnijcie o co chodzi... ;) |
co tu zgadywac... chodzi o ferumbrasa ktory kiedys byl sterowany przez czlowieka
|
Wg. ''legendy'' Fortinbrae to córka Ferumbrasa...
|
Cytuj:
to moze wkoncu sie dowiemy o co chodzi :D ?? |
Może będzie nowy boss :o
|
Cytuj:
|
a wspinałeś się kiedyś scyzorykiem ?
teraz wszyscy będziemy hardkorami xD |
Cytuj:
Raz w roku to nie tak dużo. @edit OMG odpowiedziałem na post z 11 strony. Bardzo wszystkich przepraszam :(. |
Ja mam pytanie co do ślubów, czy FACC ma możliwość wzięcia go czy tylko PACC?
|
Items
Może ktoś zobaczyć czy Rashid albo Blue,Green djin skupują nowe items?
|
Cytuj:
|
W tej misji żeby zabić 3000 piratów chodzi oto, aby zabić 3000 byle jakich piratów czy 3000 każdego rodzaju??
|
mam takie dwa pytania odnosnie tego questa z hunceniem
1. czy moge huncic naraz np 300 Ice Golems i 500 Giant Spiders?? czy musze najpierw wziąć 300 golemow a jak skoncze to dopiero Gs?? 2. tam rodzaje potworow do hunta sa podzielone na 3 przedzialy lvl i mozna brac tylko ze swojego przedzialu czy moge np huncic Crocodiles albo tarantule?? |
@up
Tak. Będziesz mieć wyświetlone ile zabiłeś GSów i golemów. Możesz huncić naraz. Licznik to licznik. 2 x up Cytuj:
|
@Up
3000 piratów w sumie, wszystkich rodzajów. Tak samo jak 5000 minosów, dowolnego rodzaju. |
Cytuj:
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:27. |