![]() |
ej a ja na moim 1.5 rocznym sprzecie wiem na 100% ze pojdzie w max detalach, now tez jestem fajny? ;/
|
Grał już ktoś w Risena? Właśnie zasysam, podobno miecie.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ściągam z rapidszejre.
|
Ja właśnie skończyłem demo i jest to stary dobry gothic<szkoda, że w demie możemy porobić misje tylko "neutralne" gdy podejmiemy jakąś ważniejszą decyzje mamy "end of demo", chociaż demo z 1h zabawy zapewni>
|
CoD: Modern Warfare 2 zaliczy poślizg i wyjdzie na PC 24 listopada bieżącego roku. A konsolowcy będą się nim cieszyć już tego 10.11.2009r. -.-
@down Potwierdzona informacja. :/ |
Jest to juz potwierdzona informacja, czy tylko plotki? :)
Zreszta, konsolowcy moga grac i 3 tygodnie wczesniej. Wg mnie granie w FPSy na padzie to jak jedzenie czipsow korzystajac z rekawiczek o grubosci 4cm - niby to samo, ale nie do konca. |
Cytuj:
A co do grania na padzie w fspy, to fakt - jest to nieporozumienie : d |
A jak wyglada gra na padzie w takie cos? Nigdy nie gralem, sie z ciekawosci pytam... jak sie rusza celownikiem, jak sie chodzi etc?
|
Cytuj:
|
Ja grałem w Resitance na PS3. 10 razy powtarzałem pierwszą walkę i dopiero za 10 razem udało mi się trafić przeciwnika. Gdy padłem po raz 11, wyłączyłem grę i nigdy więcej do niej nie wróciłem.
Wniosek: granie w FPSy na konsolach mija się z celem. B) |
Dlatego w wielu grach jest wprowadzone automatyczne celowanie (Dirge of Cerberus, Everything or Nothing) ale to jednak dalej jest pedalstwo.
|
Automatyczne celowanie jest dla lamuchów bez skilla.
|
zajefajnie się gra w fps na padzie to jest po prostu kwestia przyzwyczajenia według mnie myszka jest chu*owa do takich gier i nadaję się tylko do rts'ów
|
Olać trolla.
|
Cytuj:
|
Grałem kiedyś na PS2 w CoD3 na padzie. Nie było to złe. ^^ Chociaż i tak wolę kombinację mysz + klawiatura. \o/
|
Cytuj:
|
Strzelanki na konsoli? Da się, tylko straty amunicji są dość drastyczne w porównaniu z duetem mysz + klawiatura ^^
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:44. |