![]() |
Cytuj:
Zle ci z tym - nie graj, rerolluj sorca albo cokolwiek, jesli dalej bedziesz floodowac zacznie sie deleting. |
Na forum mam tylko jedno konto a mowienie prawdy to chyba nic zlego. (a jak inni pisza glupoty w stylu knight wali po 200 to dobrze?)
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
prawda w oczy kole... |
A może po prostu "shut the ~~~~ up!", w każdym temacie o knighcie jest conajmniej 5 jego postów o tym jakie gówno z knighta, bla bla bla, jakies średnie i inne bzdety, więc serdecznie cię proszę, przestań. A jeśli nie umiesz ubić dla to na nim ~~~~~ nie expij czy co tym tam na nim robisz. -.-"
|
Cytuj:
|
Wg mnie Knight jest dobrą profesją- koledzy mi zazdroszczą skili, potrzebują mnie do questu, dostaje darmowe itemy...
:crusader: = :cup: |
Cytuj:
|
Cytuj:
:miecz: |
Czy ja wiem... Jeżeli ktoś lub być chwalony, że ma wysokie skille, to i będzie mu dobrze jak będą go dowartościowywać bo ma "duzy mlvl". Wię ckażda profesja by tam pasowała...
|
Cytuj:
Co do knighta bardzo fajna profesja narzekacie jakie to sorc pro i wogule a kiedys wszyscy knightami grali bo bylo najlatwiej teraz na odwrot,ale jestem pewny ze przyjdą czasy kiedy znowu knight bedzie latwijeszy niz sorc(i przy okazji troche mocniejszy/hit etc/) |
Gdyby ktoś zaczynal grac w tibie to po waszych postach mozna by stwierdzic ze sa tylko 2 profesje knight i sorc
@topic wedlug mnie knight jest dosc dobry, ale na wyzszym lvl jest zjebany |
:spam:
Moim zdaniem Kinight nigdy nie był i nie bedzie nudną profesją.Zresztą jak każda inna. |
Jeśli jesteś początkujący i grasz knightem zaliczysz dużoooo dead'ów...
Niestety... No, chyba że na non-pvp grasz ;] |
Wątpie żeby początkujący gracz zaliczał dużo dedów.:]
|
@UP
Jeśli ktoś nie ma za grosz rozumu i swoim 13-16 sorkiem/druidem hunci mniejsze lvl'e i to w szczególności knightów, to ten newbie grając knightem może zaliczyć parę dead'ów. :( |
Hmm.. Prawda jest taka że nie ma lepszej i gorszej profesji ponieważ każdy voc ma swoje plusy i minusy...
|
@up
Prawda jest taka, że tak było 3 update temu... |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:31. |