![]() |
Cytuj:
|
Ja mam naprawde duzy problem!!!!1 nie moge lognac na swiaqt astera calmera a gra tylko 600 osob wyskakuje
Cannot connect to the game server rror: Conecction timed ouy. (10060) PLACX HELP!!! |
Cytuj:
|
Mam problem z ekranem gry w tibi, a mianowicie po ponownym zainstalowniu systemu gdy włączam grę ekran gry znajduję sie u góry ekranu i zajmuje tylko 1/6 ekranu to gdzie pisze się widaomości jest na prawie cały ekran
|
Cytuj:
|
Wiem co masz na myśli i próbowałem tak zrobić ale się nie dało. Powiększyło mi się okienko tylko na parenaście pikseli.
|
Wejdz w Options -> Graphics -> Advanced -> Don't Strech/Shrink Game Window
jesli ta opcja bedzie odznaczona to wtedy bedziesz mogl do woli kontrolowac wielkosc okna gry w stosunku do reszty ;] |
niemoge sie zalogowac na ots
Witam mam pytanie czemu nie moge zalogowac sie na ots pod tibie 8.0 ?? wszystko ok po zarejestrowaniu sie tylko jak juz sie loguje pisze mi ze takich passow niema :(( pla mozozcie z góry dzieki klikajcie tez na gg 9084397[CHAR]:)[/CHAR]
|
niemoge sie zalogowac na ots
Witam mam pytanie czemu nie moge zalogowac sie na ots pod tibie 8.0 ?? wszystko ok po zarejestrowaniu sie tylko jak juz sie loguje pisze mi ze takich passow niema :(( pla mozozcie z góry dzieki klikajcie tez na gg 9084397
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
mam pytanie
klikam to test server loguje sie i wyskakuje: Cannot connet to test server Error Connection refused o co hodzi??? |
Cytuj:
|
to jak mam sie logowac?? jak mam wejsc??
|
Cytuj:
@down Ju działają, dzięki za info. |
To nie dziala
P: Ukradli mi konto, mogę je odzyskać?
O: Wejdź w Lost Account Interface I postępuj zgodnie z wskazówkami. Jeżeli kiepsko znasz angielski, skorzystaj z tłumaczenia Te linki nie działają |
Pytanko XD
Witam wszystkich !!! Ostatnio strasznie mi sie tnie Tibia !!!! Zauważyłem, że jak włączę sobie Menager Zadań ( Alt+Ctrl+Delte ) i popatrze sobie na zużycie procka ( przy wylaczanej Tibi i innych programow ) jest oczywiście 0% a gdy włączę Tibie mam 100% i nie chce spaśc... czy to wina procka ze Tibia sie tnie ?? czy raczej ramu ?? Lub z przegrzania procka ?? jesli wiecie jak temu zapobiedz to piszcie XD
|
Kazdy na poczatku ma uzycie procasora 100%.. Mozna to zmienic w ustawieniach, a dokladniej grafika, adv.. i adjust ferumate limit (przestawic na 20?). Czy jakos tak...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:15. |