![]() |
Big LOOOOOOOL, on sie tobie tylko odwdzięczył, i opowiadasz o nim że jest złodziejem, a ci z tym 50k co ci Szczygiel pożyczył na Fire Axa??!! I pozatym mu mówiłe¶ ze mu oddajesz te itemy bo neta nie masz i nie masz co z kas± zrobić, a pozatym hadi powiedział ze sprzedałe¶ chara za 150 zł
|
f axe i k legi kupilem za 100k a to jesy bardzo duzo jak na nowy swiat i dlatego rezygnuje..
|
Cytuj:
sprzedalem hara po po jakiego H**a mam grac ze zlodziejem ?? a o 50k nie wspomne bo mi nie pozyczal moze tobie tak mowil a pozatym nie dalem mu tych itemuw |
Hahahahhaaahahaahha
Raistill Soryyyyyy Wielkie Sory Jestes Spox Ziomallllllllllllllllllllllllllll !!!!!!!!!!!!! Bylo Juz Wiadomo Po Tym Jak Jumna Raistillowi Ryby Ze To Thief Sory Raistill !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *** Ci W Dupe Szczygiel Your Shen De'baziak !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Cytuj:
Nie wiem co kto komu kiedy i w jakim celu mówil ale wiem ze Kani dal mu itemy zeby mogl po expic i teraz on chce je spowrotem ale i tak nie odzyska ich.. nie ma sposobu na zlodzieja.. A postac postanowil sprzedac jush po straci itemow wienc ty tesh nie ******* na forum jakis zbdur.. |
Taa, moze mi tak mówł, mieszkam obok niego, i byłem przy tym jak ci pożyczał -.-
|
Nie chce niczego sugerowac ale sam mi mowiles (s±siedzie) ze grasz jego postaciom gdy go nie ma czyżby sharing..... ale nie o to chodzi jesli sam stwierdziles ze "ze szczygiel porzyczal" to nie uwazasz ze powinien oddac..n/c
|
nie ma o co sie klucic zlodziej to zlodziej i nic na to nie poradzisz
ale przestrzegam was wszystkich ze nie mozna mu ufac mielismy zamiar kupic gh ale dobrze ze bie bylo bo wszyscy z gildi by poniesli straty... |
Tu sie z tob± zgadzam kani nie warto z nim robic interesow. WIELKI NEGATYW.. NIE POLECAM (jak na allegro):D
edit: 20:34 Szczygiel Nieustraszony: teraz na 100% NIE ODDAM KANIEMU K LEGOW 20:34 Szczygiel Nieustraszony: A FIRE AXE JEST MOEJ 20:34 Szczygiel Nieustraszony: bo dobrze wiesz 20:34 Szczygiel Nieustraszony: ze mu porzyczylem kase 20:35 Zykfryd Galahad: tak tylko szkoda ze ty mu pozyczyles tylko czesc kasy a ukradles potem lekko ponad 2 razy wiecej Kolejna mila rozmowa z naszym wspanialym kolegom |
Lol mowiłem że pożyczał kaniemu 50k -.- A on nie oddał -.-
Chyba zmieniłe¶ t± rozmowe zyk, bo bylem u niego przed chwil± i widziałem a była taka 21:10 Szczygiel Nieustraszony: teraz na 100% NIE ODDAM KANIEMU K LEGOW 21:10 Szczygiel Nieustraszony: A FIRE AXE JEST MOEJ 21:10 Szczygiel Nieustraszony: bo dobrze wiesz 21:10 Szczygiel Nieustraszony: ze mu porzyczylem kase 21:13 Zykfryd Galahad: tak 21:13 Zykfryd Galahad: pozyczyles 21:13 Zykfryd Galahad: polowe 21:13 Zykfryd Galahad: kasy 21:13 Zykfryd Galahad: na fire axe 21:13 Szczygiel Nieustraszony: 50k 21:13 Szczygiel Nieustraszony: on wydal 60k 21:13 Szczygiel Nieustraszony: 10k 21:13 Szczygiel Nieustraszony: ... 21:15 Zykfryd Galahad: tak tylko szkoda ze ty mu pozyczyles tylko czesc kasy a ukradles potem lekko ponad 2 razy wiecej 21:15 Szczygiel Nieustraszony: tak? 21:15 Szczygiel Nieustraszony: dwa razy wiecej? 21:15 Szczygiel Nieustraszony: k legi 25k 21:15 Szczygiel Nieustraszony: i te 10k 21:15 Szczygiel Nieustraszony: ja bym mu to oddal 21:15 Szczygiel Nieustraszony: ale skoro 21:15 Szczygiel Nieustraszony: on od thiefow 21:16 Szczygiel Nieustraszony: nie moja wina ze musial wyjechac 21:16 Szczygiel Nieustraszony: i niech nie klamie na forum 21:16 Szczygiel Nieustraszony: ze mu nie porzyczylem 21:16 Zykfryd Galahad: ****a 21:16 Zykfryd Galahad: kto na forum klamie ten klamie 21:16 Zykfryd Galahad: nie chce mi sie gadac 21:16 Zykfryd Galahad: brzydze sie atkimi ludzmi Sory p.l respect for u =/ |
Ładne rzeczy się tutaj dziej±, czyli z tego wynika ze na pocz±tku niepotrzebnie Raistila wywalil z gildia. Złodziejstwo zawsze wyjdzie na jaw.
@down Ja pamietam ale juz niegram w tibie no moze po updacie obadam co bedzie, ale dalej grac niebede bo ma do dupy neta i niedlugo zaczyna sie rok szkolny a ja niechce marnowac wakacji na tibie ~ Youre I.C.E. |
Czy mnie juz nikt nie pamieta :|?
Hahahahhaaahahaahha Raistill Soryyyyyy Wielkie Sory Jestes Spox Ziomallllllllllllllllllllllllllll !!!!!!!!!!!!! Bylo Juz Wiadomo Po Tym Jak Jumna Raistillowi Ryby Ze To Thief Sory Raistill !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *** Ci W Dupe Szczygiel Your Shen De'baziak !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! __________________ |
ty byles przy tem jak ja bylem stalinem
on mi nie pozyczal kasy tylko kasa byla z mojego lootu ale tak na boku to myslalem ze jest spoko ale sie okazuje ze od dziecka sie uczy krasc to ja juz sie boje co bedzie jak bedzie dorosly... |
Nie lubie jezdzic po ludziach na forum ale jedżenie po zlodzieju sprawia mi przyjemnosc, nie wiem jak wam:P
|
Cytuj:
a btw jesli ty masz teraz godzine powyzej 21:20 to dobrze radze przestaw zegarek.... |
A zakład że bylem ? -.- Ale i tak mi nikt nie uwierzy bo jestem koleg± szczygiela, a Pan Wielki Kani na więcej zwolenników na forum więc mu na foum uwierz± -.-
Edit : Nie zyk ja dociebe nic nie mam zawsze uważałem że jeste¶ równy, ale nikt nie wie czy szczygiel kituje ze pożyczył mu to 50k ( ja wiem ze tak bo byłem wtedy u niego) czy wy trzymacie stronę kaniego bo był liderem gildii i go podziwiacie, mnie to nie obchodzi |
Cytuj:
Ja trzymam sie po stronie prawdy a po twojej stronie ona nie jest.. |
omg hubo ty drogi szczygiel !?!?! widac kto z kim przystaje taki sie staje wiec wyjasnie to
1.nie poyczalem kasy od niego 2.kupilem fire axe za 80k + knight axe czyli bylo ponad 100k strzacone ale juz mniejsza o kase bo i tak juz tam nie gram ale chodzi o fakt ze zlodziej to zlodziej i tak pozostanie ADD HIM TO BLACK LIST PLX Edit: i nie sap do Zyka ze jest po mojej stronie bo to konflikt miedzy mna a szczygielem a zyk i inny wyrazaja swoje poglady wiec czepiaj sie mnie jesli jestes adwokatem zlodzieja |
Dobra, ja juz sie nie odzywam, piszcie co chcecie, udajcie ze nic niepisałem...
@ Edit: Już moze sie tu niesprzeczajmy :p bo zaraz modki temat wykasuj±, o tym juz gadajcie ze sob± na Pw albo w tibii, |
ostatnie moje slowa na ten tema
Dodac go na Black List |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:52. |