Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Zdjęcia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=24)
-   -   Guardia thread (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=36319)

Hubo of Danera 04-08-2005 20:21

Big LOOOOOOOL, on sie tobie tylko odwdzięczył, i opowiadasz o nim że jest złodziejem, a ci z tym 50k co ci Szczygiel pożyczył na Fire Axa??!! I pozatym mu mówiłe¶ ze mu oddajesz te itemy bo neta nie masz i nie masz co z kas± zrobić, a pozatym hadi powiedział ze sprzedałe¶ chara za 150 zł

Kani_of_Guardia 04-08-2005 20:21

f axe i k legi kupilem za 100k a to jesy bardzo duzo jak na nowy swiat i dlatego rezygnuje..

Kani_of_Guardia 04-08-2005 20:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hubo of Danera
Big LOOOOOOOL, on sie tobie tylko odwdzięczył, i opowiadasz o nim że jest złodziejem, a ci z tym 50k co ci Szczygiel pożyczył na Fire Axa??!! I pozatym mu mówiłe¶ ze mu oddajesz te itemy bo neta nie masz i nie masz co z kas± zrobić, a pozatym hadi powiedział ze sprzedałe¶ chara za 150 zł

sprzedalem hara po po jakiego H**a mam grac ze zlodziejem ?? a o 50k nie wspomne bo mi nie pozyczal moze tobie tak mowil

a pozatym nie dalem mu tych itemuw

Rapinus 04-08-2005 20:25

Hahahahhaaahahaahha
Raistill Soryyyyyy Wielkie Sory Jestes Spox Ziomallllllllllllllllllllllllllll !!!!!!!!!!!!!

Bylo Juz Wiadomo Po Tym Jak Jumna Raistillowi Ryby Ze To Thief Sory Raistill !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

*** Ci W Dupe Szczygiel

Your Shen De'baziak !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zykfryd from Guardia 04-08-2005 20:27

Cytuj:

Nie wiem co kto komu kiedy i w jakim celu mówil ale wiem ze Kani dal mu itemy zeby mogl po expic i teraz on chce je spowrotem ale i tak nie odzyska ich.. nie ma sposobu na zlodzieja.. A postac postanowil sprzedac jush po straci itemow wienc ty tesh nie ******* na forum jakis zbdur..

Hubo of Danera 04-08-2005 20:27

Taa, moze mi tak mówł, mieszkam obok niego, i byłem przy tym jak ci pożyczał -.-

Zykfryd from Guardia 04-08-2005 20:32

Nie chce niczego sugerowac ale sam mi mowiles (s±siedzie) ze grasz jego postaciom gdy go nie ma czyżby sharing..... ale nie o to chodzi jesli sam stwierdziles ze "ze szczygiel porzyczal" to nie uwazasz ze powinien oddac..n/c

Kani_of_Guardia 04-08-2005 20:32

nie ma o co sie klucic zlodziej to zlodziej i nic na to nie poradzisz

ale przestrzegam was wszystkich ze nie mozna mu ufac

mielismy zamiar kupic gh ale dobrze ze bie bylo bo wszyscy z gildi by poniesli straty...

Zykfryd from Guardia 04-08-2005 20:35

Tu sie z tob± zgadzam kani nie warto z nim robic interesow. WIELKI NEGATYW.. NIE POLECAM (jak na allegro):D

edit:

20:34 Szczygiel Nieustraszony: teraz na 100% NIE ODDAM KANIEMU K LEGOW
20:34 Szczygiel Nieustraszony: A FIRE AXE JEST MOEJ
20:34 Szczygiel Nieustraszony: bo dobrze wiesz
20:34 Szczygiel Nieustraszony: ze mu porzyczylem kase
20:35 Zykfryd Galahad: tak tylko szkoda ze ty mu pozyczyles tylko czesc kasy a ukradles potem lekko ponad 2 razy wiecej

Kolejna mila rozmowa z naszym wspanialym kolegom

Hubo of Danera 04-08-2005 20:37

Lol mowiłem że pożyczał kaniemu 50k -.- A on nie oddał -.-

Chyba zmieniłe¶ t± rozmowe zyk, bo bylem u niego przed chwil± i widziałem a była taka

21:10 Szczygiel Nieustraszony: teraz na 100% NIE ODDAM KANIEMU K LEGOW
21:10 Szczygiel Nieustraszony: A FIRE AXE JEST MOEJ
21:10 Szczygiel Nieustraszony: bo dobrze wiesz
21:10 Szczygiel Nieustraszony: ze mu porzyczylem kase
21:13 Zykfryd Galahad: tak
21:13 Zykfryd Galahad: pozyczyles
21:13 Zykfryd Galahad: polowe
21:13 Zykfryd Galahad: kasy
21:13 Zykfryd Galahad: na fire axe
21:13 Szczygiel Nieustraszony: 50k
21:13 Szczygiel Nieustraszony: on wydal 60k
21:13 Szczygiel Nieustraszony: 10k
21:13 Szczygiel Nieustraszony: ...
21:15 Zykfryd Galahad: tak tylko szkoda ze ty mu pozyczyles tylko czesc kasy a ukradles potem lekko ponad 2 razy wiecej
21:15 Szczygiel Nieustraszony: tak?
21:15 Szczygiel Nieustraszony: dwa razy wiecej?
21:15 Szczygiel Nieustraszony: k legi 25k
21:15 Szczygiel Nieustraszony: i te 10k
21:15 Szczygiel Nieustraszony: ja bym mu to oddal
21:15 Szczygiel Nieustraszony: ale skoro
21:15 Szczygiel Nieustraszony: on od thiefow
21:16 Szczygiel Nieustraszony: nie moja wina ze musial wyjechac
21:16 Szczygiel Nieustraszony: i niech nie klamie na forum
21:16 Szczygiel Nieustraszony: ze mu nie porzyczylem
21:16 Zykfryd Galahad: ****a
21:16 Zykfryd Galahad: kto na forum klamie ten klamie
21:16 Zykfryd Galahad: nie chce mi sie gadac
21:16 Zykfryd Galahad: brzydze sie atkimi ludzmi

Sory p.l respect for u =/

Ice'Berry 04-08-2005 20:37

Ładne rzeczy się tutaj dziej±, czyli z tego wynika ze na pocz±tku niepotrzebnie Raistila wywalil z gildia. Złodziejstwo zawsze wyjdzie na jaw.

@down

Ja pamietam ale juz niegram w tibie no moze po updacie obadam co bedzie, ale dalej grac niebede bo ma do dupy neta i niedlugo zaczyna sie rok szkolny a ja niechce marnowac wakacji na tibie

~ Youre I.C.E.

Rapinus 04-08-2005 20:38

Czy mnie juz nikt nie pamieta :|?
Hahahahhaaahahaahha
Raistill Soryyyyyy Wielkie Sory Jestes Spox Ziomallllllllllllllllllllllllllll !!!!!!!!!!!!!

Bylo Juz Wiadomo Po Tym Jak Jumna Raistillowi Ryby Ze To Thief Sory Raistill !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

*** Ci W Dupe Szczygiel

Your Shen De'baziak !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kani_of_Guardia 04-08-2005 20:39

ty byles przy tem jak ja bylem stalinem
on mi nie pozyczal kasy tylko kasa byla z mojego lootu
ale tak na boku to myslalem ze jest spoko ale sie okazuje ze od dziecka sie uczy krasc to ja juz sie boje co bedzie jak bedzie dorosly...

Zykfryd from Guardia 04-08-2005 20:42

Nie lubie jezdzic po ludziach na forum ale jedżenie po zlodzieju sprawia mi przyjemnosc, nie wiem jak wam:P

Zykfryd from Guardia 04-08-2005 20:44

Cytuj:

Lol mowiłem że pożyczał kaniemu 50k -.- A on nie oddał -.- Aha i nigdy nie mówiłem ze gram jego postaci± jak go nie ma, raz chciał abym ja mu poexpił a on mi potrenował ale sie nie zgodziłem, nawet nie chce mi sie jego postacia przekładać co¶ w depo, znam jego passy juz od bardzo dawna i wchodze na postac jak mi sie nudzi, zobaczyc jak mu idzie -.-

Chyba zmieniłe¶ t± rozmowe zyk, bo bylem u niego przed chwil± i widziałem a była taka

21:10 Szczygiel Nieustraszony: teraz na 100% NIE ODDAM KANIEMU K LEGOW
21:10 Szczygiel Nieustraszony: A FIRE AXE JEST MOEJ
21:10 Szczygiel Nieustraszony: bo dobrze wiesz
21:10 Szczygiel Nieustraszony: ze mu porzyczylem kase
21:13 Zykfryd Galahad: tak
21:13 Zykfryd Galahad: pozyczyles
21:13 Zykfryd Galahad: polowe
21:13 Zykfryd Galahad: kasy
21:13 Zykfryd Galahad: na fire axe
21:13 Szczygiel Nieustraszony: 50k
21:13 Szczygiel Nieustraszony: on wydal 60k
21:13 Szczygiel Nieustraszony: 10k
21:13 Szczygiel Nieustraszony: ...
21:15 Zykfryd Galahad: tak tylko szkoda ze ty mu pozyczyles tylko czesc kasy a ukradles potem lekko ponad 2 razy wiecej
21:15 Szczygiel Nieustraszony: tak?
21:15 Szczygiel Nieustraszony: dwa razy wiecej?
21:15 Szczygiel Nieustraszony: k legi 25k
21:15 Szczygiel Nieustraszony: i te 10k
21:15 Szczygiel Nieustraszony: ja bym mu to oddal
21:15 Szczygiel Nieustraszony: ale skoro
21:15 Szczygiel Nieustraszony: on od thiefow
21:16 Szczygiel Nieustraszony: nie moja wina ze musial wyjechac
21:16 Szczygiel Nieustraszony: i niech nie klamie na forum
21:16 Szczygiel Nieustraszony: ze mu nie porzyczylem
21:16 Zykfryd Galahad: ****a
21:16 Zykfryd Galahad: kto na forum klamie ten klamie
21:16 Zykfryd Galahad: nie chce mi sie gadac
21:16 Zykfryd Galahad: brzydze sie atkimi ludzmi

Sory p.l respect for u =/

Skrocilem tylko nie potrzebne w±tki - zastanow sie nad sob± czlowieku
a btw jesli ty masz teraz godzine powyzej 21:20 to dobrze radze przestaw zegarek....

Hubo of Danera 04-08-2005 20:45

A zakład że bylem ? -.- Ale i tak mi nikt nie uwierzy bo jestem koleg± szczygiela, a Pan Wielki Kani na więcej zwolenników na forum więc mu na foum uwierz± -.-

Edit : Nie zyk ja dociebe nic nie mam zawsze uważałem że jeste¶ równy, ale nikt nie wie czy szczygiel kituje ze pożyczył mu to 50k ( ja wiem ze tak bo byłem wtedy u niego) czy wy trzymacie stronę kaniego bo był liderem gildii i go podziwiacie, mnie to nie obchodzi

Zykfryd from Guardia 04-08-2005 20:48

Cytuj:

A zakład że bylem ? -.- Ale i tak mi nikt nie uwierzy bo jestem koleg± szczygiela, a Pan Wielki Kani na więcej zwolenników na forum więc mu na foum uwierz± -.-

Ja trzymam sie po stronie prawdy a po twojej stronie ona nie jest..

Kani_of_Guardia 04-08-2005 20:48

omg hubo ty drogi szczygiel !?!?! widac kto z kim przystaje taki sie staje wiec wyjasnie to

1.nie poyczalem kasy od niego
2.kupilem fire axe za 80k + knight axe
czyli bylo ponad 100k strzacone ale juz mniejsza o kase bo i tak juz tam nie gram ale chodzi o fakt ze zlodziej to zlodziej i tak pozostanie

ADD HIM TO BLACK LIST PLX

Edit: i nie sap do Zyka ze jest po mojej stronie bo to konflikt miedzy mna a szczygielem a zyk i inny wyrazaja swoje poglady wiec czepiaj sie mnie jesli jestes adwokatem zlodzieja

Hubo of Danera 04-08-2005 20:52

Dobra, ja juz sie nie odzywam, piszcie co chcecie, udajcie ze nic niepisałem...

@ Edit: Już moze sie tu niesprzeczajmy :p bo zaraz modki temat wykasuj±, o tym juz gadajcie ze sob± na Pw albo w tibii,

Kani_of_Guardia 04-08-2005 20:56

ostatnie moje slowa na ten tema
Dodac go na Black List

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:52.