![]() |
Jak dostane chara na Antice to wam pokaże przynajmniej 1 shield of Honour ^^
|
Pytanie 11 : kategoria "Questy"
Podaj nazwy questów z których pochodzą dane itemy ( czyli że ich potrzeba żeby ukończyć quest ; wybierzcie jeden i dajcie nazwe questa ). 1. Ice Pick - Explorer Society Quest ( by Adner ) 2. Banana - Banana Quest ( by Marvin ) 3. Moldy~ Cheese - Postman Quest ( by Keget ) 4. Crossbow - Desert Quest ( by Boozy'woozy ) 5. Skulls - Paradox Tower Quest ( by Aval'yah ) 6. Pot z niebieską wodą - Serpentine Tower Quest ( by Van'Rusty ) 7. Bloodherb - Witches Broom Quest ( by teletoobis ) 8. Sam's old Backpack - Sam's old Bp Quest ( by MATI9630 ) 9. Cookbook - Blue Djinn Quest ( by Impalable ) 10. Barrel - Bright Sword Quest ( by Łuk4sz ) Bloodherb - Family Brooch Quest ( by Zamor1 ) - nope Family Brooch - Banshee Quest ( by ripper ) - stawiam Ci 2- za czytanie. Ale żeście dużo pytań mi przysłali :D aż 0. :D |
Crossbow-Desert Qest
|
Banan - nagroda w Queście Studded Shield na Rooku :)
@edit PharadoX prosze już jest 1 odpowiedz :) |
No nie wiem czy to nie podpada pod quest spoiling... ale ice pick - explorers society quest.
|
@Marvin 1na odpowiedz na osobe , niewiesz ocochodzi to czytaj 1szy post.
@Adner , co¶ty , tylu ludzi na forum "wtf?? ice pick??" ludzie im odpowiadaj± z jakiego to questa i gitara. |
Edit: fak.
No co do bp... to sie nazywa Sam's Old Backpack quest, a nagrodą jest Dwarven Arm~. |
blood herb - familly brooch quest ? tak mi sie wydaje ale nie jestem do konca pewien ;p
|
Moodly chesse-Postman Quest
|
Cookbook Blue Djinn Quest
|
Barrel - Bright Sword Quest
|
Family Brooch - Banshee Quest.
|
Skulls- Paradox Tower Quest
|
Blood Herb - Witchesbroom quest
można wymienic...btw czy to mozna nazwac questem?:| |
Pot Z Wod± <> Serpentine Tower Quest
|
Pytanie 12 : kategoria "loot"
Jaki loot wypada z hydry? 1. RH ( by Łuk4sz ) 2. BoH ( by Impalable ) 3. Medusa Shield ( by MATI9630 ) 4. Knight Armor ( by By$iu ) 5. Warrior Helmet ( by teletoobis ) 6. SSA ( by Van'Rusty ) 7. RoH ( by Zamor1 ) 8. Hydra Eqq ( by spider-bialystok ) 9. Small Sapphire ( by ripper ) 10. Meat ( by Boozy'woozy ) 11. Ham ( by AdAmSiK ) 12. Kasa ( by noobowaty mistrz ) Zaczyna mi już brakować pomysłów , gdzie te nowe servery! |
Boots of haste.
|
Medusa Shield
|
Knight Armor
|
Hydra Egg ;o
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:22. |