![]() |
Ja to jzu tu nie czaje czy moze ktos wie kiedy moze byc ten upd.... ??
|
Ja pacca będę miał na grudniowy update:P
|
Cytuj:
P.S. Tylko jak mina 3 dni od powstania servow odrazu wbijam sie o 24.01 i gram do rana ;) ... xD |
Ja sie ciesze :D
Ja to sie nawet ciesze z tej dżungli bo niedługo kupuje se PACCa :D Jak na razie to czekam tylko na Upd i na opinie innych... :D
Jeszcze czekam kiedy znowu będzie można brać PACCa przez Tibia.pl |
servy
jest co raz blizej 19 ... a new servy wychodza z reguly pomiedzy 18:30-19:30, problem w tym czy wogole wyjda te servy. Jak nie to sie zalamie ;/ ... ale trza byc dobrej mysli :P
3majcie sie! |
Cytuj:
|
@Raul no obys miał racje 8o
|
ja pamietam ze nowe servery (gdy wychodzila Morgana) weszly o 19:10 ;) oby ty razem bylo tak samo ... jak ich dzis nie bedzie to chyba bedzie trz dac sobie spokoj z tibia pewnie az do wrzesnia bo watpie aby pod koniec lipca wyszly servy ... choc of corz chcialbym ;p
Pozdro |
Update ;/
Kiedy ma być ten update ??
Ile mozna już czekac na tę dżunglę ??!! Już nie mogę sie doczekac, a jest juz przecież 30 czerwca. ;( |
Cytuj:
|
Jezu już się nie moge doczekać
Nie wiem ktoś kidy może wyjdzie dokładnie ten update Jestem strasznie ciekawy :p
|
"Letnia aktualizacja Tibii coraz bliżej"
"Letnia aktualizacja Tibii coraz bliżej" nietsety CipSoft narobil nam wiele smaku zwiazanego z nowym Update ! Wszysyc od miesiaca juz o nim rozmawiaja, wiele ludzi chce poznac w tibi cos nowego, egzotycznego czyli dżungle ! Niestety Cipowie wedlug za wczesnie dali nam poczuć nowej atmosfery zwiazanej z update a co do tego z nowymi serverami =/. Pozostaje nam czekać .. tylko ile bo w czerwcu już napewno nie wyjdzie ... prawdopodbnie bedzie to pod koniec sierpnia jak rok temu ...
|
test plx xd
|
kiedy bedzie test serwer?? szkoda ze pacca nie mam bo bym chetnie gral tam ale tera nie kuje pacc bo po wakacjach bede mial jeszcze troche ale ide do gmnazjum:):) :cup:
co to znaczy \/ \/ \/ \/ De las glorias deportivas que campean por Espańa, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empańa. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre tus laureles con respeto y emoción. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystko jest pieknie!!SS'y mi sie bardzo podobaja!!:) Ale kiedy bedzie ten update??:(
|
Moim zdaniem Update powinien być gdy Facce będą mogli wchodzić na nowe servery. To by przyśpieszyło wychodzenie z Rooka ;)
|
ehhhh... ja jush chce tego update!!
Zbieram jush uhy i bolty nawet X( Czy ktoś wie może kiedy mniejwięcej bedzie ten update?? ;( |
Test server za 2-3 dni !!!
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:00. |