Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Letnia aktualizacja Tibii coraz bliżej (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=37872)

hell fire 27-06-2005 09:31

Ja to jzu tu nie czaje czy moze ktos wie kiedy moze byc ten upd.... ??

Shein Silvershadow 27-06-2005 12:22

Ja pacca będę miał na grudniowy update:P

bartollo 27-06-2005 16:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez hell fire
Ja to jzu tu nie czaje czy moze ktos wie kiedy moze byc ten upd.... ??

Dokladnie tez czekam z niecierpliwoscia na ten update a w szczegolnosci na servery bo ide na nowy z moimi kolesiami z bylej szkoly ! Mam nadzieje ze najpozniej beda one do 30 czerwca bo potem wyjezdzam, a chce sobie z 2 tyg. pograc. Of corz czkeam tez na konkurs ;)

P.S. Tylko jak mina 3 dni od powstania servow odrazu wbijam sie o 24.01 i gram do rana ;) ... xD

Boximus 27-06-2005 21:47

Ja sie ciesze :D

Ja to sie nawet ciesze z tej dżungli bo niedługo kupuje se PACCa :D Jak na razie to czekam tylko na Upd i na opinie innych... :D
Jeszcze czekam kiedy znowu będzie można brać PACCa przez Tibia.pl

bartollo 29-06-2005 18:11

servy

jest co raz blizej 19 ... a new servy wychodza z reguly pomiedzy 18:30-19:30, problem w tym czy wogole wyjda te servy. Jak nie to sie zalamie ;/ ... ale trza byc dobrej mysli :P

3majcie sie!

Raul 29-06-2005 18:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez bartollo
jest co raz blizej 19 ... a new servy wychodza z reguly pomiedzy 18:30-19:30, problem w tym czy wogole wyjda te servy. Jak nie to sie zalamie ;/ ... ale trza byc dobrej mysli :P

3majcie sie!

Serwery wychodzą między 17:00, a 20:30. Przynajmniej tak było zawsze odkąd pamiętam.

Nawi 29-06-2005 18:19

@Raul no obys miał racje 8o

bartollo 29-06-2005 18:37

ja pamietam ze nowe servery (gdy wychodzila Morgana) weszly o 19:10 ;) oby ty razem bylo tak samo ... jak ich dzis nie bedzie to chyba bedzie trz dac sobie spokoj z tibia pewnie az do wrzesnia bo watpie aby pod koniec lipca wyszly servy ... choc of corz chcialbym ;p

Pozdro

MuChaCz 30-06-2005 10:42

Update ;/

Kiedy ma być ten update ??
Ile mozna już czekac na tę dżunglę ??!!
Już nie mogę sie doczekac, a jest juz przecież 30 czerwca.
;(

Raul 30-06-2005 10:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MuChaCz
Kiedy ma być ten update ??
Ile mozna już czekac na tę dżunglę ??!!
Już nie mogę sie doczekac, a jest juz przecież 30 czerwca.
;(

To Ty już chcesz? Prawdopodobnie będzie na przełomie lipiec/sierpień.

Osess 30-06-2005 11:37

Jezu już się nie moge doczekać

Nie wiem ktoś kidy może wyjdzie dokładnie ten update Jestem strasznie ciekawy :p

bartollo 30-06-2005 16:00

"Letnia aktualizacja Tibii coraz bliżej"

"Letnia aktualizacja Tibii coraz bliżej" nietsety CipSoft narobil nam wiele smaku zwiazanego z nowym Update ! Wszysyc od miesiaca juz o nim rozmawiaja, wiele ludzi chce poznac w tibi cos nowego, egzotycznego czyli dżungle ! Niestety Cipowie wedlug za wczesnie dali nam poczuć nowej atmosfery zwiazanej z update a co do tego z nowymi serverami =/. Pozostaje nam czekać .. tylko ile bo w czerwcu już napewno nie wyjdzie ... prawdopodbnie bedzie to pod koniec sierpnia jak rok temu ...

roXen 30-06-2005 16:11

test plx xd

szocha 01-07-2005 17:14

kiedy bedzie test serwer?? szkoda ze pacca nie mam bo bym chetnie gral tam ale tera nie kuje pacc bo po wakacjach bede mial jeszcze troche ale ide do gmnazjum:):) :cup:
co to znaczy \/ \/ \/ \/

De las glorias deportivas que campean por Espańa,
Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empańa.
Club castizo y generoso, todo nervio y corazón,
Veteranos y noveles, veteranos y noveles,
Miran siempre tus laureles con respeto y emoción.

Urie-L 02-07-2005 13:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez bartollo
"Letnia aktualizacja Tibii coraz bliżej" nietsety CipSoft narobil nam wiele smaku zwiazanego z nowym Update ! Wszysyc od miesiaca juz o nim rozmawiaja, wiele ludzi chce poznac w tibi cos nowego, egzotycznego czyli dżungle ! Niestety Cipowie wedlug za wczesnie dali nam poczuć nowej atmosfery zwiazanej z update a co do tego z nowymi serverami =/. Pozostaje nam czekać .. tylko ile bo w czerwcu już napewno nie wyjdzie ... prawdopodbnie bedzie to pod koniec sierpnia jak rok temu ...

To bardzo mądry pomysł wypóścić new serwy na początek roku szkolnego. Trzeba pogratulować Cip-om pomysłowości :confused:

bartollo 02-07-2005 15:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Urie-L
To bardzo mądry pomysł wypóścić new serwy na początek roku szkolnego. Trzeba pogratulować Cip-om pomysłowości :confused:

Tak trzebaby pogratulowac gdyby robili polski serv...dla twojej wiadomosci bo widze ze ich nie masz na calym swiecie roznie sie konczy szkola i zaczyna ... np. nasi sasiedzi Niemcy wakacje letnie maja podzielone tak jak my ferie zimowe, niektorzy zapychaja do sql jeszcze w lipcu ! Przemysl, badz dowiec sie zanim cos napisze ...

Celeba 10-07-2005 12:18

Wszystko jest pieknie!!SS'y mi sie bardzo podobaja!!:) Ale kiedy bedzie ten update??:(

jordan 10-07-2005 13:16

Moim zdaniem Update powinien być gdy Facce będą mogli wchodzić na nowe servery. To by przyśpieszyło wychodzenie z Rooka ;)

adriancb23 13-07-2005 14:21

ehhhh... ja jush chce tego update!!
Zbieram jush uhy i bolty nawet X(

Czy ktoś wie może kiedy mniejwięcej bedzie ten update?? ;(

Evil Maul 13-07-2005 19:09

Test server za 2-3 dni !!!

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:00.