![]() |
A ja powracam do gry. ;) Czas kupić 10k nx i ożywić pingwinka, bo zamienił się w laleczkę i ruszyć na Ludi PQ.
|
Nadill przez paypal'a kupujesz? bo ja nie wiem czy to do konca bezpieczne i raczej stara nie odstapi mi karty;/...płaci sie cos za to?? znaczy za nx'a
|
heh a ja zrobilem 2 eventy nic ciezkiego a przy okazji wypadlo mi golden egg a te construction b1 haha to najlatwiejszy quest na cierpliwosc ;] potem beda o pare razy ciezsze ludzie patrze tu wiecej noobow :D wkoncu rozmawiacie z 40 spearmanem :)
|
Cytuj:
|
Oczywiście, że PayPal jest bezpieczny. Pod warunkiem, że nie masz żadnego śmiecia na kompie typu spyware/keyloggery itp.
|
Cytuj:
Jeśli już masz problemy ze zdobyciem karty od 'starej', to już gorzej. Na CloudParku możesz kupić od adminki. |
ehh ale lipa dzisiaj wbijalem pagem 53 lvl nagle patrze d/c, loguje sie a tu 'your account has been blocked for hacking' lol -.- tak sie konczy granie legit w maplestory.....
Mernion, proxit, dofis itd nie kasujcie mnie z buddy za miecha bede gral ;( |
Cytuj:
Gdybyś grał uczciwie, na pewno byś walczył i odzyskał konto. |
Przykre Xidq...
Trudno, ja też w wielu grach byłem banowany i grałem dalej(aż się to znudziło) A tak w ogóle to expię na PQ w Kerning... |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Hah Kuraj :P Wiedzialem ze cos masti napisze w tym temacie XD Pozdro dla kumpla z klasy!: D ale i tak maple sux i na moje to gra dla szwedow XD OWNEEEED!1111
@maple Kuraj w to cisnal cale dnie swego czasu -.- omg... |
Cytuj:
|
TAMA TAMA TAMA GOCZIiiii mam w domu w szafce mam 50 stworkow do wyboru XD takie juz pr0 : D ale znudzilo mi sie :< bo to nudne jest :< a raz moje zwierzatko mialo 8 dni!!! SPADLO I SIE ZRESETOWALO ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( za to mi mama kupila jojo zeby zrekompensowac TA OLBRZYMIA STRATE eheh takie z lozyskiem co sie swieci xD
@up Nie no... Maple mi sie nie podoba z tego powodu ze nie ma PvP a to jest to co w grach online lubie najbardziej :/ przyznam ze kiedys w to gralem razem z Kurajem ale zrobilem bowamana a to nudna postac i wolalem sie przeniesc na Lineage II Polecam tam PvP jest idealne... :) polecam serwer The abyss niedlugo wyjdzie rate x1 a w maplu czesto zdazaja sie nooby ktore Ci potworki bija, wyzywaja i ogolnie to tak jak tibia na non pvp... dla mnie zdeczka bezsensu ale jesli Ci sie podoba to powodzenia (: do ludzi ktorzy w to graja nic nie mam ;P (poza Kurajem XD) Gogo lvl 120(?) xD Pozdro. |
Cytuj:
@Down: 20lvl to ja ci wbiłem synu. A GGK już od dawna nie działa. ;p Cytuj:
|
Omg Masti Ty i te twoje wyklady X D mialem 20 lvl synu : P wiec nie sciemniaj ze 15 xd niektorzy ludzie sa spoko ale znajda sie nooby xD a pozatym jest jeden powazny - tej gry (: Taki sobie byle kalczuk (kolega z rl) ominal game guarda bo zalozyl jakis tam bajpas czy cos i byl niesmiertelny w maple, mogl latac i wogole full bajera... jesli tak mozna obejsc zabezpieczenia gry to to troche chore jest... Pamietam jak sie wkurzales ze Kalczuk uzywal takich fajnych hackow i nie mial bana X D masakra =p ale ladnie to wykombinowal (: Wiec wiedzcie ze w Maple bardzo latwo mozna obejsc gameguarda i sobie latac... byc nie smiertelnym itd... ;\
@UP Moze i Ty mi wbiles ale i tak mi sie nie podobalo po tym jak mialem ten 20 lvl : P nudne na maxa - .- a z tym GGK to nie iwem jak jest teraz ale kalczuk pewnie by cos wymyslil ;P @UP2 Pamietaj jak to snita powiedzial... ze mna sie nie kloc ani nie walcz bo najpierw obnize Cie do swojego poziomu a potem pokonam doswiadczeniem WIEC MILCZ XD ROx Kox :P I jak zawsze Cie zownowalem XD w rlu tez Cie lubie ownowac :P Pozdro ;d @UP3 Dobrze powiedziales XD MILCZ!1111 :P dobra ide cisnac w Lineage II z EmiLeM (: EhEheh btw. mysl juz kogo zrobisz na 1x. C ya. Trzymka @ll =p zajawka posdro : PP |
Ja Hypex,oskarżam cię Kuraju o graniu w Maplestory<joke>
Jutro pogram sę :) |
Ktoś wcześniej pisał ze na cloud parku moza kupic nx od administratorki. Znaczy sie na forum (tak sie domyslam). I wlasnie tu lezy moj problem, bo jak chce wejsc na forum CP to pisze ze zostalem wyrzucony przez administratora i przy rejestracji jest to samo.
BTW jakie tam sa ceny za 5k nx? bo na allegro itp to 20 zl za 5k i jeszcze 2 pytanka xD Czy na paypal trzeba miec 18 lat zeby moc korzystac i czy mozna bezposrednio na paypalu-u przewalutowac kase? PS. TO ja Dofis :P |
Cytuj:
Kartę i konto możesz mieć nawet jeśli nie masz 18 lat, ale na PayPalu trzeba podać autentyczne dane, a on wymaga posiadania osiemnastki. Na razie expię na Sakura Cellions. Boże, ide dają one kasy... byle do 45. |
Buuuuu... Ja nie mam 18 lat.... Więc PayPal odpada. Niedługo bedę miał konto w banku (takie młodzieżowe :P) więc kupie z CP. A nie wie ktos dlaczego mnie wyrzuca z forum CP?
Mam dziwny problem z questem Nella and Citizens requests. Wykonałem go juz dobre 2 tyg. temu a nadal mam go w rozpoczetych qs. I nie moge ani zrezygnowac z niego ani wyswietlic qs helper. To samo mam z Dr. Betty reserch on planst qs. PS. Nadril nie moge cie dodac do buddy masz zapchaną listę kontaktów... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:30. |