Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   RPG (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=26)
-   -   Maple StoRy (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=41393)

Nadrill 29-03-2007 17:58

A ja powracam do gry. ;) Czas kupić 10k nx i ożywić pingwinka, bo zamienił się w laleczkę i ruszyć na Ludi PQ.

Necromantor 29-03-2007 18:18

Nadill przez paypal'a kupujesz? bo ja nie wiem czy to do konca bezpieczne i raczej stara nie odstapi mi karty;/...płaci sie cos za to?? znaczy za nx'a

FullWypass 29-03-2007 18:31

heh a ja zrobilem 2 eventy nic ciezkiego a przy okazji wypadlo mi golden egg a te construction b1 haha to najlatwiejszy quest na cierpliwosc ;] potem beda o pare razy ciezsze ludzie patrze tu wiecej noobow :D wkoncu rozmawiacie z 40 spearmanem :)

Hypex 29-03-2007 18:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Necromantor (Post 1339938)
Nadill przez paypal'a kupujesz? bo ja nie wiem czy to do konca bezpieczne i raczej stara nie odstapi mi karty;/...płaci sie cos za to?? znaczy za nx'a

Ukradasz mamie karte i robisz konto na jej nazwisko ^^Paypal sam bierze forse^^

Descartes 29-03-2007 20:10

Oczywiście, że PayPal jest bezpieczny. Pod warunkiem, że nie masz żadnego śmiecia na kompie typu spyware/keyloggery itp.

Nadrill 29-03-2007 21:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Necromantor (Post 1339938)

Tak. Też miałem wątpliwości, jednak PayPal jest znany i bezpieczny.
Jeśli już masz problemy ze zdobyciem karty od 'starej', to już gorzej. Na CloudParku możesz kupić od adminki.

Xidq 30-03-2007 22:00

ehh ale lipa dzisiaj wbijalem pagem 53 lvl nagle patrze d/c, loguje sie a tu 'your account has been blocked for hacking' lol -.- tak sie konczy granie legit w maplestory.....

Mernion, proxit, dofis itd nie kasujcie mnie z buddy za miecha bede gral ;(

Nadrill 30-03-2007 22:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xidq (Post 1341742)
ehh ale lipa dzisiaj wbijalem pagem 53 lvl nagle patrze d/c, loguje sie a tu 'your account has been blocked for hacking' lol -.- tak sie konczy granie legit w maplestory.....

Mernion, proxit, dofis itd nie kasujcie mnie z buddy za miecha bede gral ;(

Legit, jasne.
Gdybyś grał uczciwie, na pewno byś walczył i odzyskał konto.

X-Zero 31-03-2007 00:21

Przykre Xidq...
Trudno, ja też w wielu grach byłem banowany i grałem dalej(aż się to znudziło)

A tak w ogóle to expię na PQ w Kerning...

Hypex 31-03-2007 08:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nadrill (Post 1340272)
Tak. Też miałem wątpliwości, jednak PayPal jest znany i bezpieczny.
Jeśli już masz problemy ze zdobyciem karty od 'starej', to już gorzej. Na CloudParku możesz kupić od adminki.

Tak ale na karcie kasy nie będzie pozatym forse na karte?Już wole pocztą ^^

OnlyShadow 31-03-2007 11:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez X-Zero (Post 1342004)
A tak w ogóle to expię na PQ w Kerning...

Jaki świat. Jeśli khaini to zapraszam do mnie.

Owned 31-03-2007 12:40

Hah Kuraj :P Wiedzialem ze cos masti napisze w tym temacie XD Pozdro dla kumpla z klasy!: D ale i tak maple sux i na moje to gra dla szwedow XD OWNEEEED!1111

@maple
Kuraj w to cisnal cale dnie swego czasu -.- omg...

Hypex 31-03-2007 12:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Owned (Post 1342558)
Hah Kuraj :P Wiedzialem ze cos masti napisze w tym temacie XD Pozdro dla kumpla z klasy!: D ale i tak maple sux i na moje to gra dla szwedow XD OWNEEEED!1111

@maple
Kuraj w to cisnal cale dnie swego czasu i do szkoly nie chodzil -.- omg...

OMG!Idź do sklepu za pięc zydla i kup Tamagotchi.To jest dla ciebie Owned.

Owned 31-03-2007 12:48

TAMA TAMA TAMA GOCZIiiii mam w domu w szafce mam 50 stworkow do wyboru XD takie juz pr0 : D ale znudzilo mi sie :< bo to nudne jest :< a raz moje zwierzatko mialo 8 dni!!! SPADLO I SIE ZRESETOWALO ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( za to mi mama kupila jojo zeby zrekompensowac TA OLBRZYMIA STRATE eheh takie z lozyskiem co sie swieci xD

@up
Nie no... Maple mi sie nie podoba z tego powodu ze nie ma PvP a to jest to co w grach online lubie najbardziej :/ przyznam ze kiedys w to gralem razem z Kurajem ale zrobilem bowamana a to nudna postac i wolalem sie przeniesc na Lineage II Polecam tam PvP jest idealne... :) polecam serwer The abyss niedlugo wyjdzie rate x1 a w maplu czesto zdazaja sie nooby ktore Ci potworki bija, wyzywaja i ogolnie to tak jak tibia na non pvp... dla mnie zdeczka bezsensu ale jesli Ci sie podoba to powodzenia (: do ludzi ktorzy w to graja nic nie mam ;P (poza Kurajem XD) Gogo lvl 120(?) xD Pozdro.

Descartes 31-03-2007 12:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Owned (Post 1342575)
Nie no... Maple mi sie nie podoba z tego powodu ze nie ma PvP a to jest to co w grach online lubie najbardziej [...] a w maplu czesto zdazaja sie nooby ktore Ci potworki bija, wyzywaja i ogolnie to tak jak tibia na non pvp... dla mnie zdeczka bezsensu ale jesli Ci sie podoba to powodzenia (: do ludzi ktorzy w to graja nic nie mam ;P (poza Kurajem XD) Gogo lvl 120(?) xD Pozdro.

I to mówi osoba, która zrobiła 15 poziom, nie poznając jednocześnie nawet ułamka procenta całej gry. ;] Ale fajnie, że zmieniłeś stosunek do mapla na bardziej "łagodny". A ludzie w maplu są naprawdę porządni, kilku z nich już poznałem w RL i nie rozumiem twojego gadania.

@Down: 20lvl to ja ci wbiłem synu. A GGK już od dawna nie działa. ;p

Cytuj:

ze mna sie nie kloc ani nie walcz bo najpierw obnize Cie do swojego poziomu a potem pokonam doswiadczeniem XD
Dobrze powiedziane... już milczę.

Owned 31-03-2007 12:59

Omg Masti Ty i te twoje wyklady X D mialem 20 lvl synu : P wiec nie sciemniaj ze 15 xd niektorzy ludzie sa spoko ale znajda sie nooby xD a pozatym jest jeden powazny - tej gry (: Taki sobie byle kalczuk (kolega z rl) ominal game guarda bo zalozyl jakis tam bajpas czy cos i byl niesmiertelny w maple, mogl latac i wogole full bajera... jesli tak mozna obejsc zabezpieczenia gry to to troche chore jest... Pamietam jak sie wkurzales ze Kalczuk uzywal takich fajnych hackow i nie mial bana X D masakra =p ale ladnie to wykombinowal (: Wiec wiedzcie ze w Maple bardzo latwo mozna obejsc gameguarda i sobie latac... byc nie smiertelnym itd... ;\

@UP
Moze i Ty mi wbiles ale i tak mi sie nie podobalo po tym jak mialem ten 20 lvl : P nudne na maxa - .- a z tym GGK to nie iwem jak jest teraz ale kalczuk pewnie by cos wymyslil ;P
@UP2
Pamietaj jak to snita powiedzial... ze mna sie nie kloc ani nie walcz bo najpierw obnize Cie do swojego poziomu a potem pokonam doswiadczeniem WIEC MILCZ XD ROx Kox :P I jak zawsze Cie zownowalem XD w rlu tez Cie lubie ownowac :P Pozdro ;d

@UP3
Dobrze powiedziales XD MILCZ!1111 :P dobra ide cisnac w Lineage II z EmiLeM (: EhEheh btw. mysl juz kogo zrobisz na 1x. C ya. Trzymka @ll =p zajawka posdro : PP

Hypex 31-03-2007 13:46

Ja Hypex,oskarżam cię Kuraju o graniu w Maplestory<joke>
Jutro pogram sę :)

yashima 31-03-2007 14:42

Ktoś wcześniej pisał ze na cloud parku moza kupic nx od administratorki. Znaczy sie na forum (tak sie domyslam). I wlasnie tu lezy moj problem, bo jak chce wejsc na forum CP to pisze ze zostalem wyrzucony przez administratora i przy rejestracji jest to samo.
BTW jakie tam sa ceny za 5k nx?
bo na allegro itp to 20 zl za 5k
i jeszcze 2 pytanka xD
Czy na paypal trzeba miec 18 lat zeby moc korzystac i czy mozna bezposrednio na paypalu-u przewalutowac kase?

PS. TO ja Dofis :P

Nadrill 31-03-2007 15:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez yashima (Post 1342824)
Ktoś wcześniej pisał ze na cloud parku moza kupic nx od administratorki. Znaczy sie na forum (tak sie domyslam). I wlasnie tu lezy moj problem, bo jak chce wejsc na forum CP to pisze ze zostalem wyrzucony przez administratora i przy rejestracji jest to samo.
BTW jakie tam sa ceny za 5k nx?
bo na allegro itp to 20 zl za 5k
i jeszcze 2 pytanka xD
Czy na paypal trzeba miec 18 lat zeby moc korzystac i czy mozna bezposrednio na paypalu-u przewalutowac kase?

PS. TO ja Dofis :P

Od Inqby jest za 18 zł, jest to założycielka CloudParku. Zaufana osoba, w przeciwieństwie do gościa na allegro, który ma 11 komentarzy.
Kartę i konto możesz mieć nawet jeśli nie masz 18 lat, ale na PayPalu trzeba podać autentyczne dane, a on wymaga posiadania osiemnastki.
Na razie expię na Sakura Cellions. Boże, ide dają one kasy... byle do 45.

yashima 31-03-2007 15:54

Buuuuu... Ja nie mam 18 lat.... Więc PayPal odpada. Niedługo bedę miał konto w banku (takie młodzieżowe :P) więc kupie z CP. A nie wie ktos dlaczego mnie wyrzuca z forum CP?
Mam dziwny problem z questem Nella and Citizens requests. Wykonałem go juz dobre 2 tyg. temu a nadal mam go w rozpoczetych qs. I nie moge ani zrezygnowac z niego ani wyswietlic qs helper. To samo mam z Dr. Betty reserch on planst qs.

PS. Nadril nie moge cie dodac do buddy masz zapchaną listę kontaktów...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:30.