![]() |
Hmmmm. Dlaczego temat do zglaszania prac jest otwarty skoro termin zglaszania prac mial minac 30 lipca? ;/
@EDIT Przepraszam, ze tak napisalem, ale termin uplywa dzisiaj ;] Kolega wprowadzil mnie w blad wiec mozna skasowac moj post :D |
31 lipca do 24:00. O 24 zamykają temat.
|
Szkoda że nie można mieć więcej zdjęć :confused:
|
Eee tam ja mysle ze lepiej zrobic 1 porzadna prace niz 10 byle jakich... dobrze ze mozna zglosic tylko 1 zdjecie.
|
Hmm
no Wybila 24.00 :) niecierpliwie czekam na werdykty i ciekawe kiedy sie wszystko roztrzygnie :) powodzenia wszystkim zycze :P
|
Juz caale 10 po 24! :P a temat otwaarty :) moze modki zaspaly?
jk ;) |
hehe
Mozliwe widze ze tez czekasz na to kiedy powiedza o werdyktach :) bo ja juz szczeze doczekac sie nie moge :P
|
Zdjecie powinno być takie, żeby każdy mogł je bez problemu obejzec, a jezeli Twoj aparat robi takie duze zdjecia to w paincie mogles je bez problemu zmniejszyc.
|
Tak ?! Ciekawe skad moglem wiedziec ze modki sie uczepia MINIMALNIE wiekszego obrazka ......... to nic nie przeszkadzalo a zdjecie mozna bylo spokojnie obejrzec.... teraz to juz po ptakach bo END of KONKURS ... -.-
|
Nie widzialem Twojego zdjecia wiec trudno mi cos wiecej powiedziec.
|
Przeciez ja Cie nie winie tylko troche tak glupio wyszlo :(
|
"Ogłoszenie wyników nastąpi dnia 08.08.2005. Tibia.pl zastrzega sobie jednak, że termin ten może zostać przesunięty bez wcześniejszego informowania użytkowników serwisu. Zastrzegamy sobie też prawo do nie wyłonienia zwyciezcy jeśli nadesłane prace będa na niskim poziomie."
Panowie czytajcie regulamin, werdykty będą 8 sierpnia. |
A jak oceniacie moje zdjęcie?
|
niektore pomysly sa nawet niezle dopracowane ;) ;)
ale niektore sa poprostu beznadziejne!! nie dosc ze pomysl jest glupi to jeszcze ekwipunek nie przypomina tego z tibii. niektorzy nie potrafia dokonac samo krytyki :p :p |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Dla tych co dalej nie wieżą, że to moja fota zamieszczam moje zdjęcie RL, możecie porównać z tym AFK-rem (jeśli nie będzie widać podobieństwa O,O to postaram się znaleźć inną fote) http://i5.photobucket.com/albums/y17...ndmyburger.jpg Cytuj:
|
Cytuj:
p.s nie masz 18 lat więc z tą fotką mogę zaskarżyć sprzedawce, za sprzedarz alkoholu nieletnim <muahahaha><joke> ;) |
Co sie stalo z moim zdjeciem :|
Dodalam je 31.07.05 , a teraz go niema ;/ nie mialam przez 3 dni neta i nie wiem co sie z nim stalo. Panie moderatorze prosze o wyjasnienie :( na PW prosila bym Juz wiem o co chodzi , nie spodobal wam sie link... Spojrzcie na Misiarz111 Tez podal linka a nie zostal usuniety. |
Zenada
Większość tych zdjęć jest śmieszna, oglądam je żeby poprawić sobie humor patrząc, czego to ludzie nie wymyślą...
Nie znam się na tym, dlatego bardzo chętnie wyrażę moja opinie na ten temat. Nie wydaje mi się żeby przebranie się w jakieś śmieszne kartonowe rzeczy imitujące te z tibii było czymś ciekawym. Niestety na większość tych zdjęć właśnie o to chodzi... ok jest to przeniesienie w pewnym sęsie tibii do realnego świata, ale chyba nie o to chodzić... Denne są zdjęcia pokazujące "pojedynek knight vs ktoś" , "my na huncie, mam na sobie...", czy nikt nie może znaleźć czegoś, co jest na co dzień w jego otoczeniu a jednocześnie nawiązuje do tibii ??... Zdjęcia, które mogę pochwalić to: Kawiarenka internetowa "Kazordoon", statek "Tibia" i makieta rynku na rooku... Tylko one wyłamują się ze schematu przebierania... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:30. |