![]() |
ja mam dziwną kolekcję. zbieram mocne itemy. jak znajdę jakiś mocniejszy to stary sprzedaję i tak powiększa się moja kolekcja SZMALCU! moim celem jest uzbieranie 1 crystalki. pytanie: skąd wziąć mocz (siki, urine)?
@EDIT zaczynam zbierać amulety. już zebrałem 2 silvery w 3 minuty! |
A ja zbieram Wszystko
:p :D |
Moje dp to koło 1.9k itemów - pakuje wszystko co sie da.
|
heh ja zbieram róznorakie jedzenie: od Cookies do Dragon Hamków :P
|
Ja Zbieram różnorakie pier¶cioneczki,mam juz około 1.5bp ;]
|
Natomiast ja kolekcjonuje : Lalki (7 normalnych, 1 Vododoll(Nie wiem jak sie pisze) i 1 Wooden doll. Oprócz tego zbieram gp i robaki.
|
Ja mam 3 Demon Helmety...
|
ja znam kolesia ktory hurtem sprzedaje bp p legsow i pokazywal mi na trade ze ma 4 bp blue robow ja to kiedys zbieralem robaki mialem ok. 5 bp potem sprzedalem bo mi nie byly potrzbne
|
Throwing knives: 25
Throwing Stars: 28 :d |
Ja zbieram: Napoje, jedzenie (wisnie, banany cookies, eggs salmons na rooku) backpacki i przerozne swiecidelka. Z napojow mam : milk. lemonade, beer, vine
mam 200 bp. i 76 roznych swiecidelek:] |
Kolekcjonuję płyny (mam wszystkie, łącznie z sikami), kosztowności, narzędzia, magiczne przedmioty, rary i inne rzeczy.
:topic: Szkoda, że niektórych nie zdobęde. ;( |
http://img119.imageshack.us/img119/9136/zarcie1cg.png
tak jak na screenie + jeszcze jeden identyczny fioletowy plecak w depo w port hope |
Ja zbieram Dragon hamy, pomarancze, kokosy, banany, snowballe i blyskotki (perly, diamenty, scarab coiny, emeraldy, ametysty itp.).
Edit: I jeszcze throwing stary i knife;) |
:mag: hehe ja też zbieram jedzenie ale jeszcze tyle nie mam co patryk18duch :o , u mnie przeważaj± ryby po nie wasz dużo łowię i tym samym dużo też jem aby skilowac mlvl :]
|
Cytuj:
Ja mialem 4bp roznych ringow,scarab coinsow,emeraldy etc Około 200 pomaranczy,300meat,200ham,50drag ham,300 wi¶ni,300 kokosów i inne shity które leća z kongry,sibiangów. Bp lalek,2bp m-wandów,100 throwing knifes,30 throwing stars:P |
:)
Widze że dużo zbieracie :p
Ja zbieram: -jagody -marchewki -wi¶nie -grzybki -kolorowe bp -i oczywi¶cie ukochane platynki:) |
Sk±d można wzi±¶c kokosy??bo chce do domku na ozdobe tylko nie wiem skad je wytrzasnac:confused:
|
kolekcjonowalem rozne runki, ale od kiedy był ten update ze mozna w sklepie kupowac... bleeh :(
A teraz kolekcjonuje rozne bronie; aksy (:lolo:;)), swordy i cluby. |
Ja zbieram jedzenie, kolorowe bp mam all oprocz 1 ;
|
A ja zbieram ro¶linki! :P Mam ich sporo i nadal zbieram! Oto SS:
http://img97.imageshack.us/img97/7110/ro347linkilm4.png |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:46. |