![]() |
Cytuj:
Wes idz z tad i nie wracaj !! Na filmie jesli probuje3sz sie uhnac 0 stresu Na rl Anni = stres100% nikt nei terafi kazdego uha w siebie !!99% ludzi uzywa makro nie oklamujmy sie :) |
Ja tam mysle ze wszelkie pricelist powinny byc tylko po to aby gracze znali orientacyjne ceny i sprzedawali itemki wg wlasnego uznania. Wszelkie huntowanie za "broken pricelist" jest moim zdaniem bezpodstawne i uwazam to za PA. <kropka :P>
|
Panowie spokojnie...niektorzy sa noobami,ale musieli sie juz z tym urodzic :evul: ...nie ma co rozpoczynac gl :evul: nie ma co rozpoczynac glupich klotni,a tak do tematu to w sumie Duskiness jest najlepsza gildia,ale mozna by ich pokonac jesli w tym rzecz...ja oczywiscie nie mam tego w planach,przekazuje to wam-nienoobiastym uzytkownikom forum...I przemyslcie to... B)
|
jeszcze powiedz nazwe macra
czyzby to nie bylo tbi v0.0.2? ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Name: Losari
Banished: until deletion because of account sharing a ty sie tak zaciekle broniles... nawet pisales posty w Krucjacie przeciw dzieleniu kont ^^ |
lol ;)
btw losari (sarandiel w dusk) nice filmik umieszczony na tibia.de ;) wez link zamiesc tu aby inni mogli go oglądać moja ocena: 8/10 ( napisy na caly ekran o.O mniejsza czciaonka blz ) ale tak to muza fajna i fragi goot przedstawione ;) gz.. :confused: B) |
Chciałem sciagnac ten filmik ale nik nie działa. Losari daj linka tutaj na forum
|
Cytuj:
|
sara 1337 żebrak ;) a ten manovar jest 666 ;)
|
Dajcie link xD
A co do anni~ i uhania się na filmiku, to niezbyt, bo jak się za szybko UHniesz to masz exhausted więc nie da rady :( |
Cytuj:
|
Laaco:
Nov 18 2005, 12:11:21 CET Killed at Level 90 by Taifun Devilry and by Xavine |
Laaco:
Nov 18 2005, 12:11:21 CET Killed at Level 90 by Taifun Devilry and by Xavine |
Link do filmu:
http://rapidshare.de/files/7730423/vmw1*****.html hiaIaioHAoihAhiOIAHoi ;) Manovar jest g00t ;) sara 1337 ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
mi działa normalnie o.O klikam free i pobiera
|
Cytuj:
sara daj coś na tibia.pl w nagrodę kupię ci 100 ham i bp manafluid |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:59. |