Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Wojny i konflikty (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=51008)

Ryin 16-10-2005 19:11

@ sprawa z van tristanem

van tristan byl wczesniej w romie m.in. na warze z pirates co bylo dawno i nie jestem pewny czy byl tez jak byla wojna z zorros. odszedl z romu spory kawal czasu temu a teraz mial byc hunted hmmm ciekawe po co?po to zeby murders mieli kase na wara.kazdy wie nawet z historii ze wojna wciaga ogromne koszty pieniezne ^.-

@ dead butiego

nie wiem czy bys przezyl to eny~ skoro wiem ze buti zostal trapniety przez chyba 5-6 murdersow na ank na dragach i nie bylo takiej opcji zeby przezyl...

@ cala ta wojna

widac teraz dobrze ze sytuacja sie odwrocila, nie rom tylko MI fraguja wiecej,wiecej sa online i nie zdziwie sie jak MI wygra wojne.wystarczy zobaczyc na tibia.com sklad rom & DW & aftermath a MI. wczoraj policzylem sklad obu gildii-w romie jest za duzo knightow a w MI jest duzo shooterow najwiecej palkow.liczebnosc jest mniej wiecej taka sama tylko jedynym plusem teraz MI sa mass logi w ktorych wlasnie jest duzo palkow/sorcow a mniej knightow. po za tym Rom chcac czy nie chcac traci zolnierzy(chabby ban do delete,soldek rzadko gra,quenthel <wymowa> podobnie,ozur free acc a co to za sorc bez pacca?) duzo w moze sie niedlugo roztrzygnac w ramach tej wojny, jak sie zakonczy nie wiem, poki co na prowadzenie wychodzi MI...wiadomo ze zadna ze stron sie nie podda:p

Damq 16-10-2005 19:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ryin
@ sprawa z van tristanem

van tristan byl wczesniej w romie m.in. na warze z pirates co bylo dawno i nie jestem pewny czy byl tez jak byla wojna z zorros. odszedl z romu spory kawal czasu temu a teraz mial byc hunted hmmm ciekawe po co?po to zeby murders mieli kase na wara.kazdy wie nawet z historii ze wojna wciaga ogromne koszty pieniezne ^.-

@ dead butiego

nie wiem czy bys przezyl to eny~ skoro wiem ze buti zostal trapniety przez chyba 5-6 murdersow na ank na dragach i nie bylo takiej opcji zeby przezyl...

@ cala ta wojna

widac teraz dobrze ze sytuacja sie odwrocila, nie rom tylko MI fraguja wiecej,wiecej sa online i nie zdziwie sie jak MI wygra wojne.wystarczy zobaczyc na tibia.com sklad rom & DW & aftermath a MI. wczoraj policzylem sklad obu gildii-w romie jest za duzo knightow a w MI jest duzo shooterow najwiecej palkow.liczebnosc jest mniej wiecej taka sama tylko jedynym plusem teraz MI sa mass logi w ktorych wlasnie jest duzo palkow/sorcow a mniej knightow. po za tym Rom chcac czy nie chcac traci zolnierzy(chabby ban do delete,soldek rzadko gra,quenthel <wymowa> podobnie,ozur free acc a co to za sorc bez pacca?) duzo w moze sie niedlugo roztrzygnac w ramach tej wojny, jak sie zakonczy nie wiem, poki co na prowadzenie wychodzi MI...wiadomo ze zadna ze stron sie nie podda:p

MI poprostu zaatakowalo RoM and next shits, w najczulszy punkt.
Mam nadzieje ze MI wygra a reszta bedzie musiala placic.

Eny the Noob 16-10-2005 19:27

AHAHAHAHAHAAHAHA! Nie ma to jak PVP master Liam! Własnie sie dowiedzialem od kolegi ze jak MI czekal az im PZ lock zniknie przyszedl Liam ze swoja ekipa ... Jak myslicie co zrobil? No wiec Liam stwierdzil ze sprobuje zabic Joixaziego (130 elita) walac tylko ueki. Sprytne?

Endino 16-10-2005 22:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Eny the Noob
AHAHAHAHAHAAHAHA! Nie ma to jak PVP master Liam! Własnie sie dowiedzialem od kolegi ze jak MI czekal az im PZ lock zniknie przyszedl Liam ze swoja ekipa ... Jak myslicie co zrobil? No wiec Liam stwierdzil ze sprobuje zabic Joixaziego (130 elita) walac tylko ueki. Sprytne?

Ta fajnie i co? teraz ja cos powiem!

Kiedys na poczatku wojny master PVP Fast'molt podbiegl do butibofa Jak myslicie co zrobil? No wiec fast stwierdzil ze sprubuje zabic butibofa (118lvl wtedy?) walac tylko ueki. Sprytne?

z tego sie smaic nie bedziesz bo on z MI?

Damq 17-10-2005 09:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Endino
Ta fajnie i co? teraz ja cos powiem!

Kiedys na poczatku wojny master PVP Fast'molt podbiegl do butibofa Jak myslicie co zrobil? No wiec fast stwierdzil ze sprubuje zabic butibofa (118lvl wtedy?) walac tylko ueki. Sprytne?

z tego sie smaic nie bedziesz bo on z MI?

Jesli sie nie mylę to wtedy kiedy Buti~ mial 118 lvl Fast'molt sie logowal na kilka minut wiec to chyba nie mozliwe.
A tak na marginesie twoja ortografia jest extra.

http://photobucket.com/albums/y61/St...a/Rl%20Photos/
Ale kiep polecam...
Mam nadzieje ze sting tak nie wyglada :D bo bym sie posral

Endino 17-10-2005 14:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Damq
Jesli sie nie mylę to wtedy kiedy Buti~ mial 118 lvl Fast'molt sie logowal na kilka minut wiec to chyba nie mozliwe.

tak ty wszystko wiesz...

ragafewee 17-10-2005 14:30

Cytuj:

Ale kiep polecam...

Widziale mto wczesniej i looknij na nazwe zdjecia Wilhelm.jpg byc moze ze to kto inny niewiem :P dziwnie podpisane

Eny the Noob 17-10-2005 14:45

Jest maly problem - Joixazi wtedy stal -.- A Butibof biegal wiec chyba jest prawdopodobienstwo ze dwa razy missnie uha. Buti-sruti-tuti padl, a joix nie ^^

Sting_Ninja 17-10-2005 16:09

Cytuj:

Ale kiep polecam...

Nie chyba nie ma dwoch takich samych osob na swiecie (chyba ze klony).
Pokaz moze swoja rl fotke jak jestes "Piekny".
Btw. Jak chcesz sie posmiac to looknij na photobucket Dagothara :D

Hemp Gru 17-10-2005 16:18

Saint Gorgio
Oct 17 2005, 15:19:38 CET Killed at Level 103 by Gex Darkblade and by Mips

18:17 plx

Jojo Ninja 17-10-2005 17:17

Cytuj:

Ale kiep polecam...

Masz coś ****o do Pitka? Mam sie przejechać do ciebie czy jak -.-'
W****iasz mnie koleś, oczeniacsz innych, to pokaż swoje photo suko :F

P.S : Sorry że mnie poniosło, ale ten gówniarz mnie irytuje do granic możliwości ...

Damq 17-10-2005 17:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jojo Ninja
Masz coś ****o do Pitka? Mam sie przejechać do ciebie czy jak -.-'
W****iasz mnie koleś, oczeniacsz innych, to pokaż swoje photo suko :F

P.S : Sorry że mnie poniosło, ale ten gówniarz mnie irytuje do granic możliwości ...

Zapraszam Belchatow-Binkow ulica Budryka 1 :)
Kiedy przyjedziesz :>

Eny the Noob 17-10-2005 18:00

@Jojo Damq to gowniarz? Nie powiedzialbym - raczej to Wy zachowujecie sie jak dzieci. I przestan wyzywac, chyba ze nic Ci slina na jezyk nie przynosi.

Jak wspomnial Lagurus niedawno padl Saint Gorgio, który oczywiscie jest liczony jako frag.

//Noob

Damq 17-10-2005 18:01

Cytuj:

@Jojo Damq to gowniarz? Nie powiedzialbym - raczej to Wy zachowujecie sie jak dzieci. I przestan wyzywac, chyba ze nic Ci slina na jezyk nie przynosi.

Jak wspomnial Lagurus niedawno padl Saint Gorgio, który oczywiscie jest liczony jako frag.

//Noob

Dokladnie 18:17 dopiero teraz zaczyna sie wojna :)
Mam nadzieje ze Boty przegraja :D

Jojo Ninja 17-10-2005 18:20

Cytuj:

//Noob

Damq Damq jest teraz online
Techno Star

Damq's Avatar

Data dołączenia: 25 02 2005
Lokacja: Z nienacka

Tak, gówniarz

Damq 17-10-2005 19:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jojo Ninja
Damq Damq jest teraz online
Techno Star

Damq's Avatar

Data dołączenia: 25 02 2005
Lokacja: Z nienacka

Tak, gówniarz

Gówniarz to Cie zrobil ;/
To jak przyjezdzasz ?

Endino 17-10-2005 19:46

Cytuj:

Dokladnie 18:17 dopiero teraz zaczyna sie wojna :)
Mam nadzieje ze Boty przegraja :D

"Mam nadzieje ze Boty przegraja"
HAHAHAHAHAH!!!

Czemu MI to nie boty bo to kumple? :(
to straszne :( tak tak boty przegraja ajaja

jakie masz dowody ze RoM uzywa botow?

L4ki 17-10-2005 19:48

hehe smiesznie sie tu zaczyna robic... Btw Endinio powiedz lectherowi zeby fraga dodal bo Saint Gorgio byl w RoM i odszedl wiec to frag ...

Jojo Ninja 17-10-2005 20:18

Cytuj:

Gówniarz to Cie zrobil ;/
To jak przyjezdzasz ?

Znów wjeżdżasz na starych ;)
Jak ja na ciebie wjade, to już nie będzie ciekawie ^^

Endino 17-10-2005 20:55

Chlopaki od kiedy Folari potrafi ***nac sd nie widzac kogos? ;>

Damq kogo tu nazywasz botem? udowodnij jak RoM uzywa aimbota...
ja moge udowodnic ze folari uzywa...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:37.