Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Konkursy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=111)
-   -   Tibia i magiczny ołówek! [Komentarze] (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=51235)

Vick 27-09-2005 11:12

Plagiat ?

Praca Wojtqa12 jest calkiem podobna do mojej (pomysl) ale ja jeszcze jej nie skonczylem i nie wyslalem. Czy jak ja wysle to bedzie plagiat ?? :(
Answer pls

Paleon 27-09-2005 12:34

To zależy jak bardzo są do siebie podobne.

Rey 27-09-2005 12:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez KITajec
Nie moja ? mam ci udowodnić (tylko ciekawe jak :/) ?... moze ci sie wydawać ze ta prace nie jest moja bo mogłeś ja już widziec na forum "pewnego" komiksu internetowego (*w Topicu z moimi rysnkimi)... rysunek narysowny byl juz dośc dawno... bo jakis miesiąc temu (z zalozeniem by go w jakims topicu na tibia.pl walnąć)... a ze teraz nadazyla sie zarypista okazja :D... pozatym powiedz dlaczego ten rysunek nie ma byc mój ?? powiem ci o nim wszystko co chcesz wiedzec ... napisze ci nawet marke i wygląd ołówków, rapidografów, których do niego uzywałem. nie zapominając o nazwie gumki ...

@KITajec
<Edit>
Zbyt pochopnie wyciagniete wnioski ...
Przepraszam.

@Meriadok
Moze dodasz oryginalnie na rysunku napis : For tibia.pl Meriadok i zeskanujesz, a nie na skanie napis w programie graficznym ...

@Gadziu
Podoba mi sie pomysl i "swojskie" wykonanie.

@.::Arbuz::.
Ten obrazek gdzies widzialem - przynajmniej tak mi sie wydaje.
Poza tym tego cycka wkleiles z Tibii , pozniej machnales jakims prostym filtrem np. w photoshopie ...

@Pani lemur
Podoba mi sie , duzo wlozonej pracy, dobrze dopracowane szczegoly.

@Dark Templar
Fajnie zrobione , nie wiem czy Ci zalicza bo uzyles oryginalnej mapy Tibii.

@Sir Azazel
Mam watpliwosci czy to Twoja praca , jesli tak masz talent ...
Poza tym troche naciagany zwiazek z tibia i widac ze praca byla robiona na inny temat.

@Arielos
Rysunek tego smoka widzialem na 100% na necie, dodales tylko napisy i wyciete obrazki z Tibii - jak dla mnie propozycja do kasacji.

@Silo
Dodanie : "by Silo" tak zwykla czcionka do tak fajnego dziela jest co najmniej podejrzana ...

@MaxJack
Taaaa Twoj skorpionek
Data dołączenia: 26 09 2005

Poza tym moim zdaniem powinno sie rozdzielic prace wykonane na komputerze i recznie.

Re: down

Aver~ fajnie Ci to wyszlo, moim zdaniem jedna z lepszych prac.

Aversin 27-09-2005 13:12

Czemu nikt nic nie powie o mojej pracy ? Jak się podoba ?
Link do niej znajdziecie tutaj > link <

Paleon 27-09-2005 13:37

Cytuj:

Teraz jest o niebo lepsza. Cudo.
Tylko czcionka troszke mi nie pasuje (ale to żecz gustu)

Dari 27-09-2005 13:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Paleon
Teraz jest o niebo lepsza. Cudo.
Tylko czcionka troszke mi nie pasuje (ale to żecz gustu)

Wg mnie czcionka jest ok (gusty). A praca też całkiem nieźle się prezentuje =)

KITajec 27-09-2005 15:39

Rey ? o co ci chodzi czlowieku ? ... Kto tu mówi o gumkowaniu rapidografów ? ołówki so do szkicu zazwyczaj i to je sie gumkuje... A dlaczego sie tłumacze ? hmm.. ty bys się nie tłumaczył gdyby ci zarzucali plagiat ? podkulił bys ogon i sobie poszedł ?... bo widzisz ja nie, wole walczyć o swoje ... Pozatym nienawidze jak ktos zarzuca mi ze kłamie, oszukuje etc. etc... ja ci mówie ze jak cos, mody mówią i wysyłam priorytetem swoją prace.. to dla mnie żaden problem...

Ano wałśnie wracając jeszcze do podpisu.. to co ma piernik do wiatraka ? jak bys miał ksywke Zenon to co, na forum zrobiłbyś sobie nick Protazy? zmienił bys ją ? chore rozumowanie człowieku...

Luqasz 27-09-2005 17:14

niezle prace :) ale mam pytanie jak wklejc zdjecie :( ??????

okiren 27-09-2005 17:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez zimne_piwo
nie wiem czy organizator skorzysta z pomysłu, ale ja bym kasował wszystkie prace osób, które założyły konta od dnia dzisiejszego...
po pierwsze: większość ma pracę z internetu ...
po drugie: zakładają mnóstwo kont ...
nieby obserwowały forum do tej pory? i raptownie konkurs i zakładają konta...przecież to wielka ściema xD

a tak ode mnie: jesteście śmieszni, głupi i lol, bo taką pracę jak tu niektórzy prezentują naprawdę nie namalujecię w kilka godzin =\ takie szczegóły jak są na niektórych wymagają kilkudni ciężkiej pracy....a po za tym szkoła i wogóle inne zajęcia, więc .... wniosek nasuwa się sam xD

Ja tez niedawno zalozylam kontko a rysunek ktory zglosilam jest moj :< bylo by to chyba po czesci niesprawiedliwe takie cus...

okiren 27-09-2005 17:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez pebe83
Link do niej znajdziecie tutaj > link <

Nu potencjalny zwyciezca jak na moj gust.. :3 Co zostawia mnie gdzies wsrod wielkich przegranych xD Swietny rysunek :D Jaki to programik? :3

@Tyrandee
OMG... ze niby na komputerze jest latwiej? O_o zapewniam cie- nie jest. Bawie sie zarowno w rysowanie na papierze jak i w programy typu photoshop i 1000 razy latwiej jest zrobic kolory i cienie kredkami (a juz 1000000000 razy prosciej olowkiem pocieniowac rysunek).. nalezy tu jednak nadmienic iz istnieje prawdopodobienstwo, ze jest ze mna cos nie tak i tylko mi trudniej pracowac myszka :P

Lord pepuska 27-09-2005 17:29

Dlaczegi nikt nie komentuje mojej pracy jest na stronie 17!!!! ;( ;(

Wierzba Ziom 27-09-2005 17:41

A podoba sie chociaz 1 osobie moj rysunek?;]

mlody paczek 27-09-2005 17:43

plagiat

z przejzanych rysónków uwazam że 3/4 to zasrane plagiaty a 1/4 to jakies gówna. tylko kilka prac mi sie podoba ale nie będe pisał jakich. w kazdym razie takie które widac ze sa wykonane własnorecznie. złodzieje predzej czy później zostana ukarani wygra najlepsza praca B)

Mentosek_2005 27-09-2005 17:47

Co sadzicie o moejej pracy? jest pierwsza na 20 stronie

KITajec 27-09-2005 17:55

Praca jest świetna.. ale strasznie mi kociaka przypomina.. wogóle styl cholernie podobny do stylu autora kokoartu ...no i te palce u reki też w jego stylu...

Crameros 27-09-2005 18:03

pytanie

czy podoba sie komukolwiek moja praca ??? (20 strona)
odpowiedzcie plx
a jak ktos mi powie ze plagiat to niech sie dobrze przyjzy ze jest kilka napisow tibia.pl :P

Cenars Druid 27-09-2005 18:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Crameros
czy podoba sie komukolwiek moja praca ??? (20 strona)
odpowiedzcie plx
a jak ktos mi powie ze plagiat to niech sie dobrze przyjzy ze jest kilka napisow tibia.pl :P

Ja się przyjrzałem dobrze a nawet i bardzo ( zapisałem na dysk i obejrzałem) i nie zauwazyłem nigdzie napisu tibia.pl moim zdaniem to jest PLAGIAT a jeszcze jedno widziałem już na tej stronie rysunki wykonane podobną techniką co te i to też były plagiaty ale cóż widocznie ja jestem ślepy B) :p ;) :)

Tyrandee 27-09-2005 18:12

Ja się zgadzam z Cenars Druid ja również zapisałam na dysk prace i nie umiałam się dopatrzyć napisau tibia.pl --> B) :) ;) :p PLAGIAT

Cenars druid --> podoba mi się twoja praca ;* ;)

Aversin 27-09-2005 18:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez okiren
Nu potencjalny zwyciezca jak na moj gust.. :3 Co zostawia mnie gdzies wsrod wielkich przegranych xD Swietny rysunek :D Jaki to programik? :3

Pająk w Cinema 4D, wykończenie Photoshop.

Movill 27-09-2005 18:25

Jak inni mogą to i ja poprosze :P Oceńcie moją prace :P str.9

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:46.