![]() |
Plagiat ?
Praca Wojtqa12 jest calkiem podobna do mojej (pomysl) ale ja jeszcze jej nie skonczylem i nie wyslalem. Czy jak ja wysle to bedzie plagiat ?? :(
Answer pls |
To zależy jak bardzo są do siebie podobne.
|
Cytuj:
<Edit> Zbyt pochopnie wyciagniete wnioski ... Przepraszam. @Meriadok Moze dodasz oryginalnie na rysunku napis : For tibia.pl Meriadok i zeskanujesz, a nie na skanie napis w programie graficznym ... @Gadziu Podoba mi sie pomysl i "swojskie" wykonanie. @.::Arbuz::. Ten obrazek gdzies widzialem - przynajmniej tak mi sie wydaje. Poza tym tego cycka wkleiles z Tibii , pozniej machnales jakims prostym filtrem np. w photoshopie ... @Pani lemur Podoba mi sie , duzo wlozonej pracy, dobrze dopracowane szczegoly. @Dark Templar Fajnie zrobione , nie wiem czy Ci zalicza bo uzyles oryginalnej mapy Tibii. @Sir Azazel Mam watpliwosci czy to Twoja praca , jesli tak masz talent ... Poza tym troche naciagany zwiazek z tibia i widac ze praca byla robiona na inny temat. @Arielos Rysunek tego smoka widzialem na 100% na necie, dodales tylko napisy i wyciete obrazki z Tibii - jak dla mnie propozycja do kasacji. @Silo Dodanie : "by Silo" tak zwykla czcionka do tak fajnego dziela jest co najmniej podejrzana ... @MaxJack Taaaa Twoj skorpionek Data dołączenia: 26 09 2005 Poza tym moim zdaniem powinno sie rozdzielic prace wykonane na komputerze i recznie. Re: down Aver~ fajnie Ci to wyszlo, moim zdaniem jedna z lepszych prac. |
Czemu nikt nic nie powie o mojej pracy ? Jak się podoba ?
Link do niej znajdziecie tutaj > link < |
Cytuj:
Tylko czcionka troszke mi nie pasuje (ale to żecz gustu) |
Cytuj:
|
Rey ? o co ci chodzi czlowieku ? ... Kto tu mówi o gumkowaniu rapidografów ? ołówki so do szkicu zazwyczaj i to je sie gumkuje... A dlaczego sie tłumacze ? hmm.. ty bys się nie tłumaczył gdyby ci zarzucali plagiat ? podkulił bys ogon i sobie poszedł ?... bo widzisz ja nie, wole walczyć o swoje ... Pozatym nienawidze jak ktos zarzuca mi ze kłamie, oszukuje etc. etc... ja ci mówie ze jak cos, mody mówią i wysyłam priorytetem swoją prace.. to dla mnie żaden problem...
Ano wałśnie wracając jeszcze do podpisu.. to co ma piernik do wiatraka ? jak bys miał ksywke Zenon to co, na forum zrobiłbyś sobie nick Protazy? zmienił bys ją ? chore rozumowanie człowieku... |
niezle prace :) ale mam pytanie jak wklejc zdjecie :( ??????
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@Tyrandee OMG... ze niby na komputerze jest latwiej? O_o zapewniam cie- nie jest. Bawie sie zarowno w rysowanie na papierze jak i w programy typu photoshop i 1000 razy latwiej jest zrobic kolory i cienie kredkami (a juz 1000000000 razy prosciej olowkiem pocieniowac rysunek).. nalezy tu jednak nadmienic iz istnieje prawdopodobienstwo, ze jest ze mna cos nie tak i tylko mi trudniej pracowac myszka :P |
Dlaczegi nikt nie komentuje mojej pracy jest na stronie 17!!!! ;( ;(
|
A podoba sie chociaz 1 osobie moj rysunek?;]
|
plagiat
z przejzanych rysónków uwazam że 3/4 to zasrane plagiaty a 1/4 to jakies gówna. tylko kilka prac mi sie podoba ale nie będe pisał jakich. w kazdym razie takie które widac ze sa wykonane własnorecznie. złodzieje predzej czy później zostana ukarani wygra najlepsza praca B)
|
Co sadzicie o moejej pracy? jest pierwsza na 20 stronie
|
Praca jest świetna.. ale strasznie mi kociaka przypomina.. wogóle styl cholernie podobny do stylu autora kokoartu ...no i te palce u reki też w jego stylu...
|
pytanie
czy podoba sie komukolwiek moja praca ??? (20 strona)
odpowiedzcie plx a jak ktos mi powie ze plagiat to niech sie dobrze przyjzy ze jest kilka napisow tibia.pl :P |
Cytuj:
Ja się przyjrzałem dobrze a nawet i bardzo ( zapisałem na dysk i obejrzałem) i nie zauwazyłem nigdzie napisu tibia.pl moim zdaniem to jest PLAGIAT a jeszcze jedno widziałem już na tej stronie rysunki wykonane podobną techniką co te i to też były plagiaty ale cóż widocznie ja jestem ślepy B) :p ;) :) |
Ja się zgadzam z Cenars Druid ja również zapisałam na dysk prace i nie umiałam się dopatrzyć napisau tibia.pl --> B) :) ;) :p PLAGIAT
Cenars druid --> podoba mi się twoja praca ;* ;) |
Cytuj:
|
Jak inni mogą to i ja poprosze :P Oceńcie moją prace :P str.9
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:46. |