Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Tajemnice Rookgaardu (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=13)
-   -   Spike Sword zdobyty??!! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=53944)

lysy_93 28-08-2006 13:52

No wątpie że te buty są na rookgardzie bo niby z kad.... z wysepki położonej 3 kratki od rooka?? ;)

BaxCrow 28-08-2006 14:04

Eh . . .

Wiem, że to nie na temat, ale nie kapuje jednej rzeczy skoro dzięki tym butą można łazić po wodzie to po co Pacc, jak można sobie przebiegnac kilkaset kratek i jesteś na ANK albo cuś :).

Xe'on Rookstayer 28-08-2006 15:01

http://img137.imageshack.us/my.php?image=sofly1.png

Xe'on Rookstayer 28-08-2006 15:09

>>Spike Sword Quest (Rook)<< W pewnym miejscu wykopuje sie dziure. Gdy sie tam wejdzie nie ma odwrotu. Musisz isc dalej gdzie prowadzi droga. Po drodze troche potworów orc spearman 2 minosy i trolle. Gdy juz sie dojdzie do konca drogi wchodzi sie w teleport i telepotruje cie do Domu Toma za wiadrem jest dzwignia przesuwamy wiadro naciskamy dzwignie i teleportuje cie na tą wyspe. Każdy mówi ze przez kamienie nie da sie przejść. To zwykła iluzja tak samo jak na ghoustlandzie Duch który znika gdy sie do niego podejdzie. Gdy wezmiesz spike sworda teleportuje cie do swiątyni.

Celoz 28-08-2006 15:50

pfff możesz dokładniej powiedzieć? dawanie spoilerów o questach o któryc nic nie wiadomo jest legalne na tym forum wiec nie musisz sie bać... ale ty se jaja robisz, prawda? :P

Hakuoh 28-08-2006 15:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xe'on Rookstayer (Post 959590)
>>Spike Sword Quest (Rook)<< W pewnym miejscu wykopuje sie dziure. Gdy sie tam wejdzie nie ma odwrotu. Musisz isc dalej gdzie prowadzi droga. Po drodze troche potworów orc spearman 2 minosy i trolle. Gdy juz sie dojdzie do konca drogi wchodzi sie w teleport i telepotruje cie do Domu Toma za wiadrem jest dzwignia przesuwamy wiadro naciskamy dzwignie i teleportuje cie na tą wyspe. Każdy mówi ze przez kamienie nie da sie przejść. To zwykła iluzja tak samo jak na ghoustlandzie Duch który znika gdy sie do niego podejdzie. Gdy wezmiesz spike sworda teleportuje cie do swiątyni.

Tym SS'em możesz jedynie ...żeby nie zdenerwować modów... podetrzeć 4 litery. Kto ci niby w to uwierzy? Stevie Wonder?

Zigu 28-08-2006 16:40

Kiedyś z ciekawości poszedłem sprawdzić czy jest ss na Luminerze, i jest, są ognie ale nie ma kamieni na których te ognie są

Uther92 28-08-2006 16:47

Są tylko że ich niewidać.Czytaj cały temat zanim coś napiszesz.
BTW faktycznie temat ten i "cała prawda o tajemnicach rookgardu" zaraz dorównają tematom stonogi.
@down
No dobra porpostu chciałem to powiedzieć-i niech jakiś mod usunie mojego posta.

Tom The Tanner 28-08-2006 16:47

http://forum.tibia.pl/announcement.php?f=13&a=39

wizu 28-08-2006 16:49

@Xe'on Rookstayer
Wydaje mi się, że ty chyba nigdy nie zrobiłeś nawet carlin sword questa... ponieważ, gdybyś zrobił, to wymyśliłbyś cos odrobinę trudniejszego. LOL

Berry 28-08-2006 16:56

nie wiem co o tym myśleć

nie wiem co o tym myśleć bo:
1 to możliwe że to nie fake bo i na to nie wyglada
ale
2 to czemu ta gosciówa ze screena nteraz se w tych budkach nie pujdze na tereny pacc pomyślmy czy cipsoft sam by sie pozbawił kasy z pacc przez takie butki?

Hakuoh 28-08-2006 17:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Berry (Post 959734)
nie wiem co o tym myśleć bo:
1 to możliwe że to nie fake bo i na to nie wyglada
ale
2 to czemu ta gosciówa ze screena nteraz se w tych budkach nie pujdze na tereny pacc pomyślmy czy cipsoft sam by sie pozbawił kasy z pacc przez takie butki?

Ludzie proszę was, nie odpowiadajcie na ten post.

Xe'on Rookstayer 28-08-2006 18:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez wizu (Post 959721)
@Xe'on Rookstayer
Wydaje mi się, że ty chyba nigdy nie zrobiłeś nawet carlin sword questa... ponieważ, gdybyś zrobił, to wymyśliłbyś cos odrobinę trudniejszego. LOL

omg cipsoft właśnie tym nas zaskakuje specjalnie to zrobili tak łatwe zeby nikt sie nie skapił a do tego sztuką jest wiedziec gdzie kopać

Alessandro Del Piero 28-08-2006 20:23

Z tego co wiem Rookgard był przekopywany 101 razy i nic nie znaleziono -.-. Gdyby quest na Spike był taki prosto to Cipy musieli by dodać nowe silniejsze potworki, bo przecież co drugi 5 lv chodziłby z Spike Swordem, a ceny by dochodziły do 200gp (na mainie średnio 900 gp ^^) więc twoja opowiastka jest troche bez sensu. -.-

Uther92 28-08-2006 20:27

Zrobięłm Chara na XEnterze więc jak tylko Xe'on będzie online to jezeli mówi prawdę to niech pokaze mi SS na trade...Ale aż starch pomysleć cobybyło gdyby cherezje głoszone przez niego okazały sie prawdą. ;)

Luthi 28-08-2006 20:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hakuoh (Post 959638)
Tym SS'em możesz jedynie ...żeby nie zdenerwować modów... podetrzeć 4 litery. Kto ci niby w to uwierzy? Stevie Wonder?

:D Stevie Wonder :D:D:D:D:cup: :cup: :cup: :cup: :cup:

Moim zdaniem nie ma się co witać z gąską... SS kolegi moze byc prawdziwy...
Poczekaljmy az ktos to sprawdzi.

Matekneo 28-08-2006 21:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Uther92 (Post 960016)
Zrobięłm Chara na XEnterze więc jak tylko Xe'on będzie online to jezeli mówi prawdę to niech pokaze mi SS na trade...Ale aż starch pomysleć cobybyło gdyby cherezje głoszone przez niego okazały sie prawdą. ;)

Daje 100, ze gosciu po przeczytaniu posta sie nie zaloguje, lub, jezeli napiszesz bedzie milczec albo sie wyloguje xD Jakos nie wierze w tego jego spike sworda ;) Jest zbyt tepy, aby to osiagac ;). Jestem 100% pewny, ze go niema, wiec nie wypisujcie postów "A jesli go ma...". Widzialem juz podobna robote, gdzie koles mowil ze ma posion daggera, dal zdjecie a gdy inny koles chcial go od niego kupic ten wkrecal ze niema czasu bo skilluje... Cos czuje, ze teraz bedzie podobnie 8o

Xe'on Rookstayer 29-08-2006 09:37

Dziwna ta cała sprawa. Ja osobiscie wierze ze jest jakis sposób na zdobycie tego pięknego miecza!

Uther92 29-08-2006 09:42

OMG Albo udowodnisz że masz SS (pokaż mi go na trade) albo wystawisz sie na pośmiewisko...your choice...

Voit 29-08-2006 11:25

Uther92: To fake. Nie pisze, ile ten miecz waży, a napis dodał Fake Converterem.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:43.