Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Koszmar
heh po przeczytaniu tych postow poprostu oglupialem.Co poniektorzy probuja wam zrobic wode z mozgu i musze przyznac, ze dobrze im to idzie lecz prawda predzej czy pozniej wyjdzie na jaw....jak dla mnie to obie strony nie sa bez winny lecz wszystko sie zaczelo od konfliktow pomiedzy poznaniem, a elblagiem o ktorym tu cors sie nie wypowiada hmmm ciekawe czemu:) wiec doszedlem do wniosku, ze porusze ten temat.... a wiec tak od samego poczatku poznan dazyl do tego by miec wojne z elblagiem.Jedyna przeszkoda , ktora stala im na drodze bylo to, ze ludzie z poznania jak i z elblaga byli w Wanted co uniemozliwialo im rozpaczecia tej wojny.Po malej naradzie comanderow z Wanted doszli do wniosku, ze jezeli sprawa nie ucichnie to beda zmuszeni wziasc sprawe w swoje rece i tak sie stalo...Adi i jego team dal na luz wiedziac, ze ta wojna nie ma sensu lecz poznan nie dawal za wygrana i gdy Drazharm probowal im przemowic do rozumu poznan odparl "zeby sie nie wpier..... bo to sprawa pomiedzy poznanien, a elblagiem"
|
pierwsza bzdura - adi rownie nie chciał dac za wygrana co my - latał sobie codziennie sciagajac z gosci armory i abusujac gp - ktore nastepnie sprzedawał ludziom w cafe za rl kase- a ze trafiał na naszych znajomych to dziwisz sie ze konflikt sie zaostrzał?
Cytuj:
Sprawy zaczely sie konfikowac codzienne klutnie, ktore sie konczyly na wyzwiskach.Pewnego dnia doszlo do klutni pomiedzy Dragoholikusem a Corsem i nie tylko....(patrz str. 1)Drago poszedl z Corsem na taki uklad , ze jezeli zostanie przeproszony to zapomna o tej calej sprawie lecz Cors buntownik nie poszedl mu na reke i nie przeprosil go co sie skonczylo tym ze zostal zabity chwile pozniej.
|
Druga bzdura - nazwałem draga tak jak go nazwałem - za pomaganie drazowi przy akcjach z Collonim, drago zawsze bezkrytycznie popierał draza- jak oczaroany robot andredoid. a ze zaczoł sie wpierniczac w moje sprawy - tj w akcje z Amenhotepem ktory ukradł kaske- nie majac bladego pojecia o co w sprawie chodzi - to nazwał mnie przy tej okazji pedałem, debilem i takie tam
wiec keidy pare dni pozniej Abu w prost nazwał zachowanie draga- ze zachowyuje sie jak draza piesek i nazywwał go "kundelikusem" podchwyciłem ten motyw i dopisałem swoje zdanie na GC.
drago poczuł sie smiertelnie obrazony i zarzadał przeprosin - w zwiazku z tym ze to on zaczoł wzajemne bezpodstawne wyzywanki - odmówiłem
[ swoja droga ciekawe czemu do mnie sie przyczepił a nie do Abu czy Franca którzy na równi ze mna wypowiadali swoje opinie - równie krytyczne -- oni to ciezszy orzech do zgryznia? ]
Cytuj:
Wybuchla wielka afera czemu Cors zostal zabity i na tym sie nie skonczylo.
|
historia ci sie miesza - nastepnego dnia padli Zordan i Denek - zordan za rzekome wyzywanie Minavanda [ ktore jakkolwiek miejsca nie miało ] a denek został ordynarnie kickniety z domku urba i zabity na afku
Cytuj:
Pare dni pozniej Corsowi znowu cos O D J E B A L O, a mianowicie wyrzucil wszystko z domku Urbexxa ktory dazyl go szacunkiem i sie czegos takiego po nim nie spodziewal bo czym mu zawinil??moze zawartosc jego domka nie byla duzo warta ale chodzi o sam fakt.
|
skoro domek Urba który poki co nie zdeklarował sie po rzadnej stronie - (poniewaz jeszcze nie było podziału na strony i konfliktu) a wrecz wydawało sie ze pozostanie neutralny - miał słuzyc do takich akcji jak smierc Denka postanowiłem ze go opróznie - mianowicie chodzi o 5 krzeseł, stolik i fajke wodna- oraz pare firanek. tak dla zepsucia dobrego smaku uradowanym panom z wanted bo "fragu" na Denku
Cytuj:
Drazharm byl tego swiadkem wiec na nic nie czekajac zaczal atakowal Corsa...po paru minutach zjawilo sie okolo 15 osob z Dofu oraz DB i i zczeli bic Draza....Draz nie zastanawiajac sie uciekl przed banda noobow, ktora go gonila:)Po 30 minutach Cors wpadl na pomysl zeby kogos zabic niefortunnie cellem byl syn Minavanda o czym Cors wiedzial.Fraga nabil Aboleth, ktory mial za to zaplacic swoja smiercia.I tak sie stalo wanted wyruszylo w poszukiwaniu Aboletha lecz napoktali na drodze czlonkow Dofu jak i Db, ktorzy zaczeli atakowac Wanted(walka na darashi)niestety skonczylo sie to kleska ze strony dofu.Dof z desperacji doszedl do wniosku zeby polaczyc sily z odwiecznym wrogiem.Co bylo najwieksza glupota z ich strony.
|
Bitwe na daramie przegralismy tylko przez to ze draz zastraszył Jackan United którzy przyszli i pomogli wanted w wojnie.
Cytuj:
I tak sie rozpetalo pieklo na azurze.Wiec nawet nie probuj nam tu wciskac, ze Wanted bylo prowokatorem tej zasranej wojny nie mowie, ze wanted jest swiete ale przynajmiej wiedza co robia w porownaniu do was.I wiedz ze Draz tak naprawde nie chcial tej wojny mozesz mi wierzyc albo i nie juz mnie to chu... obchodzi.A tak pozatym to chyba zapominacie kto was poprowadzil do zwyciestwa za czasow kadencji Hawka-.- I jestem ciekaw, ktory z was by sie wybil gdyby nie wygrana wojna przez stare SF, ktore Draz poprowadzil do zwyciestwa!! Hail Drazharm-Hail-Wanted-Hail Friends.
|
Przemo i Jameha do końca nie chcieli tej wojny - jeszcze przed śmiercia Zordana, Przemo chciał odejsc do DoF jednak bez jakiejkolwiek wojny - przedtem jednak zarzadał rozliczenia kasy wanted i wypłacenia naleznej kasy.
Draz po prostu sie zbłaźnił w tym momencie - z kasy ktora za czasów upadku Vengeance powinno byc lekko 10mln - wedle draza po wypłaceniu kasy na blessy 3 osobom nie zostało juz nic
natomias z paymentu Exminda - który płącił dokłądnie tydzien przed tym zdarzniem [ payment wynosił 2mln ] według draza zostało 200k i g legi,
ale pózniej przyszedł zgon zordana i juz nic nie było takie jak przedtem
przeanalizuj powody dla których padłem ja
wg draza - wyzywanie draga
wg miny - bicie jego przyjaciela
juz tu były rozbierznosci
powody zabicia Zordana? - draz podał "wyzywanie minavanda" ktore nigdy miejsca nie miało
powody zabicia Denarosa? - " namawianie szwedów do powrotu" - tu juz kompletna bzdura - pomysł sojuszu DoF - MK pojawił sie dopiero po bitwie na daramie
Cytuj:
ps.Cors sprobuj tylko skrytykowac mojego posta, a wiedz, ze pofatyguje sie i pojade do tego waszego P I E R D O L N I K A zapakuje cie w parcel i wysle do Iraku bo tam jest twoje miejsce dzielny wojowniku 8o
OVER and OUT.
|
Własnie to zrobiłem. Zapraszamy do Poznania