![]() |
Pragne zauważyć że black sheep jest jeszcze w goblinshill za spawnem huntera.
|
Ja widzialem Fire Devila chyba na 10 levelu ale potem sie zorientowałem że to był summon. Powiem szczerze poradnik super i wogóle mi by sie tego pisać nie chcialo. GRATZ.
|
Fajnie zrobiony poradnik ;) Szczerze mówiąc mnie by się nie chciało takiego pisać :p Ale jest spoko B)
|
...
powiem tylko tyle...niektóre potworki można spotkac nie tylko tam... :baby:
|
re: UP
Od czasu napisania tego minął rok. Wiec niektóre potworki mają teraz nowy spawn. |
..
up
dwa lata ;] A tak wogle to ja sam bym chentnie napisał takie coś B) Poradnik trochę niejasny ale da się zrozumieć cosik :p |
re: UP
W międzyczasie powstała Mapa Respawnu by Hegemonn. |
Heheh
masz racje :)
|
jestem na edron i nie wiem jak dostać sie do trolli i goblinów:S
jest to na lewo od mita |
Cytuj:
|
Kolo dp skrec do konalow, tam zabij kilka ratow ( wez sobie lopate, bo mozna wpasc do spawnu orcow ) przechodzi dosc dluga droge z gobami itp i na koncu wiele questow dla poczatkujących :)
|
LOL VAPIRE NIE TYLKO DLA PACC
|
ok gdzie znajde ghoule w ank??
|
nie dosc ze ...
Nie Dosc ze nie dokladnie to tylko form zabazgraleś nic tu sie Szczegolnego doczytac nie mozna !!
|
na pewno skorzystam :P
dziwie, że Tobie się chciało tyle pisać... na świenie jeszcze nie natrafiłam... |
Mam prośbe czy mógłby mi ktoś zaznaczyć dokładnie na mapie miejsce w którym respi sie Beholder koło Venore?
|
są wszystkie stworki i potworki :)
|
:]
Ql chce tylko cos dodac .. na ank tez sa behemoty :P i vampy nie tylko dal pacc np na dole pohu jest jeden ( troche trudno go znalesc taki hardek ) i na GL jest jedno miejsce .... ale trudno tam dojsc
|
Cytuj:
spojrz kiedy ten poradnik zostal napisany i pomysl kiedy wstawili wampirka kolo PoHu...-.- |
Roty???
Gdzie znajde sredni resp rotów kolo Carlin i AB???
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:54. |