![]() |
Cytuj:
weź idź stąd alfonsie, błagam ludzie sorry, ale poniosły mnie nerwy. ILE RAZY JESZCZE BĘDZIEMY POWTARZAĆ, ŻE TAMTEN FILMIK TO Z OTS'a? Cytuj:
<wściekły> |
Zamknij się!
Nie każdy to może wiedziec.. To tak dla przypomnienia |
Cytuj:
Zgadzam sie z tobą jakiś noobek zrobił se filmik na otesie z spike sword a jest taka postac w TEJ tibi i gadają aaaaaa! on zdobył spike sword!! |
Cytuj:
|
@UP
Bo jest. To jest część questa. Jest ono częściowo powiązane z tajemnicami, bo jeden z bohaterów w Trzech Grobach, właśnie tego smoka zabił, ale to raczej nie ma znaczenia. |
Hmm
qwertyuiop
|
Przecież pająki muszą co jeść [ale żeby szczury?]
Mnie zastanawiają tylko: Wilk w Kręgu, Płonące Ciało na pacc area dzwignia u toma, i oczywiście Ghul MM |
@up
Wilk po srodku okregu: Widac ze orki oddawali go w ofierze swoimu bozkowi. A mnie ciekawi dziura przykryta stalagmitami po drodze do Mino Hell Gdyby nie bylo tam tych stalagmitow dziura prowadzila by prosto do Mino Mage'a 8o |
Sword of Fury Quest
Ludzie wy nei widzieliscie Sword of fury quest latwo zdobyc spike sword ja go naprzyklad mam :cup: Nick "Shadow Rex" jesli nie wierzycie wejdzcie na www.youtube.com i wpiszcie Sword of Fury Quest mozna go zdobyc [w filmiku jest przyspieszona walka z mino magiem, naprawde walczylem 30min.]
:):p |
Ten Filmik Nie Z Otsa
Ten filmik nie jest z Ots'a X( X( :evul: Nie Rozumiecie Tego !!! Poprostu Przyspieszylem Walke z Mino Magiem Wejdz Na Tibia.com i Zobacz Ze Jest Shadow Rex a tak wogole to na otsie nie ma tych nowych outfiutów .. !!
a tak wogole to ja mam !!SPOLSZCZENIE DO TIBII!! i dlatego niektóre zeczy sa po polsku ! X( X( X( X( X( |
@up
Gratuluję inteligencji. Po pierwsze nie jesteś owym rexem (rex, do nogi) ponieważ on podobno wyrzucił go do wody (-.-) przez takich ludzi którzy prosili go o pokazanie -.- ops, karmienie trolla :confused: |
Cytuj:
P.S. Daj linka do tego spolszczenia ,bo by mi się przydało <Coś czuje, że tego linka, to on zgubił lub zapomniał> |
Cytuj:
potem szukaj: Klient Tibia 8.0 TORG Edition i sciagaj :) Oto jakies tam funkcje(nie legalne wszystkie, lacznie ze spolszczeniem, gdyz nie wolno nic zmieniac w kliencie tibi gdyz jest to wlasnosc Cipp :P). "Modyfikacje: - Klient jest po polsku (by Areczek & Kubik) - MC (by bikstopa) - Light Hack (by bikstopa) - Wykrywacz Rybek (by Gniew Mroku) - Przezroczyste Drzewka (by miro369) Klient instaluje sie identycznie jak zwykla Tibia (instalator jest po polsku). Przypominam tez‚ ze wszyscy‚ ktorzy z jakich powodow nie chca sciagac calego klienta a wola pojedyncze modyfikacje znajda je w naszym Downloadzie." |
Każdy kto publikuje film o tym że zdobył spike sworda lub zabił Mino maga wiadomo że mija się z prawdą. Myślę że prawdziwy gracz który by tego dokonał - możliwe - pochwalił by się tym ale wątpię że publikował by film na którym krok po kroku pokazane jest jak tego dokonać i tym samym jego wyczyn stał by się NICZYM.
|
Niemozliwe
Nie mozliwe zeby w tibi istniał jakis wybraniec moim zdaniem ten MM spike sword ghoul zamknięte pokoje itd. są po prostu dla upiększenia rookaX(
|
Scobel bez reklam proszę tym bardziej o nielegalnym podrobieniu tibii, która jak sam mówiłeś jest własnością Cip xD
|
Bramka lvl
Mam pewne przypuszczenia na temat SoF
Mianowicie kiedy znika jest przenoszony do pokoju z mino magiem do skrzynki questowej a przy drzwiach do których wszyscy mówią o kluczu może tak naprawdę jest bramka lvl ?? bo w książce pisze ze mm zamkną sie w swojej komnacie i kazał nikomu nie przeszakadzac oraz ze żaden klucz nie może otworzyć tego pokoju |
Cytuj:
To jest OTS( Open Tibia Serwer). Dowód : 1.Gdy ten ,,twój'' shadow rex cokolwiek mówi zamiast ,,Shadow rex says'' jest ,,Shadow res mowi''. 2. Od kiedy na minohell jest wilk??X(X( |
Cytuj:
|
Cytuj:
a poza tym jaki lvl miałby tam być??? największy na roku to 100, a jeszcze nikomu nie udało się tam wejść Cytuj:
pozdro :] |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:54. |