Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Tajemnice Rookgaardu (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=13)
-   -   Podejrzane, dziwne rzeczy lub miejsca na Rooku byc moze zwiazane z Questami (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=60175)

Tocallo 09-07-2007 21:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Oridrix (Post 1540136)
Spike sword zdobyty wiadomo przez kogo: [CHAR]Shadow rex[/CHAR]
Zrobiłe nawet filmik :p

Zaraz ja cię zdobędę, ale jak wpadniesz w moje ręce to zatłukę -.-
weź idź stąd alfonsie, błagam

ludzie sorry, ale poniosły mnie nerwy.
ILE RAZY JESZCZE BĘDZIEMY POWTARZAĆ, ŻE TAMTEN FILMIK TO Z OTS'a?

Cytuj:

Nie każdy to może wiedziec..
To tak dla przypomnienia
NIE KAŻDY KTO OD RAZU PO WEJŚCIU NA FORUM NIE CZYTA TEMATÓW/POSTÓW W TEMACIE, W KTÓRYM MA ZAMIAR SIĘ WYPOWIEDZIEĆ, TYLKO PISZE KOLEJNY DURNY/IDIOTYCZNY/ŻAŁOSNY POST DENERWUJĄC INNYCH UŻYTKOWNIKÓW!

<wściekły>

Oridrix 09-07-2007 21:52

Zamknij się!
Nie każdy to może wiedziec..
To tak dla przypomnienia

Ujo 09-07-2007 22:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tocallo (Post 1540143)
Zaraz ja cię zdobędę, ale jak wpadniesz w moje ręce to zatłukę -.-
weź idź stąd alfonsie, błagam
<wściekły>

Zgadzam sie z tobą jakiś noobek zrobił se filmik na otesie z spike sword a jest taka postac w TEJ tibi i gadają aaaaaa! on zdobył spike sword!!

Grzesiek.92 10-07-2007 20:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez First Doom (Post 648091)
Wymiencie jakies dziwne rzeczy lub miejsca a nawet sytuacje ktore wydaja wam sie podejrzane a byc moze zwiazane z jakiemis questami. Ja na przyklad sie dziwie do czego sluza wszystkie ksiazki u seymua w bibliotece albo dlaczego na paac area w jaskini z pajakami sa ciala ratów (?) skoro ich tam nie ma nigdy zywych (?)albo co robi cialo humana w jaskini prowadzacej z mista do lasu tam gdzie sa trole... (?)

a ja slyszalem ze na rooku jest cialo smoko:) moze faktycznie po to by dodalo klimatu albo przestraszylo graczy ale mimo wszystko mi sie wydaje ze cialo tak silnego potwora na rooku cos jednak oznacza:)

Michoss 10-07-2007 21:18

@UP
Bo jest. To jest część questa.
Jest ono częściowo powiązane z tajemnicami, bo jeden z bohaterów w Trzech Grobach, właśnie tego smoka zabił, ale to raczej nie ma znaczenia.

rakso96 10-07-2007 22:31

Hmm

qwertyuiop

Corniszonek 11-07-2007 09:56

Przecież pająki muszą co jeść [ale żeby szczury?]

Mnie zastanawiają tylko: Wilk w Kręgu, Płonące Ciało na pacc area dzwignia u toma, i oczywiście Ghul MM

Freyu 12-07-2007 12:23

@up
Wilk po srodku okregu:
Widac ze orki oddawali go w ofierze swoimu bozkowi.

A mnie ciekawi dziura przykryta stalagmitami po drodze do Mino Hell
Gdyby nie bylo tam tych stalagmitow dziura prowadzila by prosto do Mino Mage'a 8o

D@ni3l 12-07-2007 12:30

Sword of Fury Quest

Ludzie wy nei widzieliscie Sword of fury quest latwo zdobyc spike sword ja go naprzyklad mam :cup: Nick "Shadow Rex" jesli nie wierzycie wejdzcie na www.youtube.com i wpiszcie Sword of Fury Quest mozna go zdobyc [w filmiku jest przyspieszona walka z mino magiem, naprawde walczylem 30min.]
:):p

D@ni3l 12-07-2007 12:34

Ten Filmik Nie Z Otsa

Ten filmik nie jest z Ots'a X( X( :evul: Nie Rozumiecie Tego !!! Poprostu Przyspieszylem Walke z Mino Magiem Wejdz Na Tibia.com i Zobacz Ze Jest Shadow Rex a tak wogole to na otsie nie ma tych nowych outfiutów .. !!
a tak wogole to ja mam !!SPOLSZCZENIE DO TIBII!! i dlatego niektóre zeczy sa po polsku ! X( X( X( X( X(

Drangir 12-07-2007 14:14

@up
Gratuluję inteligencji. Po pierwsze nie jesteś owym rexem (rex, do nogi) ponieważ on podobno wyrzucił go do wody (-.-) przez takich ludzi którzy prosili go o pokazanie -.-

ops, karmienie trolla :confused:

Marcin24 13-07-2007 21:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez D@ni3l (Post 1545060)
a tak wogole to ja mam !!SPOLSZCZENIE DO TIBII!!

Spokojnie, policz do dziesięciu, nie rób gwałtownych ruchów...
P.S. Daj linka do tego spolszczenia ,bo by mi się przydało <Coś czuje, że tego linka, to on zgubił lub zapomniał>

Scobel 14-07-2007 00:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Marcin24 (Post 1547963)
Spokojnie, policz do dziesięciu, nie rób gwałtownych ruchów...
P.S. Daj linka do tego spolszczenia ,bo by mi się przydało <Coś czuje, że tego linka, to on zgubił lub zapomniał>

Idz na www.tibia.org.pl

potem szukaj:
Klient Tibia 8.0 TORG Edition
i sciagaj :)

Oto jakies tam funkcje(nie legalne wszystkie, lacznie ze spolszczeniem, gdyz nie wolno nic zmieniac w kliencie tibi gdyz jest to wlasnosc Cipp :P).

"Modyfikacje:
- Klient jest po polsku (by Areczek & Kubik)
- MC (by bikstopa)
- Light Hack (by bikstopa)
- Wykrywacz Rybek (by Gniew Mroku)
- Przezroczyste Drzewka (by miro369)

Klient instaluje sie identycznie jak zwykla Tibia (instalator jest po polsku).

Przypominam tez‚ ze wszyscy‚ ktorzy z jakich powodow nie chca sciagac calego klienta a wola pojedyncze modyfikacje znajda je w naszym Downloadzie."

Flaorath 14-07-2007 01:38

Każdy kto publikuje film o tym że zdobył spike sworda lub zabił Mino maga wiadomo że mija się z prawdą. Myślę że prawdziwy gracz który by tego dokonał - możliwe - pochwalił by się tym ale wątpię że publikował by film na którym krok po kroku pokazane jest jak tego dokonać i tym samym jego wyczyn stał by się NICZYM.

mamut200 14-07-2007 09:29

Niemozliwe

Nie mozliwe zeby w tibi istniał jakis wybraniec moim zdaniem ten MM spike sword ghoul zamknięte pokoje itd. są po prostu dla upiększenia rookaX(

Kshaq 14-07-2007 10:13

Scobel bez reklam proszę tym bardziej o nielegalnym podrobieniu tibii, która jak sam mówiłeś jest własnością Cip xD

Pokelance 14-07-2007 12:37

Bramka lvl

Mam pewne przypuszczenia na temat SoF
Mianowicie kiedy znika jest przenoszony do pokoju z mino magiem do skrzynki questowej a przy drzwiach do których wszyscy mówią o kluczu może tak naprawdę jest bramka lvl ?? bo w książce pisze ze mm zamkną sie w swojej komnacie i kazał nikomu nie przeszakadzac oraz ze żaden klucz nie może otworzyć tego pokoju

YOziom123 14-07-2007 12:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez D@ni3l (Post 1545055)
Ludzie wy nei widzieliscie Sword of fury quest latwo zdobyc spike sword ja go naprzyklad mam :cup: Nick "Shadow Rex" jesli nie wierzycie wejdzcie na www.youtube.com i wpiszcie Sword of Fury Quest mozna go zdobyc [w filmiku jest przyspieszona walka z mino magiem, naprawde walczylem 30min.]
:):p

TaaaaaaaaaaX(X(X(
To jest OTS( Open Tibia Serwer).
Dowód :
1.Gdy ten ,,twój'' shadow rex cokolwiek mówi zamiast ,,Shadow rex says'' jest
,,Shadow res mowi''.
2. Od kiedy na minohell jest wilk??X(X(

Tocallo 14-07-2007 13:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez YOziom123 (Post 1548852)
TaaaaaaaaaaX(X(X(
To jest OTS( Open Tibia Serwer).
Dowód :
1.Gdy ten ,,twój'' shadow rex cokolwiek mówi zamiast ,,Shadow rex says'' jest
,,Shadow res mowi''.
2. Od kiedy na minohell jest wilk??X(X(

Wilk na minohell jest od zawsze... :baby:

Frogger 14-07-2007 15:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pokelance
Mam pewne przypuszczenia na temat SoF
Mianowicie kiedy znika jest przenoszony do pokoju z mino magiem do skrzynki questowej a przy drzwiach do których wszyscy mówią o kluczu może tak naprawdę jest bramka lvl ??

bramka lvlowa wyglada inaczej:/
a poza tym jaki lvl miałby tam być???
największy na roku to 100, a jeszcze nikomu nie udało się tam wejść

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pokelance
bo w książce pisze ze mm zamkną sie w swojej komnacie i kazał nikomu nie przeszakadzac oraz ze żaden klucz nie może otworzyć tego pokoju

gdzieś jeszcze (tak mi sie wydaje) pisało, że te drzwi zostały zamknięte za pomocą magii i tylko magia może je otworzyć, więc to raczej odpada:/

pozdro :]

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:54.