Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   WAR - Law & Order vs. Twi (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=63816)

Koszyk 16-03-2006 22:16

Cytuj:

ale miski niewiem po co wy ciagle cos namnie piszecie ?
Gay?!:faceoff:

Popieram poprzednikow kto mial trudne dziecinstwo ten mial...

Lotarkilla 16-03-2006 22:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez pivope
:dance: ale miski niewiem po co wy ciagle cos namnie piszecie ? myslicie ze ja sie tym przjmuje ? *******e to co ja umiem czego nie ile macie lat etc.. macie jakies kompleksy przez to forum ? moze wam niestaje albo cos? no ja nic nato nieporadze bo im wiecej postow tu piszecie tym bardziej sie dziwie czemu ktos was zaadoptowal:o :o :| przykro mi ze mieliscie trudne dziecinstwo bo ja sie wychowalem bestresowo i was *******E :). to juz moj ostatni post w ktorym sie z wami drocze:faceoff:

Nie ostatni post w którym sie z nami droczysz , tylko ostatni(w co wątpie ) w którym robisz z siebie durnia

Lotarkilla 17-03-2006 00:09

Wolałbym tego nie pisać.
Drageloth został ubity.
Padli:
Xuen
Macten
Leathal~
Kayan~
Burn~
23:41 Leathal Bex is on a lower level to the north.
.....i nic nie mogliśmy zrobić....

JOhn Fist 17-03-2006 00:12

Macten:
Mar 16 2006, 23:52:12 CET Killed at Level 85 by Neilz and by Sikews

Leathal Bex:
Mar 16 2006, 23:43:20 CET Killed at Level 112 by Sikews and by Wladimix Wzyciek

Kayantris Domi:
Mar 16 2006, 23:52:41 CET Killed at Level 100 by Khalidor

Xuen:
Mar 16 2006, 23:41:20 CET Killed at Level 49 by Matte cohan

Burn De'Evull:
Mar 16 2006, 23:24:05 CET Killed at Level 102 by Khalidor and by Neilz

Crazy Onion 17-03-2006 01:00

Sad but true... :confused:
Staty: 33-30 dla SPftS

Nie ma co sie lamac, oby nastepnym razem bylo lepiej ...B)

pivope 17-03-2006 08:17

O.o nice a ma ktos film albo cos?

Unholly 18-03-2006 00:56

Ten nasz serv robi sie chyba beznadziejny. Juz swoj swojego bije. Wolna amerykanka, i strach z wychodzeniem na expa.
Ja jestem troszke zniesmaczony kurcze.
A szkoda, bo naprawde kope fajnych ludzi gra na Thorii, az zal ze tylu z nich rezygnuje z tego swiata.

Kimono Lover 18-03-2006 12:26

Cytuj:

Kimono Lover ja niemowie ze jestem wspanialy itd. a cwanishem gralem od poczatku thori i bede gral ;] w dupie mam co omnie myslicie:) tacy twardzi jestescie tylko na forum nigdzie indziej tesh mam z was niezle pianie :d

hehehe /.. przecierz dokladnie wiemy ze nie ty grales "cwanishem" bo czesc z nas znala 1 wlasciciela .. wiec nie swiruj zes gral od poczatku .. to juz widac po twoim pvp jak padles kolo hydr widzialem filmik .. przecierz nie wiedziales kompletnie co tam robisz ... ps. sorek bez mana shield ... ??:P::P hahaha swietnie zagranie ....,8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o

Cer'is 18-03-2006 12:51

lubie otsy

X( X( X( X( X( X( X(

:o :o X( :p otsy to som fajne do chaty kazdego wejdziesz:faceoff: zeznia:dance: ;) B)

JOhn Fist 18-03-2006 12:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kimono Lover
hehehe /.. przecierz dokladnie wiemy ze nie ty grales "cwanishem" bo czesc z nas znala 1 wlasciciela .. wiec nie swiruj zes gral od poczatku .. to juz widac po twoim pvp jak padles kolo hydr widzialem filmik .. przecierz nie wiedziales kompletnie co tam robisz ... ps. sorek bez mana shield ... ??:P::P hahaha swietnie zagranie ....,8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o

Ten temat został już poruszony wcześniej może byśmy porozmawiali o tym do czego odnosi się ten temat czyli wojnie na Thorii, bo to co piszecie staję sie coraz nudniejsze.

pivope 18-03-2006 14:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez JOhn Fist
Ten temat został już poruszony wcześniej może byśmy porozmawiali o tym do czego odnosi się ten temat czyli wojnie na Thorii, bo to co piszecie staję sie coraz nudniejsze.

ta jak narazie niema zadnych battle .. wydaje mi sie ze kayatris i ci co padli ostatnio niemaja wykupionych blesow i niechca walczyc
Kimono Lover tak ja gralem od poczatku cwanishem a wtedy na tiqandzie zapomnialem o manashiledzie tak jak zrobilem jako 1 sorcerer 69lv i padlem na dlu bez manashielda :D w sumie ciesze sie z takiej dlugiej przerwy od wakacji bo sa wieksze levle i jest ich wiecej wiec jest kogo huntowac:D

Bound for Glory 18-03-2006 15:22

Omg....

Cytuj:

ta jak narazie niema zadnych battle .. wydaje mi sie ze kayatris i ci co padli ostatnio niemaja wykupionych blesow i niechca walczyc
Kimono Lover tak ja gralem od poczatku cwanishem a wtedy na tiqandzie zapomnialem o manashiledzie tak jak zrobilem jako 1 sorcerer 69lv i padlem na dlu bez manashielda :D w sumie ciesze sie z takiej dlugiej przerwy od wakacji bo sa wieksze levle i jest ich wiecej wiec jest kogo huntowac:D

Ty faktycznie masz cos nie pokolei w glowie...Pierwsze piszesz ,ze nie uzyles mana shielda bo na ,,lamusow" nie bedziesz uzywal.Teraz piszesz ,ze zapomnales.Nie wiem z kogo Ty idiotow teraz probojesz robic.Uzytkownicy forum doskonale pamietaja co napisales kilkanascie postow wczesniej.Wiec odpusc sobie takie gierki...
btw.Kiedy Ty sie nauczysz poprawnie pisac? I nie chodzi mi bynajmniej o ortografie ale o skladnie Twoich zdan.Czasami ciezko zrozumiec o co Ci chodzi.....

Cer'is 18-03-2006 16:34

EHhh

Nawet forum teraz hackuja Załosne ktos mic chcial banka nabic :p ale musie nie udalo

a co do cwanisha (do obydwu ownerow)to zacytuje pewna piosenke i zmnie troche tekst:
"Cze Internetowe scierwa pan cerisek pogra wam na nerwach
Za te wszystkie na forum pomyje
Ej pajace h*j wam w ryje
Recenzenci i wielcy krytycy zakompleksieni schizofremicy
Analfabeci netowe smieci
Ktorych Bardziej juz nie da sie osmieszyc
Swoje kompleksy i niepowodzenia
Pustke wlasnego gownianego istnienia
Leczysz w sposob bardzo zalosny
Piszesz te z***ane posty"

Ref: O nie nie nie reka bota nie oszukasz x3

pivope 18-03-2006 20:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bound for Glory
Ty faktycznie masz cos nie pokolei w glowie...Pierwsze piszesz ,ze nie uzyles mana shielda bo na ,,lamusow" nie bedziesz uzywal.Teraz piszesz ,ze zapomnales.Nie wiem z kogo Ty idiotow teraz probojesz robic.Uzytkownicy forum doskonale pamietaja co napisales kilkanascie postow wczesniej.Wiec odpusc sobie takie gierki...
btw.Kiedy Ty sie nauczysz poprawnie pisac? I nie chodzi mi bynajmniej o ortografie ale o skladnie Twoich zdan.Czasami ciezko zrozumiec o co Ci chodzi.....

heh nieinteresuje mnie to co piszesz btw nieuzylem manashileda na lamusow bo zapomnialem onim hihih ale cuz zycie ;]

Koszyk 19-03-2006 09:02

Cytuj:

nieuzylem manashileda na lamusow bo zapomnialem onim hihih
8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o AAAA buahuauhauuauau

ale zabawne.

Nie zapomniales onim tyko masz sux pvp i nie wiedz nawet co to jest mana shield

pivope 19-03-2006 10:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Koszyk
8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o AAAA buahuauhauuauau

ale zabawne.

Nie zapomniales onim tyko masz sux pvp i nie wiedz nawet co to jest mana shield

:faceoff: "Koszczyku":faceoff: nom mam sux pvp i niewiem co to mana shield jeszcze cos? popatrz na fragi 2x pasha owned.

JOhn Fist 19-03-2006 10:35

Cytuj:

A Cwa~ brechtam z Twoich postow. Naucz sie pisac poprawnie, nie mowie tutaj o uzywaniu polskich znakow, ale mowie tutaj o tym zebys chociaz umial POPRAWNIE napisal pare slow.

Ty też nauczył byś się pisać "POPRAWNIE" te pare słów bo co to znaczy np.

Cytuj:

i nie wiedz nawet co to jest mana shield

Zdaję mi się, że powinno być "nie wiesz[...]"

Koszyk 19-03-2006 19:03

Literowka plix? kazdy moze sie pomylic :)

Co do Cwanisha: oj tam fuxem pewno trafiles z Sdka

Bound for Glory 19-03-2006 23:03

Cytuj:

Literowka plix? kazdy moze sie pomylic :)

Co do Cwanisha: oj tam fuxem pewno trafiles z Sdka

Jakim fuksem ? Aimbot 8o

Drasen 20-03-2006 06:51

04:29 Ottoman'Pasha: we wont more atack
04:29 Ottoman'Pasha: You guys have win the war
04:29 Ottoman'Pasha: congratulations

Chyba ten temat dobiega konca ...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:08.