![]() |
Gram sorcem jest cool ;];];];]
|
Master Sorcerer
|
kiedyś grałem druidem,ale teraz gram knightem :P
|
Mam 3 postacie rycerza maga i paladyna ale akurat teraz gram palem i tego własnie wybrałem
|
gralem wszystkimi profesjami ale knight wedlug mnie najlepszy i knightem gram nieldugo pacc i bedzie elite
|
druidek;D :D B) :D
|
Sorc&Knight xD
|
Gram Druidem, bo tak mi kumpel doradził
|
Kiedys Knight.
Teraz Pall. Pall rox!:P *szybko sie expi *zawsze ktos do traina *15mlvl i jestes kozak x) *szybko skile rosna, przynajmiej do 80 ;> |
Ja gram Paladynem, ale robie uh makera teraz... B)
|
knight jest dość głupi, dobry jest tylko dla tych nowych co chcą się nauczyć grać według mnie. ja gram sorcem
|
Knight
Ja aktualnie gram Knightem bo hakli moje konto:(:(:(:(:(:(
Na tamtym koncie miałem sorca na 17 lvl i dobry EQ a teraz gram Knightem i będe bronił swojego konta!! |
Krótko i zwięźle: paladin.
|
Ja reprezentuje wg mnie najlepsza profesje :). You see yourself. You are a master sorcerer. (45/53)
Wsumie to dopiero rozwijam ta postac, ale mysle ze w wakacje troche przytne ]:-> |
Ja zaznaczyłem Master sorca.Bo nim gram i według mnie sorcerer jest najlepszy :] Grałem jeszcze Knightem ale sorcerer jest lepszy :)
|
Ja tez gram sorcem. Moge powiedziec ze gra sie nim najlepiej chciaz poczatki moga byc trudne
|
Ja gram paladynem :lucznik:
PaLkI rUlEs! |
Proze państwa Knight vs Pall , ale knight troche lepiej...no ale zobaczymy co z tego wyjdzie xPOddałem głos na Knighta.Mimo iż robisz skille , to jak naprzykład cwiczysz cluby , i będźiesz miał z 40/40 , to bijesz o wiele mocniejszych od siebie ([41/~] ma war hammer)łatwo kupić a dosyć mocne..(teraz używam swordów na Iridii) No ale cuż...Pozdro
KniGhts rOx |
Mastah sorc oczywiscie ^^
pozdro dla wszystkich M Sorcow z Polski^^ i w sumie dla innych tez wogóle dla ludzi z tibii pozdro ^^ |
ja gram mastersorciem :mag:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:43. |