![]() |
Kurde dostal hunta od krystalana, bo on sie nudzi...
sewery/straznik gaju pogadaj z nim blagam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! |
rekin ty walisz swordem czy axe?? potrzebne mi to do fake
|
axe ale chyba przestane :(
|
Rekin nie rob lipy, kto dostal hunta od Krystalana, i za co? Mozesz jasniej bo mnie pecyn troszke boli i myslec nie moge...
Btw, ladny mam podpis co??:p |
poprostu
zalogowalem sie,wyszedlem z dp podszedlem do niego,przywitalem sie,podszedlem do innych przywitalem sie. on mnie zawolal i napisal:rekin hunted zaczol nawalac spytalem sie dlaczego-odpowiedzial, ze sie nudzi (rekin~:why hunted? Krystt~:bored) |
i tutaj mamy najczęstszy przypadek znudzonych hlvl'i?
tylko zdawało mi się, że w takim razie, powinien urządzić rzeź 'niewiniątek' na obcych zawodnikach, którzy w jakiś sposób mu podpadli O.o no.. ale z drugiej strony - wszak wspólni znajomi, to są mniejsze szanse, że ktoś potem będzie mu podskakiwał XD ale nie wróżę dobrze takim znajomościom, w ten sposób traci się często przyjaciół :] d.Taube |
Kur... To byl jedyny porzadny h-lev z ktorym mozna pogadac itd... Mozliwe ze tak jak zenho ma paru own3row i tyle..
|
lol kolejny znudzony, ciekawe czemu watpie by odechcialo mu sie expic :/
:) hehehhee poreda fajny podpis |
Rekin mnie bez powodu zaczoł huntować Fred Weasley(nie wiem czy dobrze napisalem). Ale zagadałem do Aikauzenho opowiedziałem mu sytuacje i pozbyłem sie hunta . Sprubój zrobic to samo może w twoim przypadku też podziała.
|
uwaga uwaga sa juz nowe czesci mojego fake'a komment plix
|
@Everlasting Mercy
tylko, że Fred Weasley to trochę inna historia - bo on od zawsze był 'dziki' i niezbyt lubiany z powodu swoich PK ;) d.Taube |
lol :) oka ide juz zobaczyc
ps kiedy mi oddasz moje 1 k? |
@Taube
Bądź nie bądź jest on w blood bringers tak jak fred a aikau jest ich liderem :) więc może go przekonać, że bicie pierwszego lepszego zioma z nudów jest gupim pomysłem (tak samo może olać to całkowicie). Tak czy siak myśle ,że warto spróbować :) |
@narkoman
hmmm tka za niedlugo :) rekin a tobie kiedy mam oddac?? aa i kometujcie mojego fake'a |
ehehehe spoko :) czekam z niecierpliwoscia. moze jakis bonus za to ze pozyczylem?
|
ehhh chyba sie rozwiaze moj problem z krystalanem:p
rishoo i inni beda z nim gadac:confused: @filipex rob caly fake w 1 poscie plx |
Cytuj:
|
Ehhhhh jak ja dlugo nie zagladalem do tego tematu.
Widze ze nic sie nie zmienilo / nudy i jeszcze raz nudy Zbieram ekipe na GS hunta za jakis tydzien albo 2 tygodnie :) zglaszac sie do mnie w tibi jak ktos chetny |
kto nie widzal moich fake'ow prosze do dzalu z fakeami :) juz nasttepne odcinki w drodze :):)
|
rob odstepy miedzy postaciami aby bylo widac to co piszesz to bedzie dobrze :)
ech ciezkie jest zycie staruszka :PP edit. looooooooooll ide se pozbierac miesko a tu nagle sami zobaczcie. ledwo zdazaylem skillse rozwinac :P. ps jakby co to gralem na kompie w swym pokoju taki gruchot to dlatego ta slabo widac. :( http://i41.photobucket.com/albums/e2...n/22shield.jpg |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:06. |