Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Broń i przedmioty (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=15)
-   -   Jaki najcenniejszy przedmiot leżący na ziemi znaleźliście? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=658)

Tasior 02-01-2005 21:27

Ja znalazłem
-War Hammera
-400gp
-Silver Brooch
-Ankh
(PACC niszczył swoją postać :P)

Barry 03-01-2005 00:20

Przeszukiwanie wszystkich ciał potworów to dobry obyczaj, w ten sposób znalazłem w ghulu life ring (sprzedany później za 1k).

Mio 09-01-2005 00:24

Ja znlazlem przed depo guardian shielda bo jakis mag puscil ue i po 300 cos zabieralo. Zdazylem tylko do jednego i tam byl guardian.A tak to jeszce przy slimie w ghostlandzie tez trupa pol bp uh pol bp hmm pare viking 200 kasy line lopate :] Aha zapomnialem jeszce ze raz w depo znalazlem birght swords bo akurat jakas ziomowa przestawiala chara na innego i ja przez przypadek potrzedslem do tego parcela i patrze b sword. Jak sie ucieszylem :D od razu chcialem pojsc i go wytestowac. ale potem gosciowa mnie dorwala i akurat mi on wypadl...... :(

Tomciu 09-01-2005 10:09

Ja mialem szczescie .(I nie mowcie ze sciemnam bo tak bylo)
jestem sobie w depo na antice obok stoi bubble i wywala parcele na srodek otwieram jedno i tam pelny parcel plate armorow :D :D :D :D :D
na ziemi: bag wypchany halabardami na mont stermun(czy jakos tak) :D

Specter 09-01-2005 14:33

na mainie: trupa z 3 bp of uh :D bohy i e-plate (e-plate niestety na test servie :p)
na rooku: backpack z 2 chain armorami, 4 legion helmetami, studded legami ,cooper shieldem ,katana i silver amuletem. do tego jakies 1,7k
:cup:

Lejiso Cichy 09-01-2005 20:48

Ja na rooku to znalazlem jakies duperele ale na mainie najceniejsze znalazlem (a moze i nie znalazlem tylko wywalczylem :P) koles kumplowi za***al uhmakera wiec ja z kumplem poszlme go za***ac patrzymy on 15 lvl red skul weic muwimy ee .. to mzoe ajkis locik sie trafi za***alismy patrzymy a tu.... c.armor crus.helmet k.legsy tower shield f.s i 2 bp uh :D ;)

Sloners 10-01-2005 09:55

Brass aromr w parcel

Ja swoim knightem przeszukiwałem w depo wszystkie parcele, i znalazłem w środku Brass armor i szybko do plecaka(ktos chcial go wyslac, ale zle wpisal nazwe miasta)

Tuhamiid 10-01-2005 14:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez xorgie
Co ciekawe, ja znalazłem magic plate armor na rook!!
Leży on w miejscu niedostępnym dla ludzi a strzeże go Minomage. Jeżeli się podejdzxie do ściany w tym malutkim pomieszczeniu można zobaczyć teleport który prowadzi do MPA

To jak nie dostepnym dla ludzi to jak go zdobyłeś?????
OMG co za nOOb....

@Topic
JA znalazłem na ziemi na pohu dragon hammera :) mała rzecz a cieszy.

Handzior Bartolu 13-01-2005 19:04

Ja znalazlem w ab w abmasadzie(czyt. poczcie) w szufladzie Giant Smithhammera i bp uh.Tak to na ziemi gosciu wyrzucal w depo w carlin przedmioty jakies-zdobylem plate legsy,serpent sword i prawie dragon shielda :)

slammer 13-01-2005 19:26

ja nie mialem takiego farta jak niektórzy.

ziomek niszczył swoją postać :D (ja stałem obok niego w depo). żucił mi na depo serpent sworda, a pod nogi: 4 bp blankow (to byl druid), 80 miesa, chyba 35 jakichs roslinek, mind stone, 4 club ringi i cos jeszcze (nie pamietam co). te 2 ostatnie rzeczy ukradl mi jeden knight na 10 lvl, bał się z depo wyjść, a jak wyszedł to nie odszedł od niego (gdybym go zaatakowal, zabili by mnie). trochę sie spóźniłem, bo wcześniej wywalał dobre rzeczy (ja widziałem tylko pełno steel i dark helmetów na ziemi).

Neon dessq 13-01-2005 19:28

Najcenniejsze co ja znalazłem to... ksziążka, ale nie byle jaka . Wymieni łem na Short sworda i go opchnąłem jakiemuś frajerowi za 50 gp :).

Voltar 13-01-2005 20:12

Najlepsza rzecz jaką znalazłem to golden armor... leżał on w parcelu w depo, nie było nikogo to wziąłem :confused:

I od tego czasu zacząłem zbierać kasę, uzbierałem 200k ale później straciłem, opuściłem Titanię i zacząłem grę na Galanie, super server :-)

Maximp 14-01-2005 16:53

A ja znalazłem cialo w ktorym było: NOble armor P legsy i 70gp :p :cup:

Nightmare 14-01-2005 17:19

;]

ja znalazlem golden armor na ziemi na darashi ide patrze a tu lezy g armor to szybko haste wlaczylem i zabralem jak najszybciej :]

master sorcer 14-01-2005 17:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yogi
na rooku znalazlem ze 3 studded armory, scimitar i 300gp

jeszcze co znalazłeś scymitara na roku lol

Saku de'war 14-01-2005 17:37

Ja nic nie znalazlem ;( Ale za to dostalem 80k od goscia ktury mie shakowal bo go postraszylem ;)

Monk of Dark Society 14-01-2005 17:43

:d

Ja na rooku znalazłem ciałko jakiegoś playera, w nim bylo 600 gp, sierp, kosa, bp, troche miesa i viking helmet

nie wiem w jaki sposób znaleźliście golden armor na ziemi, coś mi się zdaje, że to niemożliwe, coś tu zalatuje ;]

Toomek 14-01-2005 17:48

lol to moj kumpel bije was wsyztskich na głowy:
idzie sobei do darshi patrzy a tu naziemi GOLDEN ARMOR co za fart.

Ja znalazłem noble armor dak helmet two handed sword plate legs behloder shield itp rzeczy

Toomek 14-01-2005 17:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nightmare
ja znalazlem golden armor na ziemi na darashi ide patrze a tu lezy g armor to szybko haste wlaczylem i zabralem jak najszybciej :]

lol potwierdzam to bo widzialem ten armor pozdowionka

Pacek 14-01-2005 17:58

Żeby sie pochwalic to powiedzial bym że MLS, ale tak naserio to BP Sd i twohandet sworda

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:42.