![]() |
Dragi zajete non toper prawie , wogole serw stal sie dla osob ktore maja czas :D
Ustawiasz sie w kolejce i logasz sie nie kiedy ty chcesz tylko kiedy jest twoja kolej :D Dzis na przyklad edron dlar widzialem liste 10 osob zapisanych w kolejce hrhrhr Ceny spadly ale niedlugo sie zatrzymaja . Bo juz czesc dobila cenami do djin shopow a reszta sie zbliza. |
@Ele~
Widzisz co się robi z tematu? Napisałem, że nie wszystkie posty tak wyglądały. Ale mniejsza z tym. To co mogło być to juz zostało napisane, reszta to będą imo spoile nad którymi ludzie pracują xxx czasu. |
Cytuj:
Dzięki za wszystkie odp. |
Problem Natury Nooba
NIestety wracając z Panpipe wpadłem do "zakazanej dziury":( . Mam pytanko: "Jak można wyjść - jeśli wogóle się da????. Prosze o szybką odpowiedż bo wciąż tam jestem:(
|
Cytuj:
A tak na poważnie to nie temat na to pytanie... chyba że umiesz czytać to czego nie widać:P: POTRZEBUJESZ KOGOŚ ŻEBY CIĘ ROPNĄŁ Ok koniec offtopów |
http://www.tibia.pl/earth.php
|
Quest
Racja na pustyni jest nie tylko vocation quest ale jest tam final room legendarnego Winged Helmet'a (prosze nie mówic do mnie ale noob z kond wiesz itd 14 lvl) a wiem bo próbowalem rozwiązać questa moim byłym niestety ju usunientm najtem ale moge się podzielić informacją że quest jest powiązany z Knight Watch Tower, oraz większością miast w tibi w tym dla Pacc, więc facc niemają szans zdobyć helmetu :)
|
Cytuj:
|
Ehhhh te wasze winged helmety to jest PoI
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Mi sie wydaje ale moge sie mylic ze jak mialo byc udpade o mialy byc 2 duze questy 1 jest poi a 2 ?
|
Cytuj:
|
moze i wyjde na archeologa...
ale postanowilem znow zaczac "kopac" pod pustynia...i nie tylko chetnych do wspolnych przygod...i posiadajacych jakas wiedze na temat pustyni...zapraszam na pw |
Cytuj:
Mogę ja? Mogę ja? plxxxx :D:D |
evus nubasie a co nie pracujesz nad tym ze mna:D?
|
LDS, na mnie zawsze możesz liczyć :) Już się zaopatrzyłem w mały zestaw archeologa: wiaderko, łopatka i grabki :p
|
Przeczytalem ten caly temat, temat na innym polsim forum (o tajemnicach tibii), wszystkie tematy anglojezyczne, spedzilem dwa tygodnie na pustyni i obgadalem wszystkich npc dla facc. Przeczytalem tez ksiazki o ktorych byla mowa w kompedium tajemnic tibii (z innego forum) oraz ksiazki z bibliotek w miastach...
Czego sie dowiedziałem? Wszystkiego tego, co Wy przede mną... Ale gram na Candii, więc sam nie mam szans zgłębić tajemnic Jakundafu :( Powodzenia! Jeżeli kiedyś odkryjecie tajemnice: nie zdradzajcie jej. Dajcie znać, że jest to możliwie, by dać tibijczykom wiarę w cel :). |
Witam wszystkich
Moze pora odswiezyc ten temat troche ? :) Strasznie sie zaczytalem przy nim ;). Dzieki niemu zdobylem wszystkie klucze z deserta, z tym HoLD bylo troche problemow ale sie udalo ;) i mnie zastanawia czy sa jacys Candijczycy chetni na wyprawe przez pustynie w poszukiwaniu wiedzy ktorej teraz na guardii nie brakuje na temat pustyni ;). Wszystko tam przekopalem ale samemu nie da sie za duzo zdzialac. Zapadki, dzwignie troche tego tam jest. Topic bardzo pobudzajacy szare komorki, nawet nie chodzi o ta nagrode ale o same rozwiazanie tej zagadki pustyni i jej powiazanie z spike sword questem . Kiedys na Aurei troche tam chodzilem z kumplem ale to on mial wszystkie klucze i znal to miejscu na pamiec :S wiec tylko mu pomagalem ale 2 osoby to tez za malo. Czekam na jakies sensowne odpowiedzi najlepiej z Candii |
Zdobycie wszystkich kluczy to banał, od kiedy ktoś opublikował spoiler na torgu w zeszłym roku (jak i na cełego starego vocationa).
Zapadnie i dzwignie są obecnie nieaktywne, jestem o tym przekonany ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:22. |