![]() |
xd
Huaua fajnie właśnie przyszedł mój qmpel haddri the knight i powiedział mi ,że ma hunted za? za to ,że niby nim gram haha nice joke tylko ,że on jest raczej uczciwy raz u niego byłem jak trenił i pogadałem chwile z qmplami i od razu ,że ja nim gram... nice. Ja mam wy****** na was tylko ,że on nic nie zrobił i huncisz go Awolverq za free boja już do tibi nie wróce jestem retired forever ^.- i nie zamierzam wracać zrób z tym co chcesz ale ja nim nie gram.
|
a niech ktos tylko dotknie haddri the knight
|
Cytuj:
mamy inne informacje ;] wiec wybierajac zrodlo twoje lub tego kogos wybieramy... tego kogos ;p za bledy sie placi :) Cytuj:
|
waszym najwiekszym bledem bedzie tkniecie haddra
to inaczej porozmawiamy :) |
Cytuj:
a moze mi powiesz kim jestes?? moze sie boisz <lol> muhahahaha gildia widze mnie straszysz ;] gratuluje inteligencji |
dobrze juz go nigdy nie tkne -.- , mzoe tylko czasami.
|
jestes monotematczna , w sumie to Ciebie sie nie boje napewno tylko charow ktorym na niczym nie zalezy . tzn osob retired
nie mam po co Cie straszyc , bo wiem ze to i tak nic nie da |
xd
Wybierajcie co chcecie tlyko ,że ja nim nie gram NIE GRAM a wiec hunćcie sobie niewinna osobę ^.-
|
Cytuj:
dobre... po 1wsze strasz sobie do woli na mnie to nie działa po 2gie jak juz powiedzialam mam info z pewnych zrodel ze no nivy wiec.... postarjcie sie to jakos obalic i wtedy pogadamy ;] |
Nirvy cisza xD
nie mam ochoty dementowac jakis plotek a teraz wybacz , wracam expic raczej mi chodzilo o to ze jestes nietykalna |
Cytuj:
|
nah keel me blz -.-"
ja tez sie ciesze, tez tutaj do czegos doszedlem :D jestem chyba jedyna osoba na serwerze ktora zrobi banshee questa trzema roznymi postaciami :D i to z tego samego konta :] co do Azareda, to go nie lubie ;) poznalem go ze zlej strony, i tyle. z NG najbardziej cenie Mannowa, Dorpaza, Waldoria. ZAWSZE, gdy z nimi rozmawialem byli opanowani, rozwazni, pisali madrze i nie zachowywali sie jak dzieci. Ale co ja mowie przeciez ja mam tylko 14 lat :] co do gildii Dejavu, powiem ze sa tam dwie osoby ktore wedlug mnie nie powinny sie zbytnio oddalac od "łafki pszet blokiem" i "picia brofcuf z ziomalami", bo tam jest ich miejsce :baby: a co do slubu, ksiedzem powinienem byc ja! kto jak kto, ale ja mam doswiadczenie w roleplayingu ;) jak jeszcze bylem newbie (nie zebym teraz byl kims wiecej :p), ale gdy zaczynalem swoja tibijska kariere, sporo z kumplami sie bawilismy w takie rzeczy, bo gralismy na amerykanskich serwerach, wiec duzo przez lagi nie mozna bylo expic :) P.S. JUMP, BOUNCE, UP, DOWN, POGO POGO POGO POGO POGO |
Sol , raczej ng swoich nei bedzie bic bo i tak musieli rekrutowac ostatnio Polaków bo malo osob bylo w ng , nie zaryzykuja utraty kolejnego czlonka
|
Cytuj:
pozyjemy zobaczymy co to bedzie, widze ze wy i tak juz dawno cos wymysleliscie.... ps juz i tak wiem kim jestes ;] |
podzielisz sie ze mna ta informacja ? :)
nie powiedzialem tego ze jestes tam tylko zeby byli ludzie tylko ostanio taka mass recrut |
a skad wiesz ze zrobili tak aby ludzie byli?? zmienilo sie pod tym wzgledem w ng.. zreszta to malo wazne
wazne jest to: nirvy jesli ty mowisz ze masz "kolegow" to musza byc bardzo szczerzy w stosunku do ciebie. :baby: :baby: :baby: :baby: no i najwazniejsze chlocy moi kochanie zostawic mlodego w spokoju jak Haddri the Knight spadnie jeden wlosek z glowki to bede zla X( |
hmm Sol dalej nie odpowiedialas na pytanie kim jestem ?
Tzw . Bullshit ? :) to byl kolega z ktorym byl konfilkt czyli nie kolega , to jest kolejny serw ktory opusci za sprzedawanie kumpli |
ty tez mozesz ja tobie tez to pytanie zadalam ;]
pozatym kolega czy nie zdradzil..... a kolega kiedy byl ;p wybierajcie sobie takich ktorzy nie sa :baby: :baby: :baby: a jak sie dowiem dokladnie ze klamal.... to nawet przeprosze was publicznie na forum ;] edit: i jak narazie ty wychodzi mi na to ze to wy klamiecie ;] |
Co ja widze czyzby jakies zabijanie sie szykowalo;] Ja tez chce sie bic powiedzcie tylko gdzie i kiedy?:>
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:55. |