![]() |
ja iwme czemu glaxu odpadl z guild :pppp no i dobrze by bylo gdyby nonix sie zmienil i wal na ludziach nie robil co mu placili za freeee.. Ps mooth odezwe sie do ciebie na PM sprawa prywantna
|
LS Academy rozwiazane ;o
Cytuj:
|
I to jest dobra decyzja, wiadomo jak było z LS Academy...
|
mi tez sie wydaje ze dobra =d
bylo tam kilku normalnych graczy a reszta to wannabes ktorzy mysleli ze rzadza servem Oo |
Hmm należałem tam, i zgodze sie ż e było tam w chuy noobów, ale Nut~ gadała ż e poprostu wywali all -50 lvl a reszte zostawi .........
|
ale tu niechodzi o level :P
|
Nonix ma nie zabijac ludzi ? A to co Aug 24 2006, 14:31:22 CEST Killed at Level 60 by Steiner the slayer and by Nonix Dark i jeszcze mam płacic za friko 50K mówiłem ze zapłace pózniej bo jestem po hacku a on nie i jak tu grać żal.pl;( yours Daianka |
20:21 Nonix Dark [117]: no bo bili juz ja
20:21 Nonix Dark [117]: to se mysle 20:21 Krzys Czarodziej [12]: hahah 20:21 Nonix Dark [117]: to jak huj ze zaplaci 20:21 Nonix Dark [117]: to ide pomoc 20:22 Nonix Dark [117]: bo nie mogli ubic haha 20:22 Krzys Czarodziej [12]: lol 20:22 Nonix Dark [117]: no i masz ci los xD 20:22 Nonix Dark [117]: ja tylko 1 albo 2 sd jeblem 20:22 Nonix Dark [117]: xD 20:22 Nonix Dark [117]: i bursta jednego 20:22 Nonix Dark [117]: xD nie miej pretensji do Nonixa, on naprawde sie zmienil (hahahaha), poprostu chcial byc mily i wogole wiec pomogl kolegom. |
ale za friko ci koledzi mnie ujebali ;/ sie zdenerowowalem ;( ;(
|
mooth zorganizuj hota quest dla ludzi :> ze sie zloza a ty z kimstam wyczyscisz
|
ja tylko chce wiedziec czemu nonix mnie zabil...
Moj nick Levisto zobaczcie sobie.. Chyba dlatego ze zabilem 2 pekerow, ktorzy wyganiali mojego kuzyna z cave choc byl 1. :/ Ehh... jeszcze kaze placic 50k.. Moja historia z Kya sie konczy. HAIL AZERIS ! Hail Krakow ^^ |
To proste. Pkowali sobie jego koledzy ty ich zabiłeś i przyleciał po ciebie. I niech zgadne reason za co cie zabił "jego koledzy expili w cavie a twój kolega ukradł im lootbag"
|
Defroy R.I.P
Jak wszyscy wiem Defroy nielubiany przez wiekszosc zlapal hacka i zaczol sie rookowac :p szkoda :/
pozdr. Oficjalnie: Dzieki all za zajebista gre na kyrze xD |
Szkoda ze nie mial bohow :<
|
Cytuj:
|
niemasz sie do czego przyczepic?
|
Cytuj:
|
to mu to napisz na gg a nie spamuj forum
|
"You are now the leader of the Last Stand..."
i stala sie wola boska 0lik napisz w grze w sprawie faraonow moze cos sie wymysli. Ktos jeszcze chetny na to ?:P hehe ile dajecie za 1 faraona ? :D |
Nonix dark mnei tez ubil a wiecie za co za to ze rhara sprzedal postac i new noob owner zaczol mnie lac i neiudalo mu sie mnie ubic i moothnost wpadl i go ubil! taki jest nonix dark jest najwiekszym PA na Kyrze a co do rhara to gra nim jakies dziecko ahha z rotwormow w venore kolo elf fortec uciekajac pzred rharem starcilem tlyko 7 uh powiedzcie ja 70 knight on 102 MS nieubil mnie lol! hyba neiwie do czego hotkeys sluzy ! ma do "kakowe oko" pvp:D to by bylo na tyle ! Nonix a tobie zycze jak najwiecej dedow, chacka, wyzucenia z serva i mega lagow itp:D nikomu tego nie zycze tak jak tobie!! kiedys sie to spelni:)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:08. |